Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Holky jsem úplně hotová
včera přišel manžel s tím, že předěláme ložnici na pokoj a v pokoji si uděláme ložnici, tak jsem dneska celé odpoledne stěhovala skříně, nestačila jsem se divit kolik máme věcí, no hrůza, byla jsem zahalená krabiceme
![]()
Zítra jedeme koupit plovoučku a pustíme se do bílení atd… Docela se těším ale ted je to u nás jak na bojojišti a bude hůř než bude hotovo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za přivítání.Písnu aspoň něco o nás.Naše vytoužené mimi se narodilo v 37tt císařem 20.10.2010 v 21:37hod.Tomík vážil 2,35kg a měřil 48cm.Bude nám 7měs.,na 6měs.prohlídce měl Tomík váhu 8kg a 71cm.Jsme s manželem štástný,že ho máme raubíře našeho,máme 3zoubky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přeji hezký večer ![]()
janysekP vítej…
holky spí,manžel je v práci tak jsem se šla podívat copak jste nového napsali.
sarynama stěhování ti nezávidím.to teprve člověk pozná kolik má věcí ![]()
Jinak manžel si děla občas s Nikolky srandu že prý si drží linii jako nějaká modelka
ale já jsem s toho na hlavu,hlavně s těch doktorů,nikdo mi neřekl nic kloudného. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:
Přeji hezký večer
janysekP vítej…
holky spí,manžel je v práci tak jsem se šla podívat copak jste nového napsali.
sarynama stěhování ti nezávidím.to teprve člověk pozná kolik má věcí
Jinak manžel si děla občas s Nikolky srandu že prý si drží linii jako nějaká modelkaale já jsem s toho na hlavu,hlavně s těch doktorů,nikdo mi neřekl nic kloudného.
[/citace
Pěkný večer,děkuji za přivítání.Kolik je malé,určitě se s to s papáním srovná,děti se nemají nutit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
janysekP
malé bude ted rok.Nevím jestli jsi četla předchozí příspěvky.Do jídla bych jí nenutila pokud by nešla s vahou dolů což už měla v 7 měsících,zhubla na tolik že nás chtěli šoupnout do nemocnice nakonec se umoudřila a jíst zase začala.Já se ted jen bojím aby to nebylo stejné jako předtím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:
janysekP
malé bude ted rok.Nevím jestli jsi četla předchozí příspěvky.Do jídla bych jí nenutila pokud by nešla s vahou dolů což už měla v 7 měsících,zhubla na tolik že nás chtěli šoupnout do nemocnice nakonec se umoudřila a jíst zase začala.Já se ted jen bojím aby to nebylo stejné jako předtím.
Tak to mne mrzí,jak to že nechce papat nemá chut´.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
janysekP píše:VeronikaJanou píše:Tak to mne mrzí,jak to že nechce papat nemá chut´.
janysekP
malé bude ted rok.Nevím jestli jsi četla předchozí příspěvky.Do jídla bych jí nenutila pokud by nešla s vahou dolů což už měla v 7 měsících,zhubla na tolik že nás chtěli šoupnout do nemocnice nakonec se umoudřila a jíst zase začala.Já se ted jen bojím aby to nebylo stejné jako předtím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:
Nevím proč s tím jídlem tak zlobí,veškerá vyšetření,včetně sona a odběrů jsou v pořádku.Zřejmě nemá chut.Oběd pro ní je o více jak 5 chodech a nakonec skončí stejně u mléka a to ještě vypije 120ml,někdy ani to ne.Doufám že co nejdříve začne zase baštit.janysekP píše:VeronikaJanou píše:Tak to mne mrzí,jak to že nechce papat nemá chut´.
janysekP
Ty jo tak to ,už si taky vytrpěla dost na vyšetřeních.Tak nemá asi potřebu jíst asi si řekne až bude chtít.Taky jsem prý stornovala u jídla nic jsem nechtěla a pak to přešlo a něco málo jsem si dala,byla jsem kost a kůže a ted´pořdná ženská.Manžel neměl prý v roce ani 8kg a byl v lečebně on je i ted´hubený má sotva 60kg a měří 176cm tak,že si říkám že bych s ním měnila.Určitě si řekne,když bude chtít hlady neumře ale věřím,že jsi zoufalá přeci jen člověk má strach
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ráno ![]()
to dnes vypadá na pěkné počasí,copak máte v plánu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já ani nevím co dnes budem dělat,Markétka teď spinká až se vzbudí tak budem svačit a pak půjdem zalít zahradu.No a pak fakt netuším
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
janysekP píše:VeronikaJanou píše:Ty jo tak to ,už si taky vytrpěla dost na vyšetřeních.Tak nemá asi potřebu jíst asi si řekne až bude chtít.Taky jsem prý stornovala u jídla nic jsem nechtěla a pak to přešlo a něco málo jsem si dala,byla jsem kost a kůže a ted´pořdná ženská.Manžel neměl prý v roce ani 8kg a byl v lečebně on je i ted´hubený má sotva 60kg a měří 176cm tak,že si říkám že bych s ním měnila.Určitě si řekne,když bude chtít hlady neumře ale věřím,že jsi zoufalá přeci jen člověk má strach
Nevím proč s tím jídlem tak zlobí,veškerá vyšetření,včetně sona a odběrů jsou v pořádku.Zřejmě nemá chut.Oběd pro ní je o více jak 5 chodech a nakonec skončí stejně u mléka a to ještě vypije 120ml,někdy ani to ne.Doufám že co nejdříve začne zase baštit.janysekP píše:VeronikaJanou píše:Tak to mne mrzí,jak to že nechce papat nemá chut´.
janysekP
Díky za podporu,já si taky říkám že jí to snad trkne a o jídlo si řekne i když zatím jí to moc nejde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krásné ráno, je to nádhera se podívat z okna když je tak krásně
Za chvíli mi dopere pračka tak pověsím prádlo a počkám až se Lucinka vzbudí a vyrazíme na nákupy a na poštu…
Odpoledne přijede mamina a bude hlídat děti, a my s manželem vyrazíme do obi na velký nákupy, to se v autě upečeme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
Krásné ráno, je to nádhera se podívat z okna když je tak krásněZa chvíli mi dopere pračka tak pověsím prádlo a počkám až se Lucinka vzbudí a vyrazíme na nákupy a na poštu…Odpoledne přijede mamina a bude hlídat děti, a my s manželem vyrazíme do obi na velký nákupy, to se v autě upečeme
No parádička!! Aspoň si kapku odfrknete ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Den matek a tchýně
- 7.5.26 04:01
- Heduš Homolková
- 5
Diskuze, které nás zajímají, ale...
- 7.5.26 02:54
- Dahlia0409
- 7
Má papírový časopis v době Instagramu...
- 7.5.26 04:32
- Cenarius
- 3
Výsledky didaktických testů
- 6.5.26 21:20
- Anonymní
- 1
Laskavy odstav
- 6.5.26 22:44
- Michelle_M
- 3
Brno Montessori školka Sluníčko...
- 6.5.26 21:10
- Kkoblizek0
- 1
Svatební web, názor
- 6.5.26 21:19
- soukupova.tereza
- 9
Opakované otázky - jak reagujete?
- 6.5.26 22:21
- Klmarik
- 9
Negativni tt a duchové 13 a 14 dpo
- 6.5.26 19:23
- Monousek8
- 1
Tmavá tečka na malém stydkém pysku
- 6.5.26 23:34
- 884135
- 29
Nové příspěvky
Den matek a tchýně
- 7.5.26 04:46
- Venetia
- 6
Má papírový časopis v době Instagramu...
- Cenarius
- 3
Knihy podle abecedy
- Plmo
- 10188
Nechci, aby s námi bydleli rodiče
- 7.5.26 04:23
- Heduš Homolková
- 220
Vtipné hlášky našich dětí
- 7.5.26 03:29
- lucypaja
- 24251
Diskuze, které nás zajímají, ale...
- 7.5.26 02:54
- Dahlia0409
- 7
Mít dítě, nebo ne?
- 7.5.26 01:43
- Jazmine
- 58
Milenky sem nová diskuze
- 7.5.26 00:14
- Luxusnixicht
- 103086
Proč se mě nezastane? Proč to jeho dětem...
- 6.5.26 23:48
- Jazmine
- 74
IVF - ET/KET 2026
- 6.5.26 23:41
- muminek5
- 4348