Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20837
12.2.21 10:05

@Levandulina Dobrý deň,

nemáte náhodou zapnutý adblock? Poprípade si ešte skúste zmazať cache súbory.
Pokiaľ ani to nepomôže, mohli by ste nám prosím poslať screen do sz? Tak isto nám prosím napíšte aký prehliadač na akom zariadení používate.

S pozdravom,
Kristína :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115957
12.2.21 11:12

Přes upozornění mi vyskakuje reklama na Czc, která překrývá horní část a nedá se zavřít, jedině na ní kliknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20837
12.2.21 12:14

@aiwwa Dobrý den,

děkuji za upozornění, předávám vaše hlášení technikům, snad brzy vyřeší.

Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20837
12.2.21 12:19

@aiwwa Zpráva od techniků, potřebujeme od vás, jestli je to možné: url, kde se to děje
platformu (desktop/mobil) a prohlížeč. A ideálně prosím i printscreen obrazovky, když vám reklama vyskočí.

Děkuji a přeji hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115957
12.2.21 13:23
@admin píše:
@aiwwa Zpráva od techniků, potřebujeme od vás, jestli je to možné: url, kde se to děje
platformu (desktop/mobil) a prohlížeč. A ideálně prosím i printscreen obrazovky, když vám reklama vyskočí.

Děkuji a přeji hezký den

Až to zas nastane, tak udělám printscreen. Děje se to na mobilu, android, v google chrome.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20837
12.2.21 14:25
@aiwwa píše:
Až to zas nastane, tak udělám printscreen. Děje se to na mobilu, android, v google chrome.

Dobrá, předám zatím technikům takto a až bude printscreen, tak prosím pošlete :-)

Děkuji a přeji krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
14.2.21 14:32

@admin prosím nešlo by něco udělat s reklamama? Je to čím dál horší :roll: zavřu jednu a hned vyskočí další…dám editovat příspěvek a skočí mi do toho reklama. Otravuje to. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
a12
61088
14.2.21 14:37
@holka_z_hor píše:
@admin prosím nešlo by něco udělat s reklamama? Je to čím dál horší :roll: zavřu jednu a hned vyskočí další…dám editovat příspěvek a skočí mi do toho reklama. Otravuje to. :nevim:

hlavně psali, že ta reklama přes celou stránku bude jen jednou denně, zajimalo by mě od kdy :think: nepočítám to, ale zdá se mi, že se pořád objevuje víc než jednou denně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19262
14.2.21 14:49
@a12 píše:
hlavně psali, že ta reklama přes celou stránku bude jen jednou denně, zajimalo by mě od kdy :think: nepočítám to, ale zdá se mi, že se pořád objevuje víc než jednou denně :think:

To si piš, že je to více krát než jednou. Mi to tam skočí pokaždé, když otevírám Mimino v mobilu. Proto si čtu raději na noťasu, nemám na ty otravné reklamy nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115957
14.2.21 15:04
@a12 píše:
hlavně psali, že ta reklama přes celou stránku bude jen jednou denně, zajimalo by mě od kdy :think: nepočítám to, ale zdá se mi, že se pořád objevuje víc než jednou denně :think:

tak mě se otevře na mobilu pokaždé když sem vlezu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
14.2.21 15:06

Ale to není problém jen emimina, YouTube je taky solidně v pr.deli. Tam se nedá na nic koukat. Já si tam často pouštím playlisty songů a to je o nervy. :roll: :roll: :zed:

• Citovat
  • Upravit
20837
14.2.21 15:07

@holka_z_hor @Dixies @a12

Krásného Valentýna všem :srdce:

Ano, původní informace byla, že reklama se bude objevovat 1× za 24 hodin. Systém byl ale s odstupem přenastaven na interval je 1× za 3 hodiny. Dobrá zpráva je, že hůř už by být nemělo :lol: O nutnosti reklam asi není třeba se rozepisovat :)

Takže díky za toleranci a všímavost :*

Krásný slunečný den :mavam:
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115957
14.2.21 15:16
@admin píše:
@holka_z_hor @Dixies @a12

Ano, původní informace byla, že reklama se bude objevovat 1× za 24 hodin. Systém byl ale s odstupem přenastaven na interval je 1× za 3 hodiny. Dobrá zpráva je, že hůř už by být nemělo :lol: O nutnosti reklam asi není třeba se rozepisovat :)

Jitka

Osobně bych si raději zaplatila za verzi bez reklam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
14.2.21 15:21
@admin píše:
@holka_z_hor @Dixies @a12

Jitka

a proč ne jednou za 24 hodin? nebo aspoň trochu větší rozestup, každý tri hodiny a jednou za 24h je sakra velkej rozdíl :think:
nutnost reklam chápu, ale proč jich je teď třeba o tolik víc nez dřív? a hlavně o tolik otravnejsich.. ja osobně ani nevím co to je za reklamu, jen vim, že mi tam skáče něco rusivyho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115957
14.2.21 15:39
@a12 píše:
a proč ne jednou za 24 hodin? nebo aspoň trochu větší rozestup, každý tri hodiny a jednou za 24h je sakra velkej rozdíl :think:
nutnost reklam chápu, ale proč jich je teď třeba o tolik víc nez dřív? a hlavně o tolik otravnejsich.. ja osobně ani nevím co to je za reklamu, jen vim, že mi tam skáče něco rusivyho

navíc je to kontraproduktivní, čím víc reklam, tím, spíš na ní nikdo neklikne. Proto je to potřeba udělat tak, aby kliknutí bylo nevyhnutelné. A nechápu k čemu je mobilní verze, když je plná reklam a žere stejně dat jako ta klasická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová