Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11513
30.5.11 19:48
barah píše:
Kristyna+Daník píše:
Veru, Baru - jen si prostě někdy říkám, jestli dělám všechno dobře… no tak snad se rozchodí :-)
Třeba nebude chodit, ale rovnou běhat a to si začneš říkat, jaký to byly časy… :mrgreen: Ale jo, přeju ti, ať ti bobíšek začne chodit, ať máš klid v duši (jiný klid asi už ne :mrgreen: )

Zlatíčko.-) Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
30.5.11 21:38

Týnko: všechno děláš dobře. Každé dítě má svůj čas. Jsi skvělá máma, hlavně usměvavá a v pohodě, takže Daník je taky v pohodě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.11 07:42

pěknéí ranko holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
31.5.11 07:43

taky přeji krásné ránko a celý den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.11 08:45

Ahojky přeji krásné úterní ráno :-)
Tak nás včera doktorka na roční pochválila něco malinko jsme přibrali má 7125g a 71cm :wink: .Ale poslala nás na krev jestli prý má dostatek železa
Kristyna s toho si nic nedělej každé dítko je jiné :-) .Moje sestra má 14 měsíčního chlapečka a ten teprve ted leze.Strašně jí to mrzí když vidí Nikolku jak běhá.
Já tedy na bazén taky nechodím,né že bych se styděla ale je tam na mě moc lidí a štve mě jak do prouzdaliště pustí kde jaké dítě i 12-13 let a ty tedy rozhodně nejsou ohleduplní k těm malým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.11 08:59
VeronikaJanou píše:
Ahojky přeji krásné úterní ráno :-)
Tak nás včera doktorka na roční pochválila něco malinko jsme přibrali má 7125g a 71cm :wink: .Ale poslala nás na krev jestli prý má dostatek železa
Kristyna s toho si nic nedělej každé dítko je jiné :-) .Moje sestra má 14 měsíčního chlapečka a ten teprve ted leze.Strašně jí to mrzí když vidí Nikolku jak běhá.
Já tedy na bazén taky nechodím,né že bych se styděla ale je tam na mě moc lidí a štve mě jak do prouzdaliště pustí kde jaké dítě i 12-13 let a ty tedy rozhodně nejsou ohleduplní k těm malým.

tak to je pěkné.....ona to všechno dožene.Já byla na krvy s Markétkou 2krát,zdálo se ji že je moc světlounká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
31.5.11 09:01

VeronikaJanou, tak to je dobře, že malá přibrala. :potlesk:
Já tedy u nás v bazénu ještě nebyla, tak uvidíme, ale je psán věk do kolika tam můžou chodit a je tam bazének do 3let a jeden je do 4let,tak to bych je vyhodila, když se to týká mých dětí, tak si servítky neberu. :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.11 09:10
barah píše:
Já tedy u nás v bazénu ještě nebyla, tak uvidíme, ale je psán věk do kolika tam můžou chodit a je tam bazének do 3let a jeden je do 4let,tak to bych je vyhodila, když se to týká mých dětí, tak si servítky neberu. :mrgreen: :oops:

on tam sice u toho bazénku stojí plavčík ale nic jim neřekne :-x .Hlavně je tam plno tmavých občanů.Mi si napustili bazén na zahradě Nikolce jsem koupila malinký a je to pro mě lepší než se trmácet autem v těch vedrech.
Holky,do kdy jste dávali prcků ten vigantol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.11 09:13
VeronikaJanou píše:
barah píše:
Já tedy u nás v bazénu ještě nebyla, tak uvidíme, ale je psán věk do kolika tam můžou chodit a je tam bazének do 3let a jeden je do 4let,tak to bych je vyhodila, když se to týká mých dětí, tak si servítky neberu. :mrgreen: :oops:
on tam sice u toho bazénku stojí plavčík ale nic jim neřekne :-x .Hlavně je tam plno tmavých občanů.Mi si napustili bazén na zahradě Nikolce jsem koupila malinký a je to pro mě lepší než se trmácet autem v těch vedrech.

ahojky dává se do jednoho roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
31.5.11 09:15
Zlata Kindlova píše:
VeronikaJanou píše:
barah píše:
ahojky dává se do jednoho roku

TaK to já dávala Marušce déle, ona je narozená v listopadu a dávala jsem jí ho asi tak do roka a půl. :nevim: Ptala jsem se dr a ta říkala, ať doberu lahvičku, tak to vyšlo asi tak. U Kuby tedy zatím nevím, zeptám se zase dr na prohlídce, až půjdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.11 09:28

no právě že doktorka mi řekla at ho bereme dál a napsala mi další. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.11 09:30
VeronikaJanou píše:
no právě že doktorka mi řekla at ho bereme dál a napsala mi další. :nevim:

fakt jo......tak to je divný,měla ses ji zeptat do kdy to bude brát,mě totiž řekla dr že ji to mám dávat do 1 roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.11 09:37
Zlata Kindlova píše:
VeronikaJanou píše:
fakt jo......tak to je divný,měla ses ji zeptat do kdy to bude brát,mě totiž řekla dr že ji to mám dávat do 1 roku

já vím,jen že ona tam toho na mě tolika vychrlila,ještě jsem sebou měla Gábinku že jsem se za poměla zeptat :roll: .Asi jí zavolám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.11 09:40
VeronikaJanou píše:
Zlata Kindlova píše:
VeronikaJanou píše:
já vím,jen že ona tam toho na mě tolika vychrlila,ještě jsem sebou měla Gábinku že jsem se za poměla zeptat :roll: .Asi jí zavolám…

jo tak to věřím,oni vždycky toho vychrlí plno a člověk se pak zapomene zeptat na to co chtěl…to znám taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
31.5.11 09:51

Oni ti doktoři to mají každý jiný. Někdo říká kapat denně jednu kapku, nám pak od půl roku nebo tak, dr říkala, ať Marušce kapeme 2kapky, Kubovi to neřekla, někdo zase říká kapat jen od pondělí do pátku a o víkendu nekapat.A s délkou užívání to bude asi stejné, více doktorů, více názorů. Takže bych jí asi zavolala, co ti řekne ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny