Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aiwwa píše:
navíc je to kontraproduktivní, čím víc reklam, tím, spíš na ní nikdo neklikne. Proto je to potřeba udělat tak, aby kliknutí bylo nevyhnutelné. A nechápu k čemu je mobilní verze, když je plná reklam a žere stejně dat jako ta klasická.
hele jenom tady na ty stránce mezi příspěvkama mám 3 reklamy.. k čemu dalších několik který mi vyskočí a ani nevim na co to byla reklama ![]()
Díky za názory,
předáme dál kompetentním osobám.
A krásnou neděli ![]()
Jitka
Díky za návrh, o placené verzi eMimina bez reklam jsme uvažovali. Zatím převládl názor, že by nebyla využívaná a vývoj by byl nákladnější než příjem z ní.
Zkusíme diskuzi obnovit a případně se zeptat i uživatelů pomocí ankety.
Prosím o trpělivost, je to nový nástroj a teprve se s ním učíme pracovat, snad se už brzy začne využívat i na sběr názorů uživatelů na služby webu.
Díky a pěkný den ![]()
Jitka
@admin píše:
@aiwwaDíky za návrh, o placené verzi eMimina bez reklam jsme uvažovali. Zatím převládl názor, že by nebyla využívaná a vývoj by byl nákladnější než příjem z ní.
Díky a pěkný den
Zkusíme diskuzi obnovit a případně se zeptat i uživatelů pomocí ankety.
Prosím o trpělivost, je to nový nástroj a teprve se s ním učíme pracovat, snad se už brzy začne využívat i na sběr názorů uživatelů na služby webu.
Jitka
Děkuji. A jak to vypadá s tou tmavou verzí?
Tmavá verze je ve vývoji, vývoj ztěžuje několik verzí designu webu.
Pěkné odpoledne ![]()
Jitka
Dobry večer, prestala mi chodit upozorneni na nove prispevky. Nejprve jsem mela to, co prikladam na fotce, a ted mam dice text, ale pořád stejný cas.
„@admin“
Jde odstranit tato reklama na video? Neskutečně mě štve. ![]()
Dobrý den,
@vokishka prosím zkontrolujte si zda upozornění nemáte vypnuté v Nastavení pro upozornění
@topazio bohužel se obávám, že k úplnému odstranění reklamy nedojde. Spíše k nahrazení jiného videa. Zjistím a upozorním techniky. Jakmile budu vědět více, ihned Vás budu informovat.
Přeji hezký den,
Hani
@admin tak jsem to zakrikla a opet nic nechodi. A ne, fakt jsem nevypla upozornění.
Edit To je jak u blbych na dvorecku. Tak hodinu cekam, pak sem napisu a tim okamzikem mi prijdou vsechna oznámení naraz ![]()
Děkujeme za upozornění, uvnitř systému probíhá rozsáhlá rekonstrukce
Může mít dočasný vliv na některé funkce. Na „zvoneček“ se hned podíváme ![]()
Děkujeme ![]()
Jitka
Dobré ráno,
„upozornění“ byla opravena, děkujeme za upozornění.
Pěkný den ![]()
Jitka
@admin nedalo by se zase někam do standardní nabídky vrátit tlačítko na zasílání/ rušení zasílání upozornění na e-mail? Když píšu příspěvky na mobilu, tak to dost často omylem zaškrtnu. A protože už nikde nevyleze upozornění, že jsem to udělala, nikde o tom není viditelná zmínka v diskuzi, tak na to přijdu, až když potřebuju něco v e-mailu a narazím tam na neskutečný spam.