Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
say
1461
25.5.11 22:30
janysekP píše:
say píše:
janysekP píše:
Pěkný večer všem.Gel na zoubky to vypadá,že zabral.Malej se dneska probudil v 8:15hod.tak jsem ho vzala k nám do postele a řádila s ním,děsně se smál a tak ho to unavilo,že v 9:45hod.usnul a probudil se v 13hod.to jsem nevěřícně koukala,protože přes den vůbec nechce spát.Jinak,už máme 5zoubku je to sranda má dole 3vedle sebe.Kolik zoubků už mají vaše dětičky
tak mi máme dole vyrostlý jedničky, klube se jedna dvojka, nahoře jedničky, dvojky a klube se jedna čtyřka :-) tak to je dobrý že spinkal tahle dlouho :-)
Tak to,už máte taky dost zoubků.Kolik vám je.Nám bylo 7měs.Jo spinkal dneska fakt pěkně,v klidu jsem si uvařila a vyžehlila koš prádla.Skoro vůbec přes den nespí.Ale pak usíná večer kolem 18hod. a spinka do rána do 6-7hod.

Nám už bude 9M, vyrostli mu před 4M dva dolní a dlouho nic a v 8M začal růst ten zbytek najednou :-)
Jo tak to mi se naučili spinkat už jednou přes den, do 3m nespal přes den vůbec.. tak to ti krásně spinká, mi usnímáme do 20:00 a vstáváme v 7- 8 ráno, tak ho tak nech některé děti prostě spánek nepotřebjí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2636
25.5.11 22:37
say píše:
janysekP píše:
say píše:
janysekP píše:
Pěkný večer všem.Gel na zoubky to vypadá,že zabral.Malej se dneska probudil v 8:15hod.tak jsem ho vzala k nám do postele a řádila s ním,děsně se smál a tak ho to unavilo,že v 9:45hod.usnul a probudil se v 13hod.to jsem nevěřícně koukala,protože přes den vůbec nechce spát.Jinak,už máme 5zoubku je to sranda má dole 3vedle sebe.Kolik zoubků už mají vaše dětičky
tak mi máme dole vyrostlý jedničky, klube se jedna dvojka, nahoře jedničky, dvojky a klube se jedna čtyřka :-) tak to je dobrý že spinkal tahle dlouho :-)
Tak to,už máte taky dost zoubků.Kolik vám je.Nám bylo 7měs.Jo spinkal dneska fakt pěkně,v klidu jsem si uvařila a vyžehlila koš prádla.Skoro vůbec přes den nespí.Ale pak usíná večer kolem 18hod. a spinka do rána do 6-7hod.
Nám už bude 9M, vyrostli mu před 4M dva dolní a dlouho nic a v 8M začal růst ten zbytek najednou :-)
Jo tak to mi se naučili spinkat už jednou přes den, do 3m nespal přes den vůbec.. tak to ti krásně spinká, mi usnímáme do 20:00 a vstáváme v 7- 8 ráno, tak ho tak nech některé děti prostě spánek nepotřebjí

Nechávám ho,je to teda někdy dost náročný,když nespí ale večer mi to vynahrazuje,dělám spíš věci večer co potřebuji.Je hrozně živej,děsně rychle se pohybuje,rád sedí a začíná se stavět tak,že radosti,vše ho děsně zajímá hl.to co nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
25.5.11 22:43
janysekP píše:
say píše:
janysekP píše:
say píše:
janysekP píše:
Nechávám ho,je to teda někdy dost náročný,když nespí ale večer mi to vynahrazuje,dělám spíš věci večer co potřebuji.Je hrozně živej,děsně rychle se pohybuje,rád sedí a začíná se stavět tak,že radosti,vše ho děsně zajímá hl.to co nemá

Kdyby nespal večer bylo by to horší, já funguju tak že vstaneme, nakojím, jdu vařit či uklízet, malej si hraje, pak sváča a jde spát, snažím se abych odpol měla jen pro něho.. jo to mi povídej, dneska jsem žehlila a kluk se sápal na šňůru od žehličky apod.. .a to NE nějak nezabírá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
26.5.11 08:14

Hezký den všem přeji. :huban:
Tak dneska to u nás vypadá na sluníčko, včera tu byla celkem zima. Snad bude dnešek lepší. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
26.5.11 08:15
barah píše:
Hezký den všem přeji. :huban:
Tak dneska to u nás vypadá na sluníčko, včera tu byla celkem zima. Snad bude dnešek lepší. 8-)

já koukala před 20minutami na teploměr a venku je na stínu 21… tak nevím kdy jít s prckem ven aby se mi neupařil, asi bude odpol hic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
26.5.11 08:40

Tak to my chodíme i odpoledne, nejčastěji na hřiště, co je ve stínu. Jinak jsme byli na hřišti na slunku a to sama Maruška přišla, že jdeme pryč. Sice jsem jí musela asi tak 20min ukecávat, ale šla dobrovolně, to se často nestává, na hřišti by nejraději snad i spala. :mrgreen: Ale na Kuba je vždy schovaný, tak mu to neva. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
26.5.11 08:44
barah píše:
Tak to my chodíme i odpoledne, nejčastěji na hřiště, co je ve stínu. Jinak jsme byli na hřišti na slunku a to sama Maruška přišla, že jdeme pryč. Sice jsem jí musela asi tak 20min ukecávat, ale šla dobrovolně, to se často nestává, na hřišti by nejraději snad i spala. :mrgreen: Ale na Kuba je vždy schovaný, tak mu to neva. 8-)

Ten můj má za chvilku v kočáru červený tváře.. no uvidím, půjdeme asi odpol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
26.5.11 08:47
say píše:
barah píše:
Tak to my chodíme i odpoledne, nejčastěji na hřiště, co je ve stínu. Jinak jsme byli na hřišti na slunku a to sama Maruška přišla, že jdeme pryč. Sice jsem jí musela asi tak 20min ukecávat, ale šla dobrovolně, to se často nestává, na hřišti by nejraději snad i spala. :mrgreen: Ale na Kuba je vždy schovaný, tak mu to neva. 8-)
Ten můj má za chvilku v kočáru červený tváře.. no uvidím, půjdeme asi odpol

Aha a na něho svítí sluníčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.11 08:49

přeji krásný den,opět bude pařák u nás je už teď 20 stupňů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
26.5.11 08:54
barah píše:
say píše:
barah píše:
Ten můj má za chvilku v kočáru červený tváře.. no uvidím, půjdeme asi odpol
Aha a na něho svítí sluníčko?

no právě že ne, snažím se být ve stínu, má lehké oblečení, většinou jen body s krátkým rukávkem, on se vždycky furt potil víc ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
26.5.11 08:56

Přeju vám krásný den :-) Já šupajdík k dr a pak rychle uvařit :-)Tatínek zatím pohlídá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
26.5.11 08:58

Taky přeji krásný den :-D

Jsem moc ráda že je Davídkovi už líp, na dnešek spinkal celou noc a dokonce jsme vstávali až v 8 i Lucinka si pospala :dance: :dance:
Dneska odpoledne jedeme na logopedii, tak se budeme pařit chvíli v autě,jdem už po čtvrtý a už se mu skoro daří říkat ř tak jsem ráda že se vidí výsledky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
26.5.11 09:00
sarynama píše:
Taky přeji krásný den :-DJsem moc ráda že je Davídkovi už líp, na dnešek spinkal celou noc a dokonce jsme vstávali až v 8 i Lucinka si pospala :dance: :dance:
Dneska odpoledne jedeme na logopedii, tak se budeme pařit chvíli v autě,jdem už po čtvrtý a už se mu skoro daří říkat ř tak jsem ráda že se vidí výsledky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak to je dobře že se malýmu daří lépe.. ať dobře pochodíte na logopedii :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
26.5.11 09:02

say, tak třeba zčervená, ale horko mu není.

sarynama, tak to je dobře, že jste se všichni vyspali. A Davídek je šikula. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
26.5.11 09:04
barah píše:
say, tak třeba zčervená, ale horko mu není.sarynama, tak to je dobře, že jste se všichni vyspali. A Davídek je šikula. :potlesk:

No je takovej spařenější a teplejší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny