Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11513
16.5.11 08:21

Taky se chystám odpolko na trhy :-) potřebuju malinký rajčátka do truhlíku :-) Aby jsme měli co s Daníkem uzobávat :-)
a noc u nás byla v poho -celou noc spaní jen vstávání v půl šestý… Zítra má být úplněk, tak možná zlobí kvůli tomu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
16.5.11 08:25

Tak u nás noc byla taky v pohodě, Lucinka se spaním problémy nemá, spíš jsme dneska trochu zaspali :-) vstávali jsme až 7:20 a to jsem měla fofry vypravit Davídka do školky 8-) 8-)

Taky bych potřebovala jít nakoupit a hlavně na poštu ale ted začalo trochu pršet, tak dám Lucinku spát a uvidím jak bude až sse probudí...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
16.5.11 08:27
sarynama píše:
Tak u nás noc byla taky v pohodě, Lucinka se spaním problémy nemá, spíš jsme dneska trochu zaspali :-) vstávali jsme až 7:20 a to jsem měla fofry vypravit Davídka do školky 8-) 8-)Taky bych potřebovala jít nakoupit a hlavně na poštu ale ted začalo trochu pršet, tak dám Lucinku spát a uvidím jak bude až sse probudí...........

A to Ti usne hodinu po vstávání,jo???? Ty kráso!! To neznám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
16.5.11 08:35
Kristyna+Daník píše:
sarynama píše:
Tak u nás noc byla taky v pohodě, Lucinka se spaním problémy nemá, spíš jsme dneska trochu zaspali :-) vstávali jsme až 7:20 a to jsem měla fofry vypravit Davídka do školky 8-) 8-)Taky bych potřebovala jít nakoupit a hlavně na poštu ale ted začalo trochu pršet, tak dám Lucinku spát a uvidím jak bude až sse probudí...........

:-D :-D Já to u Davídka taky neznala, ale malá jo ted bude spát tak hodinu a půl a potom jde kolem jedný a to spí někdy i dvě hodiny, zrovna všera nespala ráno a sla az v 11 a pak jsem jí musela dát spát ve čtyři odpoledne a to si chrupala až do šesti :lol: :lol: a v osum už spala a to celou noc :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.11 08:36
Kristyna+Daník píše:
sarynama píše:

to Markétka usne ráno taky klidně hodinu po probuzení,ale u nás je to tím že se v noci budí a je nevyspalá.a to mi usne klidně i na 2 až 3 hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
16.5.11 09:08

Narozky

Holky tak Davídek si pěkně oslavil narozeniny, měli jsme dvě oslavy a přikládám fotečku dortu, jo byl moc dobrý :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
16.5.11 09:14

Ty kráso!! nestačím závidět :-) To fakt neznám, my máme teď přes den se spaním problémy, nějak se nám to rozhodila, tak snad se to zase srovná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.11 09:16
sarynama píše:
Holky tak Davídek si pěkně oslavil narozeniny, měli jsme dvě oslavy a přikládám fotečku dortu, jo byl moc dobrý :-D :-D

ten je nádhernej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.11 09:17
Kristyna+Daník píše:
Ty kráso!! nestačím závidět :-) To fakt neznám, my máme teď přes den se spaním problémy, nějak se nám to rozhodila, tak snad se to zase srovná :-)

nám se spaní většinou rozhodí když jedem někam dál…třeba za mýma rodičema do Mšena,to jí pak většinou tak 2 dny trvá než se srovná.
Tak tomu dej čas a bude spát jako dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
16.5.11 09:18
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Holky tak Davídek si pěkně oslavil narozeniny, měli jsme dvě oslavy a přikládám fotečku dortu, jo byl moc dobrý :-D :-D
ten je nádhernej…

Díky, pekla mi ho kamarádka, já si na dorty moc netroufám, ale asi to někdy zkusím, ale mám strach že skončí v koši :-D :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.11 09:27
sarynama píše:
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
ten je nádhernej…
Díky, pekla mi ho kamarádka, já si na dorty moc netroufám, ale asi to někdy zkusím, ale mám strach že skončí v koši :-D :-D :-D :-D

no tak to jsme na tom stejně..Já teď pořád přemýšlím jakej objednat Markétce k 1.narozeninám
Nemůžem se s přítelem shodnout,on chce ovocnej a já ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
16.5.11 09:32

Nás čeká Lucinky oslava prvních narozenin přesně za 14 dní :lol: a já mám teda na oslavy raději klasické dorty, to asi budeme mít motýlka, chtěla jsem Hello Kitty ale ještě z toho nemá rozum, ted právě když někde vidí motýlka tak úplně skáče radostí, tak uvidíme 8-) 8-) 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.11 09:35
sarynama píše:
Nás čeká Lucinky oslava prvních narozenin přesně za 14 dní :lol: a já mám teda na oslavy raději klasické dorty, to asi budeme mít motýlka, chtěla jsem Hello Kitty ale ještě z toho nemá rozum, ted právě když někde vidí motýlka tak úplně skáče radostí, tak uvidíme 8-) 8-) 8-)

nás to čeká za měsíc.Já bych taky radši nějaký klasický.Ale chlapy mají tvrdou hlavu,tak ho budu muset nějak přemluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
16.5.11 09:43
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Nás čeká Lucinky oslava prvních narozenin přesně za 14 dní :lol: a já mám teda na oslavy raději klasické dorty, to asi budeme mít motýlka, chtěla jsem Hello Kitty ale ještě z toho nemá rozum, ted právě když někde vidí motýlka tak úplně skáče radostí, tak uvidíme 8-) 8-) 8-)
nás to čeká za měsíc.Já bych taky radši nějaký klasický.Ale chlapy mají tvrdou hlavu,tak ho budu muset nějak přemluvit

To máš pravdu :-D :-D :-D Múj manžel se mi teda naštěstí do toho neplete, je spíš rád že si všechno nachystám a zorganizuju sama a že po něm nic nechci :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.11 09:46
sarynama píše:
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
To máš pravdu :-D :-D :-D Múj manžel se mi teda naštěstí do toho neplete, je spíš rád že si všechno nachystám a zorganizuju sama a že po něm nic nechci :dance: :dance:

tak to máš dobré,mě se do toho plete,nechá mě to zařídít ale musí být něco i po jeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny