Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11513
5.5.11 20:02

No klid tam moc není a žaluzky má taky, ale zas takový rozdíl od našich závěsů to není,ale dala jsem mu na večer chamomillu na zoubky, tak to dneska zkusím znova :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
5.5.11 20:03

chamomillu na zoubky - co to je, To mě zajímá, my se zoubky stále bojujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
5.5.11 20:06

chi chi chi:-) Homeopatika :-) Chamomilla vulgaris 9CH - stojí to okolo 80 Kč a zatím nám to pomáha- ja takový klidnější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
5.5.11 20:09
Kristyna+Daník píše:
chi chi chi:-) Homeopatika :-) Chamomilla vulgaris 9CH - stojí to okolo 80 Kč a zatím nám to pomáha- ja takový klidnější :-)

To jsou „bobulky“, co se rozpustí ve vodě nebo mast?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
5.5.11 20:10

Bobulky. do te´d jsem je rozpouštěla, ale včera jsem je dala Daníkovi před spaním do pusiny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
5.5.11 20:11
Kristyna+Daník píše:
Bobulky. do te´d jsem je rozpouštěla, ale včera jsem je dala Daníkovi před spaním do pusiny :-)

Tak to je asi taky koupím. Děkuju za tip. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
5.5.11 20:14

Uvidíš :-)já tomu věřím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
5.5.11 20:15
Kristyna+Daník píše:

Já budu věřit všemu, hlavně, že mu to pomůže. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
5.5.11 20:45
:lol: :-P :lol: :-P :lol: :-P
barah píše:
Kristyna+Daník píše:
Já budu věřit všemu, hlavně, že mu to pomůže. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
5.5.11 21:29

Tak to mi od třetího měsíce spíme celou noc, ale včera se poprvé vzbudil od půl jedenácté řádil do jedné, tak se bojím co bude dneska.. rostou mu ty 4 zuby tak nevím jestli to bylo tím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
5.5.11 22:11

SAY-tak to ti fakt závidím,že takhle krásně spinkáte :potlesk: My jsme strašíme tak 2× za noc a kolem 5h je čiloučký a má nejvíc elánu :lol: ale já jsem uplně mrtvá 8-) Teď to bude určitě zoubkama a brzo budou venku a zase bude krásně spinkat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
5.5.11 22:13
Zuza78 píše:
SAY-tak to ti fakt závidím,že takhle krásně spinkáte :potlesk: My jsme strašíme tak 2× za noc a kolem 5h je čiloučký a má nejvíc elánu :lol: ale já jsem uplně mrtvá 8-) Teď to bude určitě zoubkama a brzo budou venku a zase bude krásně spinkat :pankac:

No já jsem ráda, do 3M usínal až v 1-2 ráno a přes den vůbec nespal, to jsem byla fakt hotová, pak se to zlomilo a byl klid, ale po včerejšku se bojím jak čert… najíždět na noční krmení se mi moc nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
5.5.11 22:26

To se ti vůbec nedivím.Teď se začal kroutit v postýlce :-( tak snad to zaspí nebo mu dám trochu čaje a usne tak do 1h a pak se 4.30-5h probere uplně a je po spaní :nevim: Celkově spí málo i přes den :roll: a já bych taaaaaak spala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
5.5.11 22:43
Zuza78 píše:
To se ti vůbec nedivím.Teď se začal kroutit v postýlce :-( tak snad to zaspí nebo mu dám trochu čaje a usne tak do 1h a pak se 4.30-5h probere uplně a je po spaní :nevim: Celkově spí málo i přes den :roll: a já bych taaaaaak spala :pankac:

Tak Ti držím palečky aby spinkal co nejdéle… mi jsme se včera u něj střídali, partner pomohl.. den předtím se u nás stavil soused a kecali jsme do 2 hod. do rána tak jsem byla včera hotová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.11 06:35
say píše:
Tak to mi od třetího měsíce spíme celou noc, ale včera se poprvé vzbudil od půl jedenácté řádil do jedné, tak se bojím co bude dneska.. rostou mu ty 4 zuby tak nevím jestli to bylo tím..

Tak to ti zavidím že ti spinká od 3 měsíců celou noc…
to já nevím co to je se pořádnš vyspat,mě se Markétka od narození budí přes noc minimálně 4 krát.vypije mlíčko a většinou hned usne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny