Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.5.11 21:51
Margalo píše:
Ahojte holky,děkujeme za přání :-D u nás bylo dneska slunečno,tak jsme grilovali a ráno jsme byli na nákup v polsku,nakoupili jsme vše do koupelna-kachličky,vanu no paráda a ušetřili jsme 1500kč :lol:

A kam do Polska jezdíte????Přemýšleli jsme že by jsme se tam dojeli podívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
8.5.11 11:41

Hezkou neděli, holky! Taky jezdíme do Polska, tedy, spíš vyšlu manžela a naše, já tam byla snad jednou, protože někdo musí hlídat děti. I když s Maruškou bych tam klidně už i jela, ale s Kubou ještě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
8.5.11 15:13

Baru - uděláme výměnu manželů a bude klid,ne??? :-) U vás to bude bez hokeje a u nás hokej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
8.5.11 18:55
Kristyna+Daník píše:
Baru - uděláme výměnu manželů a bude klid,ne??? :-) U vás to bude bez hokeje a u nás hokej :-)

Já myslím, že by ten můj nebyl proti, větší blázinec než taky určitě nikde není a ještě k tomu hokej, to by si připadal jak v ráji. :andel: A co F1, nesleduješ? Ten můj ano, ale děti ho nenechají. :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
8.5.11 21:28

Baru - to ne, ale to sleduje šimon,takže to bychom je mohli dát na to dohromady:-) Ale děti bychom jim nechaly :-D :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
8.5.11 21:42
Kristyna+Daník píše:
Baru - to ne, ale to sleduje šimon,takže to bychom je mohli dát na to dohromady:-) Ale děti bychom jim nechaly :-D :dance: :dance: :dance: :dance:

Tak to tak vypadá, že se můžeme sestěhovat spolu všichni čtyři a budeme se doplňovat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
8.5.11 21:44

baru- paráda!!! Já jsem pro :-) Aspoň budeme mít veselo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
8.5.11 21:50
Kristyna+Daník píše:
baru- paráda!!! Já jsem pro :-) Aspoň budeme mít veselo :-)

Tak to ani nebudu říkat tomu mýmu, ten v tom uvidí hned nějaké prasárny. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
8.5.11 21:52
barah píše:
Kristyna+Daník píše:
baru- paráda!!! Já jsem pro :-) Aspoň budeme mít veselo :-)
Tak to ani nebudu říkat tomu mýmu, ten v tom uvidí hned nějaké prasárny. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:-P :-P :-P :-P Tak teď jsi mě dostala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.11 07:03

Pěkné pondělní ráno,
tak víkend byl nádherný celé ty dva dny jsme byli na zahradě,domu jsem šla vždy jen uspat Markétku.
A jaký jste měli víkend vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
9.5.11 08:50

Hezké ránko, holky. My měli „obyčejný“ víkend, zmatek nad zmatek, jako vždy. :lol: Ale jinak pohoda, Maruška byla v sobotu u babi a dědy, tak jsme měli pohodičku, dali jsem dvě prochajdy a včara jsme uklízeli, když děti dovolily, což moc nedovolily, tak jsme to honem doháněli večer, ostatně jako vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
9.5.11 08:56

Hezké ráno :-D My jsme byli ny chalupě u Tábora.Bylo tam krásně teplo a sluníčko svítilo :dance: Jen Domča byl protivnej :-( v pátek dostal třetí dávky očkování.Teď má na dlouho s očkováním pokoj :dance: Dnes budem určitě venku hodně :dance: je krásně a teplo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
9.5.11 09:02
Zuza78 píše:
Hezké ráno :-D My jsme byli ny chalupě u Tábora.Bylo tam krásně teplo a sluníčko svítilo :dance: Jen Domča byl protivnej :-( v pátek dostal třetí dávky očkování.Teď má na dlouho s očkováním pokoj :dance: Dnes budem určitě venku hodně :dance: je krásně a teplo :pankac:

Kam jezdíte k Táboru? Já odtud pocházím. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
9.5.11 09:08

:lol: Máme chalupu v Mladé Vožici je to od Tábora 20km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
9.5.11 09:17
Zuza78 píše: :lol: Máme chalupu v Mladé Vožici je to od Tábora 20km.

Jo jo, znám! No jo, JČ, to je pohodička. A už jste byli v tom „domácím ZOO“ na Větrovech? My ještě ne, ale pořád se tam chystáme a co jsem viděla fotky a chválu,tak se těšíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny