Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11513
26.5.11 23:03

Ahojky, My dneska byli na hřišti a Daník byl z toho sluníčka taky pěkně uvařenej :-(
Jinak my vypijeme něco okolo 700ml - bez mléka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.11 07:01

Také se přidáváme ke gratulaci..... :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.11 07:02

jinak přeji krásné ranko všem,dneska asi zamračené,tady celou noc pršelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
27.5.11 08:16

Ahojda, u nás teda prší, aspon není vedro:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
27.5.11 08:30

Děkuji za přáníčka pro Lucinku :huban: :huban: :huban:

U nás je teda zataženo, ale neprší, včera večer to tu pěkně bouřilo a rychle to bylo pryč, docela by to chtělo sprchnout tak uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.11 08:36

tady pršelo celou noc a ještě ráno trochu poprchávalo.ted neprší tak doufám že to vydrží až půjdu s malou k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
27.5.11 08:47
Zlata Kindlova píše:
tady pršelo celou noc a ještě ráno trochu poprchávalo.ted neprší tak doufám že to vydrží až půjdu s malou k doktorce.

Malá je nemocná?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.11 08:49
sarynama píše:
Zlata Kindlova píše:
Malá je nemocná?????

nn to není,ale když si stoupne tak tu jednu nožičku natáčí tak že skoro stojí na vnějším kotníčku,tak tam radši chci jít abych něco nezanedbala.jistota je jistota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
27.5.11 09:06

Tak to jo, tak jsem zvědava jak dopadnete, naše Lucinka zase začíná chodit po špičkách :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.11 09:55
sarynama píše:
Tak to jo, tak jsem zvědava jak dopadnete, naše Lucinka zase začíná chodit po špičkách :nevim: :nevim:

Tak to bylo rychlé už jsme tu.....dřív jsme chodily k jiné dr.ta byla úžasná,pAK JSME SE PŘESTĚHOVALI a šli k jiné ta už je v důchodu a je strašná.Tamta dr. mi řekla že ji mám tu jednu nožičku masírovat že ji má malinko dovnitř teď si začla stopat a dělá to s tou nožičkou a tsahle dr. se ji na tu nožičku ani nepodívala a řekla že je to u dětí normální,ale dělá to jen tou jednou nožičkou.Takže už jsem na 100% rozhodnutá jít k jiné,protože mě to normální nepřijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
27.5.11 10:18

Ahojky.Taky bych šla asi k jiné.Jistota je jistota :pankac: Já říkám,že raději 10krát zbytečně,než jednou pozdě.
Nám tady od rána prší a je 15stupňů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.11 10:21

Taky už hledám na internetu nějakou co by jsme měli blízko,nejspíš do Dejvic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1661
27.5.11 10:26

Ahojky, předem blahopřeji k narozeninám Lucince, Kubíčkovi a Nikolce :mavam: :kytka:

Zlato, jestli nechodíte na Vojtovku, tak bych si vyžádala doporučení u Mudry, tam vám určitě poradí, jak to napravit. Mám taky špatné zkušenosti s pediatry, člověk musí dlouho hledat, než si najde toho svého :andel: doktora, kterému 100% věří.
My už na Vojtovku nechodíme, ale právě kvůli té nožičce mi doporučili, abych si rovnou zavolala a že se na to můžeme podívat, kdyby mu taky vybočovala jedna nožička, že jsou na to cviky, které pomůžou. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.11 10:32
lisacek píše:
Ahojky, předem blahopřeji k narozeninám Lucince, Kubíčkovi a Nikolce :mavam: :kytka:Zlato, jestli nechodíte na Vojtovku, tak bych si vyžádala doporučení u Mudry, tam vám určitě poradí, jak to napravit. Mám taky špatné zkušenosti s pediatry, člověk musí dlouho hledat, než si najde toho svého :andel: doktora, kterému 100% věří.
My už na Vojtovku nechodíme, ale právě kvůli té nožičce mi doporučili, abych si rovnou zavolala a že se na to můžeme podívat, kdyby mu taky vybočovala jedna nožička, že jsou na to cviky, které pomůžou. :palec:

na Vojtovku nechodím chodím ke Šmakalové,tady u nás na Suchdole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
27.5.11 13:35

Holky prosím o radu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Co používáte na plovoucí podlahu na vytrání??????, Manžel mi tvrdí že se vytírat nemůže :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny