Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.5.11 06:10

Pěkné ranko holky,dneska to vypadá že už konečně bude lepší počasí.
Markétka šla včera spát až kolem půl 10,tak jsem si řekla paráda aspoň dlouho vydrží,no a ono prdlajs zase se budila každou chvilku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
4.5.11 08:02

Zdravím, jo snad to počasí dneska vyjde lépe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.11 08:16

no tady je modrá obloha a svítí sluníčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
4.5.11 08:26

Dobré ránko,tady taky svítí sluníčko,ale zima je pořádná musela jsme škrabat i sklo na autě,když jsme ráno vezla malou do školy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
4.5.11 08:29

Ahoj holky, přeji krásné sluníčkové ráno :-D :-D už to vypadá za oknem veseleji :palec: :palec:

Holky musím se pochlubit Lucinka už má první zoubek :dance: :dance: :dance: spinkala krásně celou noc ani neplakala a najednou cink a už cinká :-D :-D :-D :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.11 08:33
sarynama píše:
Ahoj holky, přeji krásné sluníčkové ráno :-D :-D už to vypadá za oknem veseleji :palec: :palec:Holky musím se pochlubit Lucinka už má první zoubek :dance: :dance: :dance: spinkala krásně celou noc ani neplakala a najednou cink a už cinká :-D :-D :-D :-D :-D :-D

je tak to gratulujem :potlesk: :potlesk:
tak to je šikulka že to prospala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
4.5.11 08:36
sarynama píše:
Ahoj holky, přeji krásné sluníčkové ráno :-D :-D už to vypadá za oknem veseleji :palec: :palec:Holky musím se pochlubit Lucinka už má první zoubek :dance: :dance: :dance: spinkala krásně celou noc ani neplakala a najednou cink a už cinká :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Také se přidávám ke gratulaci, nám se prořízli 3 a čekáme ještě na jeden… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
4.5.11 08:41

Holky fakt vůbec nebyla ani protivná, proto jsem tomu nemohla ani uvěřit a koukala jsem že zoubek nehoře už je taky vidět :-D :-D :-D

Zlatuš, tak ať to má Markétka podobný, když už ti nespí, tak at jí aspon zoubky moc netrápí.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.11 08:42
sarynama píše:
Holky fakt vůbec nebyla ani protivná, proto jsem tomu nemohla ani uvěřit a koukala jsem že zoubek nehoře už je taky vidět :-D :-D :-DZlatuš, tak ať to má Markétka podobný, když už ti nespí, tak at jí aspon zoubky moc netrápí.....

děkuji,no možná už se taky klube,včera byla celý den nevrlá a přes noc to bylo to samé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
4.5.11 08:46

Tak uvidíš, oni jsou holky skoro stejně staré, tak aspoň jim zoubky dýl vydrží :-D :-D
Náš Davídek měl první v 8,5měsících a v pondělí mu bude 6 let a ještě se mu žádný ani nekýve, snad všechny děti ve školce už jsou aspoň bez jednoho zubu :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.11 08:48
sarynama píše:
Tak uvidíš, oni jsou holky skoro stejně staré, tak aspoň jim zoubky dýl vydrží :-D :-D
Náš Davídek měl první v 8,5měsících a v pondělí mu bude 6 let a ještě se mu žádný ani nekýve, snad všechny děti ve školce už jsou aspoň bez jednoho zubu :think: :think:

teda tak to je paráda.
jj aspoň dýl vydržej. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
4.5.11 09:34

Mi jsme dolní dva zoubky zvládli v pohodě, asi dva dny trošku proplakal ale chovala jsem a byl v pohodě… večery spal.. ale uvidíme až třeba jednou porostou stoličky.. což bude horší, ale na to je ještě čááás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.11 10:07
say píše:
Mi jsme dolní dva zoubky zvládli v pohodě, asi dva dny trošku proplakal ale chovala jsem a byl v pohodě… večery spal.. ale uvidíme až třeba jednou porostou stoličky.. což bude horší, ale na to je ještě čááás :mrgreen:

tak vítej mezi náma
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
4.5.11 10:11
Zlata Kindlova píše:
say píše:
Mi jsme dolní dva zoubky zvládli v pohodě, asi dva dny trošku proplakal ale chovala jsem a byl v pohodě… večery spal.. ale uvidíme až třeba jednou porostou stoličky.. což bude horší, ale na to je ještě čááás :mrgreen:
tak vítej mezi náma :palec:

díky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
4.5.11 10:37
sarynama píše:

Moooc gratulujeme :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny