Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
10.5.11 22:09

Ahojte holky,teda vy máte tema ZUBY :pocitac: Já si před rokem a půl užila se zubama,pakárnu,taky mě bolel špičák na poklep,ale když jsem šla k zubaři,tak mi řekl,že ten zub je mrtvý,že mě nemůže bolet,aniž by mi odvrtal plombu amrknul se do 14 dnů,mě natekla pusa a zub bolel no porodní bolesti jsou proti tomu maličkost,málem jsem mlátil ahlavou o zeď na pohotovosti mě to odvrtali a paní doktorka se zhrozila jak mám zaně zubního kanalku pod tou plombou,bolelo to tak,že ani po umrtvení jsme si do toho nenechala sáhnout něco mi tam nastrkala,a že mám jít za 3dny ke svému zubaři,ale tam už jsem nešla našla jsme si jinou zubařku,ta mi zub cca 4měs.léčila a pak jedno ráno mrk do zrcadla a pusa nateklá jak od včel,tak mě manžel odvezl k mudr. a tá říkala,zánět od zubu v celém dásne špičák ven ta bolest šílené,za pár dní ikdyž jsem brala ant. jsem chytla zánět do dalšího zubu a pak další a tak se z jednoho zánětu zubů vyklubali tři a já mám teď 3 umělé zuby no děs a to jen k vůli lenivosti zubaře:-( no zuby jsou snad ta nej bolest,vždyť jak trápí ty naše mimiska :hug: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.11 06:25

Pěkné ranko holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
11.5.11 06:39

Přeju krásný den
DAVÍDKOVI - taky přejeme všechno nejlepší
Jo a s rovnátkama pro dospěláka.. nevím jak ceny dnes a dříve,ale spolužačka na Vš si je tenkrát nechala nandat a stálo jí to 15 tisíc to už je cca 8 let…
My se dneska chystáme do ZOO, tak snad to bude fajne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.11 06:49
Kristyna+Daník píše:
Přeju krásný den
DAVÍDKOVI - taky přejeme všechno nejlepší
Jo a s rovnátkama pro dospěláka.. nevím jak ceny dnes a dříve,ale spolužačka na Vš si je tenkrát nechala nandat a stálo jí to 15 tisíc to už je cca 8 let…
My se dneska chystáme do ZOO, tak snad to bude fajne:-)

tak si to v ZOO užijte,my tam půjdem za měsíc až bude mít Markétka 1 rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
11.5.11 07:01

To je hezký :-)
No já manžílka uprosila na permici do ZOO,tak seto musí využít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.11 07:08

Tak to jo.
Kolik vlastně taková permice stojí????Taky jsem nad tím přemýšlela,do ZOO to máme kousek jen přes řeku,kde n ám jezdí přívoz,a navíc když je malé dítě tak ty procházky tam jsou pěkné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.11 07:10

HOKLY VY CO JSTE JESTE O SOBE NENAPSALI NIC DO NASTENKY SKUPINY,MOHLA BYCH VAS O TO POPROSIT???¨
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
11.5.11 08:52

Kristý, tak si to užijte. :mavam:

Příspěvek upraven 11.05.11 v 08:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
11.5.11 08:52

Jinak taky přeji krásné ránko a celý den všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
11.5.11 08:54

Margalo

Fuj, tak to jsi mě tedy vystrašila. Já tam mám totiž taky plombu a říkala jsem si, že mě to bolí jako pod ní, ale že si to namlouvám. :cry:
A dneska mě už bolí i trochu dáseň nad zubem, ale říkala jsem si, že jsem si to asi nějak „rozrušila“ já. Tedy, doufám, že mě zubař vezme už v pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.11 10:30

Holky tak na nás zítra myslete.
Jdeme s Markétkou na zo oční,tak doufám že dobře dopadnem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
11.5.11 11:01

Zlata: nástěnka splňena :-),

Margalo : teda to nezávidím.. záněty zubů jsou peklo.. můžeš bejt ráda že ti to nechytlo celou tu kost…

Mi se do zoo taky chystáme někdy o víkendu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
11.5.11 11:26

Krásný den :-D
Taky přejeme vše nejlepší Davídkovi k narozeninám :kytka:
Zuby jsou prevít :cert: já mám zatím celkem klid se zubama :dance:
Do ZOO půjdeme až nějak na podzim.to mu kolem 9 měsíců a tak už bude koukat na zvířátka :lol:
Užívejte krásného sluníčka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
11.5.11 12:07
barah píše:
MargaloFuj, tak to jsi mě tedy vystrašila. Já tam mám totiž taky plombu a říkala jsem si, že mě to bolí jako pod ní, ale že si to namlouvám. :cry:
A dneska mě už bolí i trochu dáseň nad zubem, ale říkala jsem si, že jsem si to asi nějak „rozrušila“ já. Tedy, doufám, že mě zubař vezme už v pátek.

uvař si doma heřmánek a vyplachuj pusu,zklidni se ti to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
11.5.11 18:33
Zlata Kindlova píše:
Tak to jo.
Kolik vlastně taková permice stojí????Taky jsem nad tím přemýšlela,do ZOO to máme kousek jen přes řeku,kde n ám jezdí přívoz,a navíc když je malé dítě tak ty procházky tam jsou pěkné

Na celý rok stojí 500Kč, což se fakt vyplatí :-) Jinak jednotlivý vstup je za 150.. a rodinná celoroční pro dva dospělé a dvě děti je asi za 1200…
Můžem se klidně domluvit hromadně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny