Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dixies píše:
Tak já si už zvykla, že stránky skáčou nahoru, dolů, jak se jim zachce. Od včerejška mám přes půlku monitoru díky blokaci reklamy místo reklam velký bílý čtverec a hlavně se hodně zpomalilo načítání.
Dobrý večer,
ještě dotaz ohledně poskakování stránek, to už je také v pořádku?
Proběhly dodatečné technické úpravy a už by to snad mělo být v pořádku.
Pokud ještě stránky poskakují, prosím o informaci.
Moc díky za pomoc a pěkný večer ![]()
Jitka
@Halamka píše:
A vůbec mi nevadí, že jsem teď našla, že nejsem sama, komu to vadí a už se tu o tom psalo… Alespoň se aktualizuje odpověď.
Super
@admin píše:
Dobrý večer,
ještě dotaz ohledně poskakování stránek, to už je také v pořádku?
Proběhly dodatečné technické úpravy a už by to snad mělo být v pořádku.
Pokud ještě stránky poskakují, prosím o informaci.Moc díky za pomoc a pěkný večer
Jitka
Ano, už to neposkakuje ![]()
@topazio píše:
Emimino se mi hodně seká, když se objeví reklama Delonghi. Reklama na kávovar.
Dobrý den,
díky za zprávu, prosím, až se objeví reklama, která vás trápí, potřebovali bychom odkaz, na který směřuje. Podle toho ji dohledáme. Pokud by se Vám ji podařilo zachytit, prosím, pošlete je do soukromé zprávy adminovi, prověříme. Samozřejmě, že se po ní budeme dívat i my ![]()
Díky, že si všímáte ![]()
Jitka
@admin píše:
Dobrý den,
díky za zprávu, prosím, až se objeví reklama, která vás trápí, potřebovali bychom odkaz, na který směřuje. Podle toho ji dohledáme. Pokud by se Vám ji podařilo zachytit, prosím, pošlete je do soukromé zprávy adminovi, prověříme. Samozřejmě, že se po ní budeme dívat i my
Díky, že si všímáte
Jitka
Napsala jsem. ![]()
Nějaký zásek:
Umělé panny na sex, poslední: lenqa69 a další (253)
fakt 253? - viz obr.
Odkaz:
www.emimino.cz/…ni/precteno/?…
Ale tam:
www.emimino.cz/…rankovani/7/?…
a poslední lenqa69 tedy ne, ani nových 253 ![]()
Druhá možnost:
www.emimino.cz/…ankovani/13/
ale ani tam to nesedí
![]()
Začalo mi emimino poskakovat. Zmenší se mi celá stránka, písmo na pár vteřin, pak se to zas vrátí do normálu…
Dobrý den @Levandulina a @M_Vladim
Děkujeme za nahlášení, aktivně pracujeme na vyřešení problémů.
Přeji krásný adventní víkend.
Tereza ![]()
@admin píše:
Dobrý den @Levandulina a @M_VladimDěkujeme za nahlášení, aktivně pracujeme na vyřešení problémů.
Přeji krásný adventní víkend.
Tereza
Pořád mi stránky na emiminu poskakují/zmenšují se…
A me štve zas další reklama
zas nějaká novinka.. rozkliknu diskusi a místo ni mi vyskočí reklama přes celou stránku ![]()
@Levandulina píše:
Pořád mi stránky na emiminu poskakují/zmenšují se…
To samé se děje i mne, stranky se zmenšují/uskakuji doleva ![]()
@admin mám stejný problém, v mobilní verzi při otevření diskuze skáče hned reklama přes celou stranku. A i to zase spotřebovává dost dat. Někdy se stane, že křížek se nedá stisknout a musí se celá stránka zavřít a znovu otevřít.
Dobrý den,
reklama, která se Vám zobrazuje v mobilní verzi po otevření diskuze se bude otevírat pouze jednou za den. Po uzavření reklamy se dostane na zvolenou diskuzi a v den rozkliknutí se již znovu neobjeví.
Přeji hezký den,
Hani ![]()