Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1712
31.5.11 19:29

My šli domů a zatahovalo se, přišli jsme domů, začalo dost foukat, říkali jsme si, že jsme to stihli jen tak tak a výsledek? Nic. Přešlo to a přitom bych to aj ocenila, aby zapršelo. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
31.5.11 22:00

Ahojky, my jsme teda měli Vigantol taky jen do roka jednu kapičku…
Ale co mě zarazilo, berou vaše mimča od půl roka fluor??? Kamarádce ho te´d dr. napsala pro 6 ti měsíční dítě a my to nikdy neměli :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
31.5.11 22:55

Domča ho zatím nedostal,ale na 6 měsíční teprve půjdem.Ondra ho měl,ale už si nepamatuji od kdy.
Já bych se dr.zeptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
31.5.11 23:02

Týnko: my ne, ani vojta, ani Vendulka. A proč to je? Kvůli zubům? Na ty se flour nedoporučuje min. do 18-ti měsíců :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
1.6.11 07:01

Krásné ránko, holky.
Na fluor jsem se ptala zubaře, když Máje bylo půl roku a ten řekl, že se to už vůbec nebere. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.11 07:41

Pěkné ranko holky…ikdyž dnes nejspíš bude deštivé…ale aspoň se trochu ochladilo to vedro bylo strašné......

Jinak mám konečně novou dr. ve čtvrtek tam k ní jedu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
1.6.11 08:09

Pěkný den, no já si taky myslím,že ten Fluor je starý názor z dob našeho dětství, tak mě to celkem překvapilo, protože neznám nikoho, kdo by to v našem okolí bral

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
1.6.11 08:20

Krásné ráno holky…

Tak to slyším taky prvně s tím fluorem, opravdu ho zubaři moc nedoporučují aspon u nás takle malým dětičkám…

U nás začalo v noci tak ukrutně pršet, že jsem se šla podívat z okna a byl to šupec, ted tady prší ještě docela dost a vypadá to na dlouho........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.11 08:35

tak tady to začíná pořádně foukat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
1.6.11 08:38

Zlatuš ty bydlíš na moravě????? Já jsem na západě takže vám to tam pomalu posíláme :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.11 08:40
sarynama píše:
Zlatuš ty bydlíš na moravě????? Já jsem na západě takže vám to tam pomalu posíláme :wink: :wink: :wink:

nn jsem z Prahy,tady už to zAčlo včera večer,ale to tu nefoukal takovej vítr.Dneska zatím neprší ale děsně to fouká.
a TO JDE dneska od 4 tchýně s Markétkou na dětský den…tak nevím nevím jestli půjdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.11 08:48

Dobré ránko :-)
tak u nás je taky ošklivo,v noci se k nám přihnala ohromná bouřka,že mě to vzbudilo.Vítr tu fouká že jsem měla co dělat utlačit kočárek.
Volala jsem doktorce kuli tomu vigantolu a řekla mi do 2 let.Fluor jsem dávala Gábince od prvního zoubku,při Nikče ne že prý mají děti pak v těle zbytečně moc toho fluoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.11 09:01

ty jo teď se tady úplně začernila obloha…tak jsem zvědavá co z toho bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
1.6.11 09:02
VeronikaJanou píše:
Dobré ránko :-)
tak u nás je taky ošklivo,v noci se k nám přihnala ohromná bouřka,že mě to vzbudilo.Vítr tu fouká že jsem měla co dělat utlačit kočárek.
Volala jsem doktorce kuli tomu vigantolu a řekla mi do 2 let.Fluor jsem dávala Gábince od prvního zoubku,při Nikče ne že prý mají děti pak v těle zbytečně moc toho fluoru.

U nás je taky ten vigantol do dvou let..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
1.6.11 09:04

Holky, tak já jsem z Moravy a tady svítí sluníčko a je opravdu nádherně, tak nám to sem, prosím, pošlete až na večer. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny