Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11513
27.5.11 14:14

Taky přeju všem oslavencům
A jinak všem pohodový den .-)já jsem teda za tohle počasí i ráda .-) Aspoň se na chvilku ochladíme.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1661
27.5.11 14:25
sarynama píše:
Holky prosím o radu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Co používáte na plovoucí podlahu na vytrání??????, Manžel mi tvrdí že se vytírat nemůže :oops: :oops: :oops:

Tak já používám Savo na plovoucí podlahy a na dlažbu Savo zelené, docela slušná cena a voní :palec:
Proč by se nemohla plovoučka vytírat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
27.5.11 15:01

Ona se může vytírat ale dosucha. Jinak se zkroutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
27.5.11 15:15

jinak, holky, jsem zase byla u zubaře. Myslel jsem si, žemi zabetonuje tu vyvrtanou dírku, co mi tam udělal minula a bude klid, ale on jí jí ještě víc rozrýpal a čistil a dal mi tam desinfekční vložku a pokud to nebude bolet, tak mi to v pátek už konečně zabetonuje, opraví plombu a já vypláznu 800Kč a hotovo. Když mě to bolet bude, mám si tu vložku vyndat (manžel vám pomůže špendlíkem - jeho slova) :roll: 8-o a bude se pokračovat v léčbě. :cert:
Jinak taky přeji dětičkám krásné první narozeniny. :hug: :srdce:
Tady je tma jak v pytli, ale pršet nebude a nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.11 15:35
barah píše:
jinak, holky, jsem zase byla u zubaře. Myslel jsem si, žemi zabetonuje tu vyvrtanou dírku, co mi tam udělal minula a bude klid, ale on jí jí ještě víc rozrýpal a čistil a dal mi tam desinfekční vložku a pokud to nebude bolet, tak mi to v pátek už konečně zabetonuje, opraví plombu a já vypláznu 800Kč a hotovo. Když mě to bolet bude, mám si tu vložku vyndat (manžel vám pomůže špendlíkem - jeho slova) :roll: 8-o a bude se pokračovat v léčbě. :cert:
Jinak taky přeji dětičkám krásné první narozeniny. :hug: :srdce:
Tady je tma jak v pytli, ale pršet nebude a nebude.
špendlíkem?????hele přítel to měl taky a šlo to krásně vyndat pinzetou.....špendlíkem bych si asi netroufla,ale jeho to bolelo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.11 17:18

Ahojky,tak u nás bylo od rána celkem hezky až ted se rozpršelo.Děkuji za přání pro Nikolku a též přeji ostatním oslavencům hodně štěstíčka,zdravíčka a lásky. :kytka: :kytka:
Celé odpoledne jsem uklízela ted dodělala dort a zítra ještě chlebíčky a chutovky :roll:
Jinak já používám na plovoučku savo,mám ten mop s tím šlapacím ždímáním s ním to jde skvěle.A jednou za čas jí přejedu voskem na plovoucí.
A přemluvila jsem manžela aby zajel pro ségru,tedy nadšený s toho nebyl jet takovou dálku.Ale jsem ráda těším se na ní a děcka.Nabídla se mi že u mě přespí a pohlídá mi večer holky aby jsem mohli konečně po prvé oslavit naše výročí.Ale já nevím když má malá ty narozeniny tak mi přijde blbé se večer sebrat a jít pryč :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
27.5.11 17:18
lisacek píše:
sarynama píše:
Holky prosím o radu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Co používáte na plovoucí podlahu na vytrání??????, Manžel mi tvrdí že se vytírat nemůže :oops: :oops: :oops:
Tak já používám Savo na plovoucí podlahy a na dlažbu Savo zelené, docela slušná cena a voní :palec:
Proč by se nemohla plovoučka vytírat? :mrgreen:

No to taky nevim kde to slyšel, že se nemůže vytírat ale už jsem ho snad přesvědčila :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
27.5.11 20:18

Baru - ty si teda užíváš :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
27.5.11 20:22
Kristyna+Daník píše:

Ale zatím to nebolí. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
27.5.11 20:23
barah píše:
Kristyna+Daník píše:
Ale zatím to nebolí. :dance:

Ty zuby co.. přeju ať je to vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
27.5.11 20:24

Baru - tak ať to nebolí!!!!!!!!! hodně dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
27.5.11 20:24

tady je ten dort pro Kubíčka.
Byl hrozně těžký, tak homanžel trochu prohnul a nalomil. :cert: Ale už tak těžký není, několikrát jsme ochutnali. :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
27.5.11 20:26

barah: ten je krásnej :-) hned bych ochutnala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
27.5.11 20:29

baru - nádhernej, se mi sbíhají sliny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
27.5.11 20:30

Holky, děkuju, snad už to bude dobrý.

A tady sidortu užívá Kubíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...