Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1175
17.5.11 21:07

Holky jsem úplně hotová 8-o včera přišel manžel s tím, že předěláme ložnici na pokoj a v pokoji si uděláme ložnici, tak jsem dneska celé odpoledne stěhovala skříně, nestačila jsem se divit kolik máme věcí, no hrůza, byla jsem zahalená krabiceme :roll: :roll:

Zítra jedeme koupit plovoučku a pustíme se do bílení atd… Docela se těším ale ted je to u nás jak na bojojišti a bude hůř než bude hotovo 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2636
17.5.11 21:41

Děkuji za přivítání.Písnu aspoň něco o nás.Naše vytoužené mimi se narodilo v 37tt císařem 20.10.2010 v 21:37hod.Tomík vážil 2,35kg a měřil 48cm.Bude nám 7měs.,na 6měs.prohlídce měl Tomík váhu 8kg a 71cm.Jsme s manželem štástný,že ho máme raubíře našeho,máme 3zoubky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.11 22:01

Přeji hezký večer :-)
janysekP vítej…
holky spí,manžel je v práci tak jsem se šla podívat copak jste nového napsali.
sarynama stěhování ti nezávidím.to teprve člověk pozná kolik má věcí :-D
Jinak manžel si děla občas s Nikolky srandu že prý si drží linii jako nějaká modelka :-) ale já jsem s toho na hlavu,hlavně s těch doktorů,nikdo mi neřekl nic kloudného. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2636
17.5.11 22:07
VeronikaJanou píše:
Přeji hezký večer :-)
janysekP vítej…
holky spí,manžel je v práci tak jsem se šla podívat copak jste nového napsali.
sarynama stěhování ti nezávidím.to teprve člověk pozná kolik má věcí :-D
Jinak manžel si děla občas s Nikolky srandu že prý si drží linii jako nějaká modelka :-) ale já jsem s toho na hlavu,hlavně s těch doktorů,nikdo mi neřekl nic kloudného. 8-o [/citace

Pěkný večer,děkuji za přivítání.Kolik je malé,určitě se s to s papáním srovná,děti se nemají nutit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.11 22:20

janysekP
malé bude ted rok.Nevím jestli jsi četla předchozí příspěvky.Do jídla bych jí nenutila pokud by nešla s vahou dolů což už měla v 7 měsících,zhubla na tolik že nás chtěli šoupnout do nemocnice nakonec se umoudřila a jíst zase začala.Já se ted jen bojím aby to nebylo stejné jako předtím. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2636
17.5.11 22:29
VeronikaJanou píše:
janysekP
malé bude ted rok.Nevím jestli jsi četla předchozí příspěvky.Do jídla bych jí nenutila pokud by nešla s vahou dolů což už měla v 7 měsících,zhubla na tolik že nás chtěli šoupnout do nemocnice nakonec se umoudřila a jíst zase začala.Já se ted jen bojím aby to nebylo stejné jako předtím. :-?

Tak to mne mrzí,jak to že nechce papat nemá chut´.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.11 22:37
Nevím proč s tím jídlem tak zlobí,veškerá vyšetření,včetně sona a odběrů jsou v pořádku.Zřejmě nemá chut.Oběd pro ní je o více jak 5 chodech a nakonec skončí stejně u mléka a to ještě vypije 120ml,někdy ani to ne.Doufám že co nejdříve začne zase baštit.
janysekP píše:
VeronikaJanou píše:
janysekP
malé bude ted rok.Nevím jestli jsi četla předchozí příspěvky.Do jídla bych jí nenutila pokud by nešla s vahou dolů což už měla v 7 měsících,zhubla na tolik že nás chtěli šoupnout do nemocnice nakonec se umoudřila a jíst zase začala.Já se ted jen bojím aby to nebylo stejné jako předtím. :-?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2636
18.5.11 00:58
VeronikaJanou píše:
Nevím proč s tím jídlem tak zlobí,veškerá vyšetření,včetně sona a odběrů jsou v pořádku.Zřejmě nemá chut.Oběd pro ní je o více jak 5 chodech a nakonec skončí stejně u mléka a to ještě vypije 120ml,někdy ani to ne.Doufám že co nejdříve začne zase baštit.
janysekP píše:
VeronikaJanou píše:
janysekP

Ty jo tak to ,už si taky vytrpěla dost na vyšetřeních.Tak nemá asi potřebu jíst asi si řekne až bude chtít.Taky jsem prý stornovala u jídla nic jsem nechtěla a pak to přešlo a něco málo jsem si dala,byla jsem kost a kůže a ted´pořdná ženská.Manžel neměl prý v roce ani 8kg a byl v lečebně on je i ted´hubený má sotva 60kg a měří 176cm tak,že si říkám že bych s ním měnila.Určitě si řekne,když bude chtít hlady neumře ale věřím,že jsi zoufalá přeci jen člověk má strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.11 06:35

Všem přeji krásné slunné ráno.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.11 08:11

Dobré ráno :-)
to dnes vypadá na pěkné počasí,copak máte v plánu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.11 08:14

já ani nevím co dnes budem dělat,Markétka teď spinká až se vzbudí tak budem svačit a pak půjdem zalít zahradu.No a pak fakt netuším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
18.5.11 08:15

Taky se přidávám s přáním krásného dne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.11 08:19
janysekP píše:
VeronikaJanou píše:
janysekP píše:
VeronikaJanou píše:
janysekP
Ty jo tak to ,už si taky vytrpěla dost na vyšetřeních.Tak nemá asi potřebu jíst asi si řekne až bude chtít.Taky jsem prý stornovala u jídla nic jsem nechtěla a pak to přešlo a něco málo jsem si dala,byla jsem kost a kůže a ted´pořdná ženská.Manžel neměl prý v roce ani 8kg a byl v lečebně on je i ted´hubený má sotva 60kg a měří 176cm tak,že si říkám že bych s ním měnila.Určitě si řekne,když bude chtít hlady neumře ale věřím,že jsi zoufalá přeci jen člověk má strach

Díky za podporu,já si taky říkám že jí to snad trkne a o jídlo si řekne i když zatím jí to moc nejde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
18.5.11 08:23

Krásné ráno, je to nádhera se podívat z okna když je tak krásně :-D Za chvíli mi dopere pračka tak pověsím prádlo a počkám až se Lucinka vzbudí a vyrazíme na nákupy a na poštu…

Odpoledne přijede mamina a bude hlídat děti, a my s manželem vyrazíme do obi na velký nákupy, to se v autě upečeme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
18.5.11 08:24
sarynama píše:
Krásné ráno, je to nádhera se podívat z okna když je tak krásně :-D Za chvíli mi dopere pračka tak pověsím prádlo a počkám až se Lucinka vzbudí a vyrazíme na nákupy a na poštu…Odpoledne přijede mamina a bude hlídat děti, a my s manželem vyrazíme do obi na velký nákupy, to se v autě upečeme :roll:

No parádička!! Aspoň si kapku odfrknete :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny