Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše:
Dobrý den,reklama, která se Vám zobrazuje v mobilní verzi po otevření diskuze se bude otevírat pouze jednou za den. Po uzavření reklamy se dostane na zvolenou diskuzi a v den rozkliknutí se již znovu neobjeví.
Přeji hezký den,
Hani
No a kdy to bude, že jednou denně? Zatím to jaksi nefunguje, protože před chvili vyskočila zas a tahle reklama dole me rozčiluje uz dlouhodobě, křížek většinou nejde odkliknout, takže většinou otevřu tu reklamu
a když rozkliknu klavesnici tak nevidím nic jinyho nez reklamu a klávesnici ![]()
Uz mi tu těch reklam přijde vážně hodně
a to letos na vánoce nepřišel ani adventní kalendář s čokoládama
![]()
Ale ty reklamy uz jsou fakt moc
Kdyz roluju dolu tak zmizí, ale kdyz jsem úplně nahoře, tak mi to prekrylo celej text a nejde to dát pryč jinak než jit zpět ![]()
Jo, tak fotka momentálně nejde vložit..
Příspěvek upraven 19.01.21 v 06:34
@admin píše:
Dobrý den,reklama, která se Vám zobrazuje v mobilní verzi po otevření diskuze se bude otevírat pouze jednou za den. Po uzavření reklamy se dostane na zvolenou diskuzi a v den rozkliknutí se již znovu neobjeví.
Přeji hezký den,
Hani
Tak to já už dneska měla asi patnáct dnů. ![]()
Konkrétně reklama na povlečení se mi zobrazila několikrát za hodinu.
@aiwwa píše:
Tak to já už dneska měla asi patnáct dnů.
Konkrétně reklama na povlečení se mi zobrazila několikrát za hodinu.
Ja taky ![]()
Ale upřímně teda ani nevim na co to byla reklama..
@lucenka píše:
@a12 @aiwwa co používáte za prohlížeč? Já mám operu a zapnuté blokování reklam, takže kromě toho videa dole pod diskuzí mě nic neotravuje.
Chrome, na mobilu. Na PC je to v pohodě.
Dobrý den,
chápeme, že je to nepříjemné, ale z něčeho emimino bohužel žít musí. Snížíme intenzitu zobrazování reklamy přes celou obrazovku, ale čas od času se bohužel zobrazí.
Děkujeme za pochopení a přeji krásný den
Diana ![]()
@aiwwa píše:
Chrome, na mobilu. Na PC je to v pohodě.
Zkus jít do nastavení, dají se tam zablokovat reklamy. Já používám Operu a praktický nevinu, co to je rekkama na emiminu.
@lucenka píše:
Zkus jít do nastavení, dají se tam zablokovat reklamy. Já používám Operu a praktický nevinu, co to je rekkama na emiminu.
ja už takhle chvili reklamy vyplní měla, ale měla jsem místo toho prazdnej rámeček, tak mi to moc platny nebylo ![]()
Chtěl jsem se tě zeptat. Mohu na vaše fórum zveřejnit odkazy na toto téma?
Zdravfím,
to je zas nějaké nové vylepšení, že upozornění chodí se zpožděním hodinu a více?
zmíněna jsem byla ve 13:14 a upozornění dorazilo v 15:35…
@neumisa
Pěkný večer,
aktuálně vypadá fronta upozornění průchodně, přesto budeme sledovat.
Děkujeme za upozornění ![]()
Jitka
Už přes 2 měsíce mi emimino poskakuje doleva, obrazovka se zmenší, pak se to zas vrátí…