Jedeme do Chorvatska - povídání

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23
14.4.26 09:19

Jedeme do Chorvatska - povídání

Chtěl by si se mnou někdo psát o cestě do Chorvatska? Co balíte? Co vaříte sebou? Kudy pojedete, kam se chystáte?
Ve zkratce o mě. Do Chorvatska se chystáme už třetím rokem a dvěma dětmi, protože nás absolutně okouzlila krajina, moře a svoboda cestovat, zastavit se kde chceme. Máme procestovanou Zadarskou župu a letos chceme jet trochu níže. Bohužel potravinová alergie nám nedovoluje moc jíst po restauracích a tak si musíme i vařit. Strašně mě baví všechno okolo balení a přípravy na dovolenou. :srdce:
Kdo se přidá do diskuze a už se naladí na léto? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
421
14.4.26 09:32
@Anonymní píše: Více

Co to je za výraz „vyplesklá“.. Jen proto, že má radost z dovolené. A je jedno jestli je to jedna v Chorvatsku nebo deset po světě. Schováváš se za anonym protože jsi byla leda tak doma na balkóně.. Choď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
14.4.26 09:36

Tak tohle bylo hodně toxické. Dnešní společnost v pár větách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5296
14.4.26 09:41

„Letecká cesta vyjde levněji, jak autem do Chorvatska a na místě se auto také dá vypůjčit.“
Jako vážně? tak to bych chtěla vidět jak koupíš na léto letenky pro 4 lidi a půjčení auta třeba na 10 dní levněji než tě vyjde dojet autem do Chorvatska a zpět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
14.4.26 09:49
@Popokatepetla píše: Více

Však říkám.. byla tak leda doma na balkóně a snaží se být důležitá jak procestovala bůh ví co :mrgreen: Možná tak cestu z kuchyně do obýváku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
14.4.26 09:49

Achjo a je z toho něco co jsem nechtěla. Proč má prostě potřebu někdo tohle takto komentovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
14.4.26 09:56
🙈 ty nejdřív říkáš že jsi procestovala svět a pak hledáš nejlevnější letenky… Bože nahlašujte tu osobu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
14.4.26 10:06

Chěla sis povídat o Chorvatsku a zatím se tu řeší jedna „vyplesklá“ co má potřebu zdůraznit na kolika místech za rok byla.
My jezdíme každý rok jinam, Chorvatsko je nádherné, co máme jako prioritu, je co nejblíže na pláž, než vše zbalíme a zase rozbalíme je to mazec :lol: Jednou jsme byli ubytovaní cca 500 m od pláže a to už bylo daleko. Jídlo moc neřeším, raději si koupím čerstvé přímo na místě, bereme jen na cestu a na první den a přítel si teda sebou táhne Plzeň :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.26 10:07

@Popokatepetla letenky pro ctyři 8 tis, půjčení auta 3500kč, cesta autem s dnešními cenami benzínu a poplatky za silnice 17tis…

• Citovat
  • Upravit
43
14.4.26 10:10

Ale na to se nikdo neptal!!! Tebe se nikdo na nic neptal, ani proč tě máma radši neutřela do ubrousku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
14.4.26 10:17
@coffewomen píše: Více

To už je asi jedno… absolutně se to minulo tím o čem jsem si chtěla povídat. My jsme většinou 200m nejdále, většinou je to stejně trošičku víc než garantují. Letos jedeme přímo na pláž asi na 5 dnů, to už máme rezervované a zbytek až po cestě kde se nám bude líbit se zastavíme. My to jídlo máme prostě trošku komplikovanější skrz alergie a oni Chorvati nejsou moc důslední v těch alergenech. Takže základ si vezeme a zbytek nakupujeme. Jo pivo samozřejmě taky. Jinak pivo doporučuji Laško. Žádné Karlovačko a Ožujsko. To Laško je fakt dobré. Zkuste 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79698
14.4.26 10:19

Co na tom, že hledá nejlevnější letenky? Proč přeplácet? Navíc co jsem zaregistrovala, se to tu běžné radí.,,Naco cestovka, sežeň levné letenky, ubytko přes booking a auto půjčíš, vyjde tě to na čtvrtinu a užiješ si víc." A najednou je to špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
14.4.26 10:22
@inkakřivák píše: Více

Taky ale nejde o radu ale o to, jakým tónem a s jakou nadřazeností to podala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
14.4.26 10:22
@magika281 píše: Více

Pokud se vám tam bude líbit, budu ráda za typ, když máte ubytko přímo na pláži. Syn má také alergie na laktozu, to se dá docela zvládnout, beru akorát 2 trvanlivá mléka a jinak to těch pár ní nějak přežijeme. :lol: My jsme skoro vždy jezdili přes noc, ale minulý rok jsme vyjeli brzy ráno a přišlo mně to lepší, nebyla až taková únava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová