Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
uvidíme, co se s tím dá dělat. Minimálně upozornění by možná vyskočit mohlo, ale musím se na to zeptat, jestli je to technicky aktuálně proveditelné.
Přeji hezký den
Diana ![]()
Je tady nekdo admin??! Založila jsem skupinu TP Listopad 2021 a omylem jsem napsala tTP. Prosím je možné mi nadpis upravit a smazat to male t?
@Clematisek Dobrý deň,
chybu som opravila, no môže chvíľku trvať, než sa názov prepíše.
Pekný deň,
Kristína ![]()
@topazio píše:
Proč se na Emiminu zobrazují tak stupidní reklamy?
notykoky… a já myslela, že nic hnusnějšího než ten ušní maz už být nemůže…
@topazio píše:
Protože si je někdo platí…
![]()
@topazio píše:
jako ty videa jsou úplně mimo.. nechápu, proč by tohle mělo zajímat nějaký maminy..
uz jsem taky chtěla dělat screen nějaký tyhle reklamy.. fakt jsem tam ještě neviděla nic normálního a přínosnýho pro ženský na miminkovskym webu..
@a12 píše:
jako ty videa jsou úplně mimo.. nechápu, proč by tohle mělo zajímat nějaký maminy..
uz jsem taky chtěla dělat screen nějaký tyhle reklamy.. fakt jsem tam ještě neviděla nic normálního a přínosnýho pro ženský na miminkovskym webu..
Tyto reklamy na videa jsou otravné a ke všemu stupidní. Koho tady zajímají?
Dobrý den,
ne všechyn reklamy jsou pod naší kontrolou, ale pošlu upozornění na tuto reklamu dál, aby se přestala zobrazovat. Víc bohužel není v mých silách. Omlouvám se.
Přeji krásný den
Diana ![]()
Proc je to v soukromych diskusich na mobilu tak b.be. Běžně tuknu na nove téma. Nema to bubec logiku.
@vokishka píše:
Proc je to v soukromych diskusich na mobilu tak b.be. Běžně tuknu na nove téma. Nema to bubec logiku.
jo, taky uz jsem se někde ptala a bez odpovědi
jako nevím co tam máš základast za nový téma
@vokishka ďakujeme za postreh! Návrh som predala ďalej a uvidíme, čo sa s tým bude dať urobiť. ![]()
Kristína ![]()
Pěkný den, i když zkažený špatným načítáním mimina
. Dlouho to načítá nebo to rovnou napíše resetováno spojení. A nejsem sama, postěžovali jsme si vzájemně v diskusi.
@vokishka píše:
Pěkný den, i když zkažený špatným načítáním mimina. Dlouho to načítá nebo to rovnou napíše resetováno spojení. A nejsem sama, postěžovali jsme si vzájemně v diskusi.
mám to také tak ![]()