Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Mě Nikolka taky spinká,Gabča je ve školce a já se chystám trochu poklidit.Po obědě musím k doktorovi,manžel bude hlídat tak se cournu po městě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:
Mě Nikolka taky spinká,Gabča je ve školce a já se chystám trochu poklidit.Po obědě musím k doktorovi,manžel bude hlídat tak se cournu po městě.
jj přesně tak když manžel hlídá musí se toho řádně využít.....¨
A k jakému jdeš doktorovi?Doufám že jen klasická kontrola?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:sarynama píše:No parádička!! Aspoň si kapku odfrknete
Krásné ráno, je to nádhera se podívat z okna když je tak krásněZa chvíli mi dopere pračka tak pověsím prádlo a počkám až se Lucinka vzbudí a vyrazíme na nákupy a na poštu…Odpoledne přijede mamina a bude hlídat děti, a my s manželem vyrazíme do obi na velký nákupy, to se v autě upečeme
KRISTY to máš pravdu, už se docela těšim, na chvíli úplně vypnu i když se potom na ty malý smraďochy hned zase těším
![]()
Příspěvek upraven 18.05.11 v 08:35
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:VeronikaJanou píše:jj přesně tak když manžel hlídá musí se toho řádně využít.....¨
Mě Nikolka taky spinká,Gabča je ve školce a já se chystám trochu poklidit.Po obědě musím k doktorovi,manžel bude hlídat tak se cournu po městě.
A k jakému jdeš doktorovi?Doufám že jen klasická kontrola?
jo,jo jen na preventivní na gynekologii.Ale zítra to bude horší to jdu k zubaři.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych si odfoukla
Ale tak nějak se mi nechce Daníka dát třeba babičce na noc, příjde mi ještě prťavej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krásný den, holky!
Kristý, ty jsi jednou zakládala diskuzi, jak se Daník při pláči nemohl nadechnout, kdysi jsem na ní narazila, ale četla jsem si to jen zběžně, jenže mě to Kuba dělá taky. Když má fakt záchvat pláče, tak trvá dost dlouho než se nadechce a já v tu chvíli nevím, co mám dělat a už „kolabuju“, co když se nenadechne?
Pamatuju si něco o vdechnutí do pusinky? A to jako jak?
No, jinak já dnes plánuju jít na nákup, protože jsme už nebyli asi 4 dny a už tu fakt nic nemáme.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barah píše:
Krásný den, holky!
Kristý, ty jsi jednou zakládala diskuzi, jak se Daník při pláči nemohl nadechnout, kdysi jsem na ní narazila, ale četla jsem si to jen zběžně, jenže mě to Kuba dělá taky. Když má fakt záchvat pláče, tak trvá dost dlouho než se nadechce a já v tu chvíli nevím, co mám dělat a už „kolabuju“, co když se nenadechne?![]()
![]()
Pamatuju si něco o vdechnutí do pusinky? A to jako jak?No, jinak já dnes plánuju jít na nákup, protože jsme už nebyli asi 4 dny a už tu fakt nic nemáme.
![]()
Gabče se tohle taky celkem často stávalo,o vdechnutí do pusinky nic nevím já jí vždycky poplácala po zádíčkách
.U Nikči tohle zatím vůbec neznám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:
Taky bych si odfouklaAle tak nějak se mi nechce Daníka dát třeba babičce na noc, příjde mi ještě prťavej
Já jsem malou taky ještě na noc nikam nedala, takle prijede mamina má to k nám 6km tak to není daleko, a ona si Lucinky užije a je ráda, budou venku nebo na zahradě a Davídka si vyzvedne ve tři tchýně ze školky, Od té doby co se malá narodila tak Davídek nechce nikde spát, byla bych docela ráda kdyby jel na víkend k našim ale on je mamánek
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:
no jo k zubaři se taky chystám…ale moc se mi tam nechce
Mě se tam taky moc nechce ale musím drolí se mi zub spíše rozpadá moudrák jeden už mi trhali,trvalo to hodinu než byl venku.Týden jsem měla nateklou pusu a jíst to tedy fakt nešlo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:
no jo k zubaři se taky chystám…ale moc se mi tam nechce
My jsme s Davídkem objednaný na 25.5. a teda taky se mi tam vůbec nechce, ale pořád lepší když chodís pravidelně, moje kámoška tam nebyla už 4 roky jak se bojí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:barah píše:Gabče se tohle taky celkem často stávalo,o vdechnutí do pusinky nic nevím já jí vždycky poplácala po zádíčkách
Krásný den, holky!
Kristý, ty jsi jednou zakládala diskuzi, jak se Daník při pláči nemohl nadechnout, kdysi jsem na ní narazila, ale četla jsem si to jen zběžně, jenže mě to Kuba dělá taky. Když má fakt záchvat pláče, tak trvá dost dlouho než se nadechce a já v tu chvíli nevím, co mám dělat a už „kolabuju“, co když se nenadechne?![]()
![]()
Pamatuju si něco o vdechnutí do pusinky? A to jako jak?No, jinak já dnes plánuju jít na nákup, protože jsme už nebyli asi 4 dny a už tu fakt nic nemáme.
![]()
.U Nikči tohle zatím vůbec neznám.
Já to u Marušky taky nikdy nezažila, ale Kubovi se to občas stane.
Snažím se ho rychle něčím zabavit, je pravda, že ho taky poplácám po zádíčkách, jako že ho chlácholím, ale fakt se toho bojím. zrovna dneska mi to udělal. Když jsem ho ale odvedla k zrcadlu, tak jako by se nic nestalo. ![]()
Jinak já dala Marušku našim na spaní přes noc vloni o prázdninách, byla tam tedy víc dnů. A manžel mi to hned 1.den zakázal, protože se mu stýskalo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A k zubaři jdu zítra, k tomu starému, zas mě manžel nalomil, že tu, co jsem si našla, všichni kritizují.
Ale jak jsem trpěla, že mě zub bolí, určitě víte, dost dlouho jsem si tu stěžovala, tak mě normálně už vůbec nebolí.
Tak to vůbec nevím, jestli zubař zjistí, co je za problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krásný slunečný den přeji všem ![]()
Domča teď spinká a pak půjdem ven
je tam krásně a teploučko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Den matek a chování tchýně
- 7.5.26 06:04
- Králičice
- 12
Diskuze, které nás zajímají, ale...
- 7.5.26 02:54
- Dahlia0409
- 7
Výsledky didaktických testů
- 6.5.26 21:20
- Anonymní
- 1
Tipy/rady na laskavé odstavení 16...
- 6.5.26 22:44
- Michelle_M
- 3
Brno Montessori školka Sluníčko...
- 6.5.26 21:10
- Kkoblizek0
- 1
Opakované otázky - jak reagujete?
- 6.5.26 22:21
- Klmarik
- 9
Negativni tt a duchové 13 a 14 dpo
- 6.5.26 19:23
- Monousek8
- 1
Tmavá tečka na malém stydkém pysku
- 7.5.26 05:50
- admin
- 30
Proč se mě nezastane? Proč to jeho dětem...
- 7.5.26 05:39
- Betty MacDonald
- 76
Fabrika, zkušenosti s vyhovění směn?
- 6.5.26 20:05
- řehořice
- 11
Nové příspěvky
Okno s parapetem a otevírací nebo fixní...
- 7.5.26 06:21
- Nimie
- 32
Nechci, aby s námi bydleli rodiče
- 7.5.26 06:17
- Fazulina
- 223
Jaké máte povedené zážitky ze seznamky?
- 7.5.26 06:15
- Obleva
- 9973
Foto: IUI 2026
- 7.5.26 06:14
- Pecinka21
- 26
Konec RD, nepřijetí do školky
- 7.5.26 06:08
- Anonymní
- 50
Den matek a chování tchýně
- 7.5.26 06:04
- Králičice
- 12
Tmavá tečka na malém stydkém pysku
- 7.5.26 05:50
- admin
- 30
Milenky sem nová diskuze
- 7.5.26 05:46
- xiaxxx
- 103087
Proč se mě nezastane? Proč to jeho dětem...
- Betty MacDonald
- 76
IVF - ET/KET 2026
- Ifka19
- 4349