Barva očí u žen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.7.26 00:49
@Nick343 píše: Více

Atraktivita ženy nespočívá jen na barvě jejich očí, ale celkově. :P
Takže když kouknu na nějakou kočku, tak hned vim, jestli by stála za to, abych ji oslovil a případně se pokusil i o něco víc. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
9.7.26 09:36

no já žádnou neznám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149965
9.7.26 09:47
@Quinn7 píše: Více

Jak už někdo napsal, paní Libuška Šafránková. A ta byla krásná i jako zralá žena, ne jen jako křehká Popelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14860
9.7.26 10:53
@Anna766 píše: Více

Souhlas. Nebo Anne Hathaway

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.7.26 13:16

Pacia sa mi ludia s roznymi ocami, sexualne ma pritahuju iba modre.. neviem preco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14860
9.7.26 18:38
@JoHoP píše: Více

Tak prý nemám zelené, ale tyrkysové. Uznávám, že ta barva je zajímavá. Ale modeling není jen o očích, že :lol: A píše se, že zelenou barvu mají 2 % lidí. Je to nejmenší zastoupení, ale není to až taková vzácnost. Každopádně tmavě hnědé jsou pro mě top, i když hnědá je nejčastější.

Jenže ono to tak prý bývá, že se člověku líbí opačná barva očí, než sám má. Třeba moje dcera s tmavě hnědýma očima říká, že má ošklivou barvu očí a závidí mi moji. Já jí zase závidím tu její.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
9.7.26 18:41

@Janča6 a myslíte si ze jsou fakt krásné kočky i s tmavě hnědýma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14860
9.7.26 18:57

Samozřejmě. Třeba mnou zmíněná Anne Hathaway je nádherná. A modré oči by se k ní ani nehodily. A je mnoho dalších krásných hnědookých žen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11168
9.7.26 19:32
@Quinn7 píše: Více

Milá Kunis, Monica Bellucci, Penelopé Cruz, Salma Hayek, Natali Portman, Sandra Bullock, Jenna Ortega + Christina Ricci (Wednesday), Inde Navarrette ( hlavní hrdinka teď promítaného hororu Posedlost),… Mám pokračovat? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34285
9.7.26 19:33

Proboha proc by ne? Ja bych je brala hned. Kazdy chce co nema, to je prece normalni.
Tak ukaz kukadla, rekneme ti jaky jsou. Urcite pekny. Neznam nikoho, kdo by mel osklivy oci. Ja mam sedomodro hnedo tecko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14860
9.7.26 19:53
@arinecka píše: Více

Nádherné oči! Nejen barva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34285
9.7.26 20:21
@Janča6 píše: Více

Dekuji :kytka: vidis to, a ja bych z fleku brala tvoje, nebo cokoladovy :mrgreen:
Holt kazdy chce to co nema nooooo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
9.7.26 21:19

Mně se tedy tmavé oči taky nelíbí, hlavně asi proto, že je má, v celosvětovém kontextu, skoro každý. Světlý barvy jsou hezčí, protože jsou vzácný a na ústupu. Při volbě dosavadních partnerů jsem se tím vědomě neřídila, ale možná jsem měla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
9.7.26 22:33

Přitahují mě sexuálně u mužů primárně tmavěhnědé oči, vlastně i ženy typu Hathawayové mi přijdou vizuálně často přitažlivé, ale hezká barva očí u kohokoliv není jen ta tmavěhnědá a atraktivitu v obličeji bych řekla, že kromě rysů nebo barvy očí, dělá, když je v obličeji jakýkoliv kontrast. Jako teenager jsem chtěla mít ty tmavěhnědé oči a taky tmavou pleť. :)
Jinak já jsem tým modrookých. Mám tmavomodrošedý odstín očí s výrazným tmavým prstencem kolem duhovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
9.7.26 23:48

Je ti 5?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...