Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1712
29.5.11 20:40

No, my právě třeba tu „tříkolku“, jak tam sedí a my vozíme, už máme, jeho zajímá všechno, co dělá nějaké pohyb, takže si vyhraje nejvíc s dveřma do skříňky, tak nevím. Marušce jsme toho kupovali hodně a zajímaly jí zase nejvíc knížky a časopisy. Přemýšlela jsem o takové té didaktické kostce, jak je na každé straně něco jiného, jestli více, co myslím, ale zase už toho v bytě máme dost, tak nevím, je to dost velké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
29.5.11 23:20

ahojky holky :-) Tak co víkend?? my si užili, víkend u kamarádky se zrušil.-(Byla nemocná Tak jsme včera šlapali z Jižňáku pěšky až do Dubče 22 km – tam i zpět! vyrazili jsme ve2 a dorazili dom v devět večer,ale protáhli jsme se řádně,už jsem se nemohla dočkat gauče
A dneska jsme myli okna, abychom konečně mohli zdvojnásobit závěsy v ložnici a pověsit Daníkovi závěs v pokojíku, takže ho brzo čeká první spaníčko v pokojíku, to jsem zvědavá :-) Dobrou noc všem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.11 06:52
barah píše:
tady je ten dort pro Kubíčka.
Byl hrozně těžký, tak homanžel trochu prohnul a nalomil. :cert: Ale už tak těžký není, několikrát jsme ochutnali. :oops: :mrgreen:

ten je krásnej,hned bych ochutnala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.11 06:56
misa842 píše:
Ahojky taky jsme nar.2010,kluci/dvojčata a 1.6. slavíme 1ROK :lol: :lol: :lol:

vítejte u nás......mít narozeniny na den dětí tto je krásné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.11 06:58
sarynama píše:
Krásné ránko holky :lol: :lol: Tak jsme včera slavily Lucinky narozky a povedlo se to, všichni jsme si to moc užily :dance: :dance: :dance:Tady přidávám fotečku dortíku, byl fakt moooc dobrej........

je to je krásnej motýlek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.11 06:59

jinak přeji všem kásné pondělní ranko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
30.5.11 07:02

Krásné ráno holky :-D

Davídek dneska jede se školkou na výlet do Plzně do Domu pohádek, tak se moc těší, a já budu celý den jako na trní než se vrátí 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
30.5.11 07:04
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Krásné ránko holky :lol: :lol: Tak jsme včera slavily Lucinky narozky a povedlo se to, všichni jsme si to moc užily :dance: :dance: :dance:Tady přidávám fotečku dortíku, byl fakt moooc dobrej........

Děkuju :-) :-) ve skutečnosti byl ještě hezčí, a co ty už jsi se rozmyslela jaký dort bude mít Markétka??? Teda spíš jestli jste se domluvili s přítelem, psala si že on chce ovocný dort :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.11 07:08
sarynama píše:
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Děkuju :-) :-) ve skutečnosti byl ještě hezčí, a co ty už jsi se rozmyslela jaký dort bude mít Markétka??? Teda spíš jestli jste se domluvili s přítelem, psala si že on chce ovocný dort :think: :think: :think:

Ahojky jj už je to vyřešené,bude mít prostě oba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.11 07:09

no holky co nám se ale stalo v pátek…
jeli jsme do JENA nábytek pro novou postel.....no ale ta cesta zpátky,masakr.Měli jsme ji naloženou na vozejku,ten si půjčil přítel z práce,celá cesta v pohodě,ale asi 2 km před barákem v prudké zatáčce se nám ten vozejk urval a nešlo s ním ani popojet.Tak mě tam přítel s tou postelí nechal dojel do práce pro dodávku naložili jsme postel do dodávky,vozejk jsme tam nechali přivázanej a postel odvezli pak jsme tam dojeli ještě pro ten vozejk.No masakr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
30.5.11 08:19

Přeju vám krásný den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
30.5.11 09:21

Taky přeji všem krásný den. :kytka:
Zlato, tak to je tedy masakr.
Nám se zase v pátek stalo to, že jsme šli k tomu zubaři a Kuba z kočárku vytratil jednu botičku, tak jsem se s ní už rozloučila, ale nebyl čas na to myslet a pak jdeme zpátky domů a ještě jdeme jinudy než normálně a vidím paní, jak nese naší botičku! Tak vyndám druhou a ona říkala, že jí našla a tak, no štěstí jak blázen. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
30.5.11 09:29

Holky mi minulý týden byli na nákupech, a auto nervaný a cestou domů děsnej kouř z vejfuku a hrozný rachot tak jsme zastavili a odešlo nám turbo, chtělo se mi řvát, tak nás musel kámoš odtáhnout, a v sobotu ho manža vymontoval a nový stojí kolem 15000, takže síla, a to to auto máme tři měsíce :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.11 10:55

http://www.facebook.com/maminka.cz?…

holky dejte nám zde hlásek…děkujem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.11 11:18

Ahojky a přeji krásný prosluněný den :-)
Zlatka tedy to musela být cesta :mrgreen: :mrgreen:
Tak mi jdeme dnes na roční.Jsem zvědavá kolik ta moje kočička váží. :roll: jen kdyby nebylo takový horko,v tom autě se upečeme. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny