Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
sarynama píše:VeronikaJanou píše:U nás je taky ten vigantol do dvou let..........
Dobré ránko
tak u nás je taky ošklivo,v noci se k nám přihnala ohromná bouřka,že mě to vzbudilo.Vítr tu fouká že jsem měla co dělat utlačit kočárek.
Volala jsem doktorce kuli tomu vigantolu a řekla mi do 2 let.Fluor jsem dávala Gábince od prvního zoubku,při Nikče ne že prý mají děti pak v těle zbytečně moc toho fluoru.
tak aspon nejsme sami ![]()
Jde Davídek v září do školy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:VeronikaJanou píše:U nás je taky ten vigantol do dvou let..........
Dobré ránko
tak u nás je taky ošklivo,v noci se k nám přihnala ohromná bouřka,že mě to vzbudilo.Vítr tu fouká že jsem měla co dělat utlačit kočárek.
Volala jsem doktorce kuli tomu vigantolu a řekla mi do 2 let.Fluor jsem dávala Gábince od prvního zoubku,při Nikče ne že prý mají děti pak v těle zbytečně moc toho fluoru.
fakt jo,no já jdu zítra k té nové dr.tak se ji na to zeptám a uvidím co mi řekne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:sarynama píše:tak aspon nejsme samiVeronikaJanou píše:U nás je taky ten vigantol do dvou let..........
Dobré ránko
Jde Davídek v září do školy?
Jo jde docela se i těší ted začínám pomalu nakupovat co potřebuje do první třídy, u zápisu jsme dostali dlouhý seznam.......
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:sarynama píše:fakt jo,no já jdu zítra k té nové dr.tak se ji na to zeptám a uvidím co mi řekneVeronikaJanou píše:U nás je taky ten vigantol do dvou let..........
Dobré ránko
Naše dr mi tenkrát říkala že tady není moc sluníčka a že děti u moře ho prý neberou.......
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
Ted koukám na metřík a Gábinka jde taky v září do školy???
jo,jo jde,Od ledna chodí do před školičky a strašně jí to baví.Dokonce dostávají i domácí úkoly
.Jen nevím jak to všechno od září skloubím s tou školou má docela dost zájmových kroužků a nechce se ani jednoho vzdát. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, manželova sestřenka bydlí v Brně a tam, než děcko vezmou do ŠKOLKY, tak musí rok před tím chodit na hodiny slušného chování.
Je to i u vás???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barah píše:
Holky, manželova sestřenka bydlí v Brně a tam, než děcko vezmou do ŠKOLKY, tak musí rok před tím chodit na hodiny slušného chování.![]()
![]()
Je to i u vás???
fakt jo tak to
![]()
Tady nic takového není
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barah píše:
Holky, manželova sestřenka bydlí v Brně a tam, než děcko vezmou do ŠKOLKY, tak musí rok před tím chodit na hodiny slušného chování.![]()
![]()
Je to i u vás???
tak o tom slyším prvně
.I když v dnešní době se tomu ani nedivím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
o slušném chování teda slyším poprvé
U nás nic takového není.
Máme zataženo a to bych měla zaběhnout s Domčou do práce
holky chtějí vidět jak roste a já bych taky přišla mezi lidi
ale v tomhle počasí se mi nějak nechce.
Co budete vařit k obědu?Já asi udělám špagety s mletým masem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:sarynama píše:jo,jo jde,Od ledna chodí do před školičky a strašně jí to baví.Dokonce dostávají i domácí úkoly
Ted koukám na metřík a Gábinka jde taky v září do školy???.Jen nevím jak to všechno od září skloubím s tou školou má docela dost zájmových kroužků a nechce se ani jednoho vzdát.
Už máte koupenou tašku do školy??? My ještě ne a vůbec zatím nevím ani jakou koupit
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u nás se tedy už taky trochu zatáhlo.
To tedy nevím, co budeme s dětma dělat, jestli bude pršet. ![]()
My budeme mít jahodové knedlíky s tvarohem, už se těším. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:VeronikaJanou píše:Už máte koupenou tašku do školy??? My ještě ne a vůbec zatím nevím ani jakou koupitsarynama píše:jo,jo jde,Od ledna chodí do před školičky a strašně jí to baví.Dokonce dostávají i domácí úkoly
Ted koukám na metřík a Gábinka jde taky v září do školy???.Jen nevím jak to všechno od září skloubím s tou školou má docela dost zájmových kroužků a nechce se ani jednoho vzdát.
![]()
jo už máme,koupila jsem s anatomicky tvarovanými zády.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barah píše:
Tak u nás se tedy už taky trochu zatáhlo.To tedy nevím, co budeme s dětma dělat, jestli bude pršet.
My budeme mít jahodové knedlíky s tvarohem, už se těším.
ty budu dělat ve čtvrtek,taky se na ně těším…dneska asi taky špagety
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:sarynama píše:jo už máme,koupila jsem s anatomicky tvarovanými zády.VeronikaJanou píše:Už máte koupenou tašku do školy??? My ještě ne a vůbec zatím nevím ani jakou koupitsarynama píše:jo,jo jde,Od ledna chodí do před školičky a strašně jí to baví.Dokonce dostávají i domácí úkoly
![]()
A kupovala si jí přes net nebo normálně v obchpdě? Kamarádka jí objednala přes net ale to mám docela strach raději bych byla aby si jí malej vyzkoušel, a jakou máte značku??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Dají se vyměnit skla do jiných obrouček?
- 11.5.26 07:03
- TRG
- 2
Rotaviry očkovaní - doporučení?
- 10.5.26 23:45
- TRG
- 4
Problémy se skoliózou v těhotenství -...
- 10.5.26 22:11
- stinga
- 3
Deprese, úzkost, panická ataka
- 11.5.26 07:14
- Yanzo
- 6
Gynekologie Brno, MUDr. Hošková -...
- 10.5.26 21:48
- Jazmine
- 2
Práce na finančním úřadě v oddělení...
- 10.5.26 21:48
- Katka934
- 3
Jak si nastavit hranice?
- 11.5.26 07:09
- syslomil
- 31
Přezkoušení před státnicemi ze zdravky
- 10.5.26 18:06
- Midaku
- 4
Perioralní dermatitida X narušena kožní...
- 10.5.26 22:14
- stinga
- 4
Chlupy mezi prsy až po břicho, co s tím?
- 10.5.26 22:29
- motorkářka17
- 9
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 11.5.26 07:40
- stock
- 104124
Přítel a výchova psa
- 11.5.26 07:36
- Anonymní
- 57
Učíte předmět, na který nemáte aprobaci?...
- 11.5.26 07:34
- Trojlístek
- 17
IVF - ET/KET 2026
- 11.5.26 07:29
- Makronka15
- 4383
Slovnífotbálek - pohádkové postavy podle...
- 11.5.26 07:29
- Štěpínek1
- 6246
Filmy a seriály podle abecedy
- 11.5.26 07:28
- Štěpínek1
- 22060
Láskyplně počítací...
- 11.5.26 07:28
- Štěpínek1
- 30747
Přijímačky na osmiletá gymnázia 2026