Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.5.11 11:24
VeronikaJanou píše:
sarynama děkuji za přivítání.
Mohu se zeptat jak Vám ty vaše dětičky baští,kolik vypijí mléka a kolik váží?Nikolka už s tím má problémy od narození a ted opět stávkuje nechce jíst nic jen mlíčko a to ještě jen 3× denně po 120ml. :-(

No Markétka měla na 10 měsících 8.1 kg,papá už úplně všechno.Ale taky má dny že chce jen mlíčko a nic jiného nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.11 11:38

Nikolka váží 7kg.Ona s tím má už od narození problémy nejdříve hodně blinkala to se srovnalo potom co jsme začali s příkrmy.Pak v 7 měsících přestala jíst úplně a šla s váhou dolů,hrozilo že budeme muset do nemocnice,nakonec se umoudřila a jíst začala.Ale ted už zase stávkuje,nevím co s tím mám dělat a bojím se aby nezačala zase hubnout. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
17.5.11 11:39
VeronikaJanou píše:
Ahojky maminky,jsem tu nová,nevím do které diskuse se přidat tak jsem šla k Vám,pokud mohu.Mám dvě holčičky 6 letou Gábinku a roční Nikolku.

Taky moc vítám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.11 11:42

všem děkuji za přivítání :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
17.5.11 11:48
VeronikaJanou píše:
Nikolka váží 7kg.Ona s tím má už od narození problémy nejdříve hodně blinkala to se srovnalo potom co jsme začali s příkrmy.Pak v 7 měsících přestala jíst úplně a šla s váhou dolů,hrozilo že budeme muset do nemocnice,nakonec se umoudřila a jíst začala.Ale ted už zase stávkuje,nevím co s tím mám dělat a bojím se aby nezačala zase hubnout. :-(

:-( To je mi líto to ten náš 14ti měsíční cvalda má tak odhadem okolo 11kg…Ale taky má dny, kdy mi stávkuje s jídlem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.11 12:01

Kristyna+Daník pane jo,krásná váha :-) tak na tu než se vyšplháme to bude ještě za dlouho.
Nechápu kde malá bere tu energii když nechce jíst,chvilku neposedí v noci nespí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
17.5.11 13:39
VeronikaJanou píše:
Nikolka váží 7kg.Ona s tím má už od narození problémy nejdříve hodně blinkala to se srovnalo potom co jsme začali s příkrmy.Pak v 7 měsících přestala jíst úplně a šla s váhou dolů,hrozilo že budeme muset do nemocnice,nakonec se umoudřila a jíst začala.Ale ted už zase stávkuje,nevím co s tím mám dělat a bojím se aby nezačala zase hubnout. :-(

Teď jsem koukala že máš o den mladší holčičku, naše Lucinka je 28.5.2010 narodila se večer v 8:32, a v 10 měsících vážila přesně 8kg a měřila 72cm, naše malá baští všechno, ted jí vylezl teprve první zoubek, tak nově poznává, že se dá jídlo kousat i zoubkem :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.11 14:50
Kristyna+Daník píše:
VeronikaJanou píše:
:-( To je mi líto to ten náš 14ti měsíční cvalda má tak odhadem okolo 11kg…Ale taky má dny, kdy mi stávkuje s jídlem

je koukám že to s ní nemáš moc jednoduché.Ale doufám že e to brzy urovná a bude papat pořádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.11 14:52

Holky tak jsme zpátky od kožní,a mám ji ty tvářičky mazat 2 krát denně infadolanem.Jinak v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2636
17.5.11 16:34

Ahojky narazila jsem na mimi 2010 ráda bych se přidala pokud můžu,ráda popovídám a načerpám rady a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.11 16:37
janysekP píše:
Ahojky narazila jsem na mimi 2010 ráda bych se přidala pokud můžu,ráda popovídám a načerpám rady a zkušenosti.

Ahojky,určitě se můžeš přidat.Budem jen rádi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
17.5.11 17:18

Zdravím nové maminky a jejich ratolesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.11 17:24

A abych nezapomněla holky co tu jste nové napiště o sobě něco do naší nástěnky skupiny…děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
17.5.11 18:16

Také zdravím obě nověpříchozí maminky. :mavam:
Jinak Kuba v 10.měsíci vážil 8,5kg, Maruška v jeho věku měla o kilo víc. :mrgreen:
Jinak dneska jsme si užili pořádný blázinec, jako vždy, takže všední den. Kuba má nějaký průjmík, zkoušela jsem mu dávat broskev, tak buď je to z toho nebo ze zubů. :nevim: Ach jo, to abych se nenudila. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
17.5.11 18:26

Taky vítám další maminu :-)
Oni to všechno doženou :-) časem :-) A pak se nestihneme divit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny