Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.5.11 18:09

no jo zuby to je svinstvo.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
10.5.11 18:24

Jéžiš zuby… to já když mi rostly 3 osmičky najednou tak jsem si myslela že se zblázním.. ve čtvrtek jdu k zubaři, bude mi dělat jeden zoubek tak se mooooc těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
10.5.11 18:49

To já docela byla v pohodě, když mi rostly osmičky. Nejhorší je, že nevím proč mě bolí a už jednou mi zubař vyhrožoval, že mi tam asi odumírá nerv, tak že mi ho vydlabe. 8-o :-( Tak toho jsem se lekla, ale naštěstí mě to bolet přeslalo a teď znovu. Taky říkal, že to může bolet, že jsem do něčeho tvrdého kousla a to až třeba 3týdny, ale jak to mám poznat? A prášek zabere jen tak na 2hodiny a moc si jich brát nechci, skrz kojení. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
10.5.11 18:52

No jestli to je nerv tak to si nech vyčistit, protože to je pekelná bolest… byla jsem v praze na pohotovosti a tak mi doktorka nechala kus nervu v zubu a myslela jsem že se zblázním bolestí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
10.5.11 19:04
say píše:
No jestli to je nerv tak to si nech vyčistit, protože to je pekelná bolest… byla jsem v praze na pohotovosti a tak mi doktorka nechala kus nervu v zubu a myslela jsem že se zblázním bolestí…

Ale jak to poznám, že to je nerv? On mi dělal citlivost zubu a nic jseme necítila, jen něco rozpálené a to nevím, jestli mě to bolelo na zubu nebo v puse jen proto, že to bylo horké. :roll:
Mě nikdy zuby nebolely a nejsem takové, že každou bolest protrpí, prostě to vydržím, tak nevím, jestli to je ještě v normě nebo ne. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
10.5.11 19:26

Jo to ti nevím přesně jak to poznáš, ale já celkem to taky vdy přetrpěla… ale zuby nějak nezvládám ..koukni na tohle .. http://www.zdravedasne.cz/…ach-ty-nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
10.5.11 19:39
say píše:
Jo to ti nevím přesně jak to poznáš, ale já celkem to taky vdy přetrpěla… ale zuby nějak nezvládám ..koukni na tohle .. http://www.zdravedasne.cz/…ach-ty-nervy

Jé, děkuju! :kytka: Tak podle popisu to nervy nejsou, mě to nejvíc bolí na poklep a tak. Možná si za to můžu sama, že, i nevědomky, do něho pořád klepu zubama nebo tak, tak jsem si ho asi opravdu rozdráždila. Je trochu na křivo, tak mi tam prostě vadí. Uvažovala jsem i o rovnátkách, ale hrozím se toho, kolik by mě stály. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
10.5.11 19:47

Jo tak rovnátka netuším na kolik vyjdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
10.5.11 19:51
say píše:
Jo tak rovnátka netuším na kolik vyjdou

Co jsem četla, jak je to pro děti (nevím, zda je v tom nějaký rozdíl), tak nasazená natrvalo až 5tisíc a sundavací asi 1000Kč. :roll:
Ale to bych musela mít čas tam chodit a to já nemám. Třeba až děti povyrstou, tak se „zblázním“ a dám si je. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
10.5.11 19:56

Tak pro dospěláka to bude asi víc o maličko, přece jenom máme trochu větší pusinu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
10.5.11 19:58
say píše:
Tak pro dospěláka to bude asi víc o maličko, přece jenom máme trochu větší pusinu :-)

No a bude jistě hůr, když schválí vše, co plánují. To raději budu šetřit na rovnátka pro děti. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
10.5.11 20:00

To sice ano, ale z něčeho stát živ být musí… je to nemilé, ale nic s tím asi nenaděláme :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
10.5.11 20:05
say píše:
To sice ano, ale z něčeho stát živ být musí… je to nemilé, ale nic s tím asi nenaděláme :zed:

No, na tohle téma se raději bavit nebudeme, nechci se naštvat. :mrgreen: To by mě ještě bolely prsty od toho, jak bych mlátila do klávesnice. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
10.5.11 20:09

No prostě bude to tak jak nám nadiktujou… holt to je život… prachy budou, mi nebudeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
10.5.11 20:09

chudák klávesnice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...