Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1175
4.5.11 10:41
Margalo píše:
sarynama píše:
Ahoj holky, přeji krásné sluníčkové ráno :-D :-D už to vypadá za oknem veseleji :palec: :palec:Holky musím se pochlubit Lucinka už má první zoubek :dance: :dance: :dance: spinkala krásně celou noc ani neplakala a najednou cink a už cinká :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Moooc gratulujeme :dance: :lol:

Děkujem :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
4.5.11 11:01

Byla jsem s Vojtíškem cvičit a dělali jsme i obtisky nožiček a ručiček do knížek :dance: to byla zábava,malý všem předvedl jak už lozí a moc se mu dneska už na jendom místě při cvičení nechtělo být :lol:
A copak dnes vaříte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
4.5.11 11:59

Holky, Maruška byla dlouho bezzubá a jaká to byla pohoda. 8-) Když jí rostly, ani jsem to nevěděla, rohlík si pěkně žužlala… Kubovi rostou snad hned od narození :mrgreen:, rohlík si ukousne pořádný kus a já mu to pak musím dolovat z pusiny a skoro každý zub prožíváme celá rodina, jak se trápí. :cry: Včerejšek byl ale asi hlavně skrz počasí, dnes je usměvaný a veselý. :huban:
Jinak mi měli řízek s br.kaší a okurkový salát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
5.5.11 13:17

Jé to už je supr že je venku pěkně :-D :-D :-D byla jsem dopoledne s malou venku a je to hned veselejší :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.11 13:18

my šli také ven a byla to paráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
5.5.11 13:20

Hojda, mi jsme se taky dopolko prošli a bylo to fajne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
5.5.11 14:33

Ahoky,tady už je taky slunečmo,dneska jsme byla s malým v poraďně a pak jsme byli na chvíli taky ven a odpol.půjdeme zase :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
5.5.11 16:12

Sluníčko nám vydrželo a má být snad i takový víkend což by bylo fajne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.11 16:18

je tak to by byla paráda.....
sluníčko,sluníčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
5.5.11 18:52

Teda, holky, k nám to hezké počasí ještě úplně nedorazilo, „pěkně“ fučelo a byla zima. Ale taky jsme byli venku, to bych to s těma raubířema doma celý den nevydržela. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
5.5.11 19:35

Taky jsem byla s Domčou venku skoro celý den.Doma byl jen na papkání a Ondra byl až 16h ve škole(kroužek juda)ale běhaj v družině po zahradě a taky přišel jak čuně a hooodně velký :think: na víkend jedem na chalupu na Táborsko a bude určitě moc pěkně.Užívejte krásného počasí :-D snad se to nepokazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
5.5.11 19:40

Ahojky zdravím vás tu, my byli u maminy na noc a měli jsme rekord ve spaní :-) Dandík vydržel do čtvrt na 9 :-)paráda :-)Snad nám to jěště někdy dopřeje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
5.5.11 19:47
Kristyna+Daník píše:
Ahojky zdravím vás tu, my byli u maminy na noc a měli jsme rekord ve spaní :-) Dandík vydržel do čtvrt na 9 :-)paráda :-)Snad nám to jěště někdy dopřeje

My měli taky rekord. Kuba spinkal do 6:05, možná by spal déle, ale přišla do ložnice Maruška. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
5.5.11 19:55

My spali u maminy, tak nevím, co na něj mělo takový vliv, snad se nám to dneska taky povede -doufám v to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
5.5.11 20:00
Kristyna+Daník píše:
My spali u maminy, tak nevím, co na něj mělo takový vliv, snad se nám to dneska taky povede -doufám v to :-)

Závidím. Mě děti spí dlouho jen když jsou nemocné. :-? Ale zase chodí bezy spát. :palec:
třeba je u mamky větší ticho, větší tma? U našich je světlo snad pořád, takže mi tam Kuba usnout vůbec nechtěl, tak jsme museli dát do oken deku. :roll: A to tam mají žaluzky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny