Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
2.5.11 09:31

Tak už jsem tu zase:-) Holky prosím vás poradíte mi,koupila jsem si ve výprodeji pro malého postýlku(klasika dřevěná,mají tam být šprušlíky na vytáhnutí a jak koukák tak nevím které nebo spíš jak je vytáhnout,chci dát rošt níž a tak bych t vyzkoušala,nemáte doma někdo taky postýlku s vytáhnutými šprušlíky?D2kuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
2.5.11 12:01

My máme, jestli tedy myslm to, co ty. A ty špprusle, co jdou vyndat, mají na koncích takové gumičky. Ale to asi nemyslíš, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
2.5.11 12:12

Ahoj holky, my jsme na čarodejnice seděli na zahradě opekli si špízy a maso a potom začalo pršet, že jsme byli rádi že jsme doběhli domů :-D

Dnes jsem byla s Lucinkou u doktorky, hrozně jí slzí očíčka a ted jí z nich i teče takový žlutý, tak dostala antibiotika mastičku i kapky a máme to na týden :-( :-( doufám že jí to pomůže jinak nám doktorka říkala že by mohla jít i na průplach slzných kanálků, nevíte jak se to dělá?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
2.5.11 12:21

Kuba na tom byl jako mimino.
Nebudu ti to popisovat, vyzní to brutálně, ale věř, že nám to pomohlo. Máte taky mysírovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
2.5.11 12:23
barah píše:
My máme, jestli tedy myslm to, co ty. A ty špprusle, co jdou vyndat, mají na koncích takové gumičky. Ale to asi nemyslíš, ne?

NO tak ty tam nemáme,takže vytáhnout nepujdou:-( to mě teda nalákali,ale byla ve slevě i s matrací,takaspoň něco :think: Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
2.5.11 12:24

Nic mi neříkala, ale myslí si že jí pomůžou ty kapky ale fakt jí ty očíčka slzí vlastně pořád až ted se ji přidal ten vytok, ale slyšela jsem že se masíruje u koutku oka jo nebo jak jste to dělali??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
2.5.11 12:25
sarynama píše:
Ahoj holky, my jsme na čarodejnice seděli na zahradě opekli si špízy a maso a potom začalo pršet, že jsme byli rádi že jsme doběhli domů :-DDnes jsem byla s Lucinkou u doktorky, hrozně jí slzí očíčka a ted jí z nich i teče takový žlutý, tak dostala antibiotika mastičku i kapky a máme to na týden :-( :-( doufám že jí to pomůže jinak nám doktorka říkala že by mohla jít i na průplach slzných kanálků, nevíte jak se to dělá?????

Malý na to byl dvakrát,brr,snad už to bude konečně dobré,ale vždy,když má rýmu,tak se děsím.Ale neboj ty tam s ním v ordinaci nejsi,to je aasi lepší,protože,když byla Terinka 23× propichovat uši,tak jsem pokaždé brečela snad víc než ona…chudáci dětičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
2.5.11 12:27

SARYNAMA: malíček položíš na oční koutek a masíruješ kroužívými pohyby trošku tlačíš na ten koutek asi 10× zatočíš a pak stejným tlaké potáhneš trošku dolů a pakuješ několikrát denně,já to dělám malému preventívně každé ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
2.5.11 12:32

Tak jí to budu masirovat preventivne taky, ale pokud by jí to pomohlo tak bych i byla ráda aby nás tam poslala. Protože fakt jí ty očíčka slzí a jedno teda víc, no uvidíme za týden jak nám pomůže ta mastička a kapky.

Moc děkuji za rady :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
2.5.11 12:47

A jaké jste dostali kapičky a mastičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
2.5.11 12:56
Margalo píše:
A jaké jste dostali kapičky a mastičku?

Dostali jsme mastičku TOBREX a kapky budou asi taky takový ale ty v lékárně neměli budou až odpoledne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
2.5.11 12:58

My máme postýlku s vyndavacíma šprusličkama a stejně to nevyužijeme.

Jinak Kuba na tom byl jednou, slzelo mu očíčko od narození a měl to potom i slepené. Játedy v ordinaci byla a držela mu ručičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
2.5.11 15:37

TObrex jsme taky měli a pak maxitrol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
2.5.11 17:17

Držím palečky ať na to nemusí :hug: Kamarádka to kdysi poposovala když na to byl její synek asi v 5 měsících a nebylo to vůbec pěkné.Mastička určitě zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.11 17:30

Tak to držím palečky aby jste na to nemuseli,a mastička aby zabrala......
Markétka je naštěstí zdravá,ještě mi vůbec nemarodila.Já ani nevím co to je aby měla třeba jen rýmu nebo kašel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny