Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1712
23.5.11 08:50

Krásný den, holky. Tady je taky krásně slunečno, až se mi z toho chce zpívat. :mrgreen:
Tak holky to píšou správně, žádný oralgel, ale calgel. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
23.5.11 08:51

Já teda půjdu až odpoledne, ted to tu musím uklidit po tom malování a podlahu už máme položenou akorát ještě lišty kolem dokola ale to dá manžel až přijde z práce, a Lucinka stejně spinká, tak ještě uvařím a odpoledne půjdeme na zahradu.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.11 09:28

Ahojky :-)
u nás je taky krásně,slunečno.
Nikolka má 7 zoubků,taky to moc dobře nesnáší,někdy má i horečku.Používám calgel nebo ted jsem koupila Citrovital,tak uvidím jak bude zabírat.
Jinak Gábinka se ještě nevrátila od dědy,tak že ani do školky nešla.Manžel pro ní ted jede,odpoledne má předškoličku.
Nikolka spinká venku,no a já přemýšlím co k obědu.Co vaříte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
23.5.11 09:32

Tak u nás dneska bude bramborový guláš, a přemýšlím jestli k tomu udělám ještě takový bagetky, ale moc se mi nechce pouštět trouba v tom horku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.11 09:35

přítel si dnes poručil sekanou s volským okem…tak to mám dnes jednoduché,zítra nebo ve středu udělám guláš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
23.5.11 09:35

my máme karbanátky s bramborem a zeleninový salát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2636
23.5.11 09:40

Taky přeji dobré rá ránko.U nás je zataženo a po dešti.V noci tu šíleně pršelo a dost bouřilo ale co na druhou stranu aspoň není tak šílený teplo,konečně trochu chládek.Gel jsem ráno koupila v lékarně a hned namazala tak uvidíme trochu brečel ale ted´usnul tak jsem zvědavá jak dlouho bude chrnět.Já k obědu dělala ptáčky s rýží a malému brambor mrkev a maso.Jo a ještě jsem se chtěla zeptat v čem dáváte spinkat večer své dětičky,když je venku tak šílený teplo.Dávám malému overal ale je vždy spocený a odkopaný tak si říkám jestli není moc ten overal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.11 09:42

já nemám ani jednu bramboru :roll: tak že oběd bez bramborový a jelikož jsem nevyndala ani maso z mrazáku tak že i bezmasý :-D :-D
asi udělám sladký knedlík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.11 09:45

mě malá spí v bodýčku a ještě odkrytá,na spaní má ráda chladno za to já si kolikrát beru deku na víc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.11 09:50

já dávám MArkétku spinkat většinou jen v lehkém tričku na spaní a kraťáskách a spinká odkrytá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175

Já dávám overálek, ale spinká mi taky odkrytá a spí celou noc, a spocená není 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Tak mi za chvilku přijde Oriflame to zase bude než to všechno rozdělím a rozepíšu.....to se zase zapotím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
23.5.11 09:55
Zlata Kindlova píše:
Tak mi za chvilku přijde Oriflame to zase bude než to všechno rozdělím a rozepíšu.....to se zase zapotím :lol:

Mě přijde zítra zase Avon, ted to ještě jde, když Lucinka nechodí jen na mě kouká a dám jí jeden katalog a ona si ho prohlíží a je hrozně důležitá :-D :-D :-D

Ale vzpomínám na Davídka, ten si chtěl na všechno sáhnout, pak si vlezl do krabice a nechtěl z ní vylézt, prostě sranda :wink: :wink: :wink: a jak to uteklo ted si mě ani nevšimne když to rozděluju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2636
23.5.11 09:57
VeronikaJanou píše:
mě malá spí v bodýčku a ještě odkrytá,na spaní má ráda chladno za to já si kolikrát beru deku na víc :-D

Říkala jsem si,že bych mu dala bodýčko ale měla jsem strach aby mu nebyla zima.Právě se taky vždy odkope,tak už ho ani nepříkrývám.Taky mi byla vždy zima ale od těhu mi je pořád teplo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
23.5.11 09:59

Ted jsem jestě začala objednávat Dedru a docela mě překvapil zájem o ty výrobky, vždycky dám katalog s Avonem a každá zákeznice si něco objedná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny