Barva očí u žen

20
8.7.26 15:24

Barva očí u žen

Otázka spíše na muže, ale zajímá mě názor i žen😊zajímalo by mě jestli u atraktivity řešíte barvu oci.. například.. nema modré oči neni automaticky krasna.. myslim si ze jsou hnusní lidi i s hnědýma i s modrýma a zelenýma a naopak souhlasíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9185
8.7.26 15:37

To je kravina. Nejhezčí česká herečka Libuška Šafránková měla hnědé oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
8.7.26 15:57

Já jsem viděl tolik atraktivních, žen ve slunečních brýlích, že bych barvu očí nepřeceňoval. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.26 18:01

Jak můžeš s jistotou říct, že má někdo zrovna takovou barvu? Třeba nosí čočky. Můžete mít každé oko jiné a někoho to může rušit, tak si je sjednotí. Nebo prostě chce mít jinou barvu.
Fakt je, že pokud má někdo nějak výrazné oči tak si jich všimneš. Kamarádky máma má úplně pomněnkově a je to vidět téměř na dálku. Kamarád má úplně hnědé až mu skoro není vidět střed. No a jedna kolegyně má všehochuť, podle toho jak se láme světlo. A kluka s jedním okem hnědým a druhým modrým znám taky. Vydělá jsem i úplně zelené.

• Citovat
  • Upravit
34932
8.7.26 19:24
@Nick343 píše: Více

Kazda barva ma neco do sebe, nelze rict ktera je nejhezci. A kazdemu se libi neco jineho.
Nekdo ma oci vyrazne ze zaujmou na prvni pohled, jiny ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.7.26 19:30

Zrovna muži barvu očí dle mého úsudku příliš neřeší, to spíš řeší ženy na mužích ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
8.7.26 19:32

Mě se u mužů třeba nejvíc líbí tmavě hnědé oči, co vypadají skoro černé a černé vlasy. Ale to je jenom moje preference. Za důležité to nepovažuju. Nakonec jeden z nejhezčích chlapů, jakého jsem kdy viděla, měl modré oči a středně hnědé vlasy. Kdybych uvažovala, jestli s někým budu nebo nebudu chodit, vůbec by mě nenapadlo dumat nad tím, jestli má hnědé nebo modré oči. Ani nad tím, jestli je černovlasý, blond, nebo plešatý… Myslím, že kdokoliv, kdo má takovou hyperfixaci na barvu vlasů, očí, velikost prsou, zadku atd., že není schopný chodit s nikým, komu ta daná věc chybí, protože takového člověka považuje za ošklivého, tak má nějaký vnitřní problém… Znám dost mužů, co měli nějaké preference a nakonec mají doma úplný opak. A stejně tolik znám i žen, u kterých to tak dopadlo… Jinak řečeno, preference jsou hezká věc, ale většina z nás se stejně nakonec zamiluje nehledě na ně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
8.7.26 19:36

@andiedvorakova ano vím co tím chcete říct.. jen sem se chtěla zeptat ze muže být krásná holka jak s hnědýma tak s modrýma.. ne?😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34932
8.7.26 19:57

Jasne, dokonce i se zelenyma, sedyma, mix :mrgreen: Tobe se tvoje oci nelibi? Nebo proc se takhle ptas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
8.7.26 20:13

@arinecka ja mam hnědé oči.. a chtěla bych modre myslim si ze diky nim nemůžu byt hezká..🥹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15707
8.7.26 20:24

Blbost, nezáleží na barvě, ale na výrazu, no tom jak oči na obličeji vyniknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
8.7.26 20:44

@Alušáček takže není to tak že jen může být krásná holka s modrýma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36897
8.7.26 20:55

Takovou blbost ti nakecal kdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
8.7.26 20:56

Co s tím uděláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
8.7.26 20:59

@JancaS84 no to si myslím já když modelky mají většinou modré oči ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová