Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Taky se chystám odpolko na trhy
potřebuju malinký rajčátka do truhlíku
Aby jsme měli co s Daníkem uzobávat ![]()
a noc u nás byla v poho -celou noc spaní jen vstávání v půl šestý… Zítra má být úplněk, tak možná zlobí kvůli tomu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u nás noc byla taky v pohodě, Lucinka se spaním problémy nemá, spíš jsme dneska trochu zaspali
vstávali jsme až 7:20 a to jsem měla fofry vypravit Davídka do školky
![]()
Taky bych potřebovala jít nakoupit a hlavně na poštu ale ted začalo trochu pršet, tak dám Lucinku spát a uvidím jak bude až sse probudí...........
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
Tak u nás noc byla taky v pohodě, Lucinka se spaním problémy nemá, spíš jsme dneska trochu zaspalivstávali jsme až 7:20 a to jsem měla fofry vypravit Davídka do školky
![]()
Taky bych potřebovala jít nakoupit a hlavně na poštu ale ted začalo trochu pršet, tak dám Lucinku spát a uvidím jak bude až sse probudí...........
A to Ti usne hodinu po vstávání,jo???? Ty kráso!! To neznám!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:sarynama píše:A to Ti usne hodinu po vstávání,jo???? Ty kráso!! To neznám!
Tak u nás noc byla taky v pohodě, Lucinka se spaním problémy nemá, spíš jsme dneska trochu zaspalivstávali jsme až 7:20 a to jsem měla fofry vypravit Davídka do školky
![]()
Já to u Davídka taky neznala, ale malá jo ted bude spát tak hodinu a půl a potom jde kolem jedný a to spí někdy i dvě hodiny, zrovna všera nespala ráno a sla az v 11 a pak jsem jí musela dát spát ve čtyři odpoledne a to si chrupala až do šesti
a v osum už spala a to celou noc
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:sarynama píše:A to Ti usne hodinu po vstávání,jo???? Ty kráso!! To neznám!
![]()
to Markétka usne ráno taky klidně hodinu po probuzení,ale u nás je to tím že se v noci budí a je nevyspalá.a to mi usne klidně i na 2 až 3 hodiny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Narozky
Holky tak Davídek si pěkně oslavil narozeniny, měli jsme dvě oslavy a přikládám fotečku dortu, jo byl moc dobrý
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty kráso!! nestačím závidět
To fakt neznám, my máme teď přes den se spaním problémy, nějak se nám to rozhodila, tak snad se to zase srovná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
Holky tak Davídek si pěkně oslavil narozeniny, měli jsme dvě oslavy a přikládám fotečku dortu, jo byl moc dobrý![]()
ten je nádhernej…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:
Ty kráso!! nestačím závidětTo fakt neznám, my máme teď přes den se spaním problémy, nějak se nám to rozhodila, tak snad se to zase srovná
nám se spaní většinou rozhodí když jedem někam dál…třeba za mýma rodičema do Mšena,to jí pak většinou tak 2 dny trvá než se srovná.
Tak tomu dej čas a bude spát jako dřív
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:sarynama píše:ten je nádhernej…
Holky tak Davídek si pěkně oslavil narozeniny, měli jsme dvě oslavy a přikládám fotečku dortu, jo byl moc dobrý![]()
Díky, pekla mi ho kamarádka, já si na dorty moc netroufám, ale asi to někdy zkusím, ale mám strach že skončí v koši
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:Zlata Kindlova píše:Díky, pekla mi ho kamarádka, já si na dorty moc netroufám, ale asi to někdy zkusím, ale mám strach že skončí v košisarynama píše:ten je nádhernej…
![]()
![]()
![]()
no tak to jsme na tom stejně..Já teď pořád přemýšlím jakej objednat Markétce k 1.narozeninám
Nemůžem se s přítelem shodnout,on chce ovocnej a já ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nás čeká Lucinky oslava prvních narozenin přesně za 14 dní
a já mám teda na oslavy raději klasické dorty, to asi budeme mít motýlka, chtěla jsem Hello Kitty ale ještě z toho nemá rozum, ted právě když někde vidí motýlka tak úplně skáče radostí, tak uvidíme
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
Nás čeká Lucinky oslava prvních narozenin přesně za 14 dnía já mám teda na oslavy raději klasické dorty, to asi budeme mít motýlka, chtěla jsem Hello Kitty ale ještě z toho nemá rozum, ted právě když někde vidí motýlka tak úplně skáče radostí, tak uvidíme
![]()
![]()
nás to čeká za měsíc.Já bych taky radši nějaký klasický.Ale chlapy mají tvrdou hlavu,tak ho budu muset nějak přemluvit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:sarynama píše:nás to čeká za měsíc.Já bych taky radši nějaký klasický.Ale chlapy mají tvrdou hlavu,tak ho budu muset nějak přemluvit
Nás čeká Lucinky oslava prvních narozenin přesně za 14 dnía já mám teda na oslavy raději klasické dorty, to asi budeme mít motýlka, chtěla jsem Hello Kitty ale ještě z toho nemá rozum, ted právě když někde vidí motýlka tak úplně skáče radostí, tak uvidíme
![]()
![]()
To máš pravdu
Múj manžel se mi teda naštěstí do toho neplete, je spíš rád že si všechno nachystám a zorganizuju sama a že po něm nic nechci
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:Zlata Kindlova píše:To máš pravdusarynama píše:nás to čeká za měsíc.Já bych taky radši nějaký klasický.Ale chlapy mají tvrdou hlavu,tak ho budu muset nějak přemluvit
![]()
![]()
![]()
![]()
Múj manžel se mi teda naštěstí do toho neplete, je spíš rád že si všechno nachystám a zorganizuju sama a že po něm nic nechci
![]()
tak to máš dobré,mě se do toho plete,nechá mě to zařídít ale musí být něco i po jeho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Den matek a tchýně
- 7.5.26 02:50
- Dahlia0409
- 4
Diskuze, které nás zajímají, ale...
- 7.5.26 02:54
- Dahlia0409
- 7
Má papírový časopis v době Instagramu...
- 6.5.26 22:14
- RajaMatangi
- 2
Výsledky didaktických testů
- 6.5.26 21:20
- Anonymní
- 1
Laskavy odstav
- 6.5.26 22:44
- Michelle_M
- 3
Brno Montessori školka Sluníčko...
- 6.5.26 21:10
- Kkoblizek0
- 1
Svatební web, názor
- 6.5.26 21:19
- soukupova.tereza
- 9
Opakované otázky - jak reagujete?
- 6.5.26 22:21
- Klmarik
- 9
Negativni tt a duchové 13 a 14 dpo
- 6.5.26 19:23
- Monousek8
- 1
Tmavá tečka na malém stydkém pysku
- 6.5.26 23:34
- 884135
- 29
Nové příspěvky
Diskuze, které nás zajímají, ale...
- 7.5.26 02:54
- Dahlia0409
- 7
Den matek a tchýně
- 7.5.26 02:50
- Dahlia0409
- 4
Nechci, aby s námi bydleli rodiče
- 7.5.26 01:58
- K. Rocánková
- 219
Mít dítě, nebo ne?
- 7.5.26 01:43
- Jazmine
- 58
Milenky sem nová diskuze
- 7.5.26 00:14
- Luxusnixicht
- 103086
Proč se mě nezastane? Proč to jeho dětem...
- 6.5.26 23:48
- Jazmine
- 74
IVF - ET/KET 2026
- 6.5.26 23:41
- muminek5
- 4348
Tmavá tečka na malém stydkém pysku
- 6.5.26 23:34
- 884135
- 29
Budoucí samoživitelka