Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.5.11 10:05
janysekP píše:
VeronikaJanou píše:
mě malá spí v bodýčku a ještě odkrytá,na spaní má ráda chladno za to já si kolikrát beru deku na víc :-D
Říkala jsem si,že bych mu dala bodýčko ale měla jsem strach aby mu nebyla zima.Právě se taky vždy odkope,tak už ho ani nepříkrývám.Taky mi byla vždy zima ale od těhu mi je pořád teplo

já měla taky obavy,ale zkusila jsem to.A od té doby mi v noci spinká klidně,tedy pokud jí zrovna nerostou zoubky což je ted pořád :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2636
23.5.11 10:15

Tak já to dneska vyzkouším a uvidím jak bude chrupat.Jinak u nás nikdy moc problém se spaním nebyl od narození je teda na UM,kojený 1,5měs s dokrmem a to se budil v noci 2× a postupem 1× a ted´chrní do rána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.11 10:21
janysekP píše:
Tak já to dneska vyzkouším a uvidím jak bude chrupat.Jinak u nás nikdy moc problém se spaním nebyl od narození je teda na UM,kojený 1,5měs s dokrmem a to se budil v noci 2× a postupem 1× a ted´chrní do rána.

Vyzkoušej :-) myslím že kdyby mu byla zima tak se vzbudí.
Malá spinkala od narození krásně v noci se vzbudila max. 2× ale od té doby co jí rostou zoubky je to nic moc.Když jí to opravdu hodně bolí tak se budí co půl hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.11 11:45

Tak a oriflame roztříděný a rozepsaný,jsem to stihla docela rychle,ale i díky tomu že Markétka mi spinkala od půl 8 až do 11.15,což jsem teda čuměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2636
23.5.11 11:51
VeronikaJanou píše:
janysekP píše:
Tak já to dneska vyzkouším a uvidím jak bude chrupat.Jinak u nás nikdy moc problém se spaním nebyl od narození je teda na UM,kojený 1,5měs s dokrmem a to se budil v noci 2× a postupem 1× a ted´chrní do rána.
Vyzkoušej :-) myslím že kdyby mu byla zima tak se vzbudí.
Malá spinkala od narození krásně v noci se vzbudila max. 2× ale od té doby co jí rostou zoubky je to nic moc.Když jí to opravdu hodně bolí tak se budí co půl hodinu.

Tak to ti moc nezávidím,když je malá každou chvilku vzhůru.Ale aspoň víme,že je máme roštáky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2636
23.5.11 11:52
Zlata Kindlova píše:
Tak a oriflame roztříděný a rozepsaný,jsem to stihla docela rychle,ale i díky tomu že Markétka mi spinkala od půl 8 až do 11.15,což jsem teda čuměla

Ty jo tak to máš zlaté mimi co bych já dala za to aby spinkal aspoň chvilku přes den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.11 11:55
janysekP píše:
Zlata Kindlova píše:
Tak a oriflame roztříděný a rozepsaný,jsem to stihla docela rychle,ale i díky tomu že Markétka mi spinkala od půl 8 až do 11.15,což jsem teda čuměla
Ty jo tak to máš zlaté mimi co bych já dala za to aby spinkal aspoň chvilku přes den.

ona se mi v noci budí zhruba po 2-3 hodinách a ráno vstává mezi 6 a půl 7 a pak jde kolem půl 8 ještě spinkat,ale to spinká tak 2 hoďky proto jsem se divila že mi spala dneska tak dlouho.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2636
23.5.11 12:11
Zlata Kindlova píše:
janysekP píše:
Zlata Kindlova píše:
Tak a oriflame roztříděný a rozepsaný,jsem to stihla docela rychle,ale i díky tomu že Markétka mi spinkala od půl 8 až do 11.15,což jsem teda čuměla [/Ty jo tak to máš zlaté mimi co bych já dala za to aby spinkal aspoň chvilku přes den.
ona se mi v noci budí zhruba po 2-3 hodinách a ráno vstává mezi 6 a půl 7 a pak jde kolem půl 8 ještě spinkat,ale to spinká tak 2 hoďky proto jsem se divila že mi spala dneska tak dlouho.....

No tak přes noc bych toho našeho rošt´áka neměnila.To je celkem záhul když se ti budí tak často né

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
23.5.11 12:42

Holky jak vám pijou dětičky? Mě nechtěla malá skoro vůbec pít a koupila ksem jí minulý týden hrníček s brčkem, tak to jen žmoulala a ted se to naučila, od rána mi pije už třetí :dance: je to na 220ml, tak jsem tak ráda, doufám že jí to nepřejde........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
23.5.11 12:44

Ted jdu Malý ohřát oběd a pofrčí spinkat a ve tři půjdeme pro Davídka do školky a pak hurá na zahradu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.11 12:47
janysekP píše:
Zlata Kindlova píše:
janysekP píše:
Zlata Kindlova píše:
Tak a oriflame roztříděný a rozepsaný,jsem to stihla docela rychle,ale i díky tomu že Markétka mi spinkala od půl 8 až do 11.15,což jsem teda čuměla [/Ty jo tak to máš zlaté mimi co bych já dala za to aby spinkal aspoň chvilku přes den.
No tak přes noc bych toho našeho rošt´áka neměnila.To je celkem záhul když se ti budí tak často né

Ani ne už jsem si na to nějak zvyklá,takže mi to nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
23.5.11 13:28

Holky musím se pochlubit :lol: Domča se v postýlce sám otočil na bříško :dance: :dance: na zádíčka to ještě nezvládnul,ale to půjde brzo samo :pankac:
Od kdy dáváte dětem pribináčka,lipánka..?Když byl Ondra malý,tak od 6 měsíce je už dlabal(se souhlasem doktorky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2636
23.5.11 13:44
Zuza78 píše:
Holky musím se pochlubit :lol: Domča se v postýlce sám otočil na bříško :dance: :dance: na zádíčka to ještě nezvládnul,ale to půjde brzo samo :pankac:
Od kdy dáváte dětem pribináčka,lipánka..?Když byl Ondra malý,tak od 6 měsíce je už dlabal(se souhlasem doktorky)

Tak to je šikovný kolik mu je.Nám říkal doktor,že můžu začít dávat jogurty od 7měs.a to nám bylo v pátek ale zkoušela jsem mu trochu a kapanek se osypal tak je nedávám.Jinak jsem zvědavá co písnou holky taky mě to zajímá od kolika měs.se to může dávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
23.5.11 13:48

Zkoušela jsem mu dát malinko lipánka a baštil by :lol: Koukal hrozně smutně,že nedostal víc :lol:
Jinak mu je 5 měs.a 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
23.5.11 13:52

podle naší doktorky by asi lipánka nemohli nikdy :-) já jsem ho lucince začala dávat normálně s příkrmama a je zdravá takže od 6 měsíce.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny