Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.6.11 09:06
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:
Dobré ránko :-)
tak u nás je taky ošklivo,v noci se k nám přihnala ohromná bouřka,že mě to vzbudilo.Vítr tu fouká že jsem měla co dělat utlačit kočárek.
Volala jsem doktorce kuli tomu vigantolu a řekla mi do 2 let.Fluor jsem dávala Gábince od prvního zoubku,při Nikče ne že prý mají děti pak v těle zbytečně moc toho fluoru.
U nás je taky ten vigantol do dvou let..........

tak aspon nejsme sami :mrgreen:
Jde Davídek v září do školy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.11 09:07
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:
tak u nás je taky ošklivo,v noci se k nám přihnala ohromná bouřka,že mě to vzbudilo.Vítr tu fouká že jsem měla co dělat utlačit kočárek.
Volala jsem doktorce kuli tomu vigantolu a řekla mi do 2 let.Fluor jsem dávala Gábince od prvního zoubku,při Nikče ne že prý mají děti pak v těle zbytečně moc toho fluoru.

fakt jo,no já jdu zítra k té nové dr.tak se ji na to zeptám a uvidím co mi řekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
1.6.11 09:08
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:
tak aspon nejsme sami :mrgreen:
Jde Davídek v září do školy?

Jo jde docela se i těší ted začínám pomalu nakupovat co potřebuje do první třídy, u zápisu jsme dostali dlouhý seznam.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
1.6.11 09:09

Ted koukám na metřík a Gábinka jde taky v září do školy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
1.6.11 09:10
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:
fakt jo,no já jdu zítra k té nové dr.tak se ji na to zeptám a uvidím co mi řekne

Naše dr mi tenkrát říkala že tady není moc sluníčka a že děti u moře ho prý neberou.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.11 09:14
sarynama píše:

jo,jo jde,Od ledna chodí do před školičky a strašně jí to baví.Dokonce dostávají i domácí úkoly :-) .Jen nevím jak to všechno od září skloubím s tou školou má docela dost zájmových kroužků a nechce se ani jednoho vzdát. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
1.6.11 09:23

Holky, manželova sestřenka bydlí v Brně a tam, než děcko vezmou do ŠKOLKY, tak musí rok před tím chodit na hodiny slušného chování. 8-o 8-o 8-o Je to i u vás???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.11 09:24
barah píše:
Holky, manželova sestřenka bydlí v Brně a tam, než děcko vezmou do ŠKOLKY, tak musí rok před tím chodit na hodiny slušného chování. 8-o 8-o 8-o Je to i u vás???

fakt jo tak to 8-o 8-o 8-o
Tady nic takového není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.11 09:27
barah píše:

tak o tom slyším prvně :roll: .I když v dnešní době se tomu ani nedivím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
1.6.11 09:31

Ahoj holky,
o slušném chování teda slyším poprvé :nevim: U nás nic takového není.
Máme zataženo a to bych měla zaběhnout s Domčou do práce :think: holky chtějí vidět jak roste a já bych taky přišla mezi lidi :pankac: ale v tomhle počasí se mi nějak nechce.
Co budete vařit k obědu?Já asi udělám špagety s mletým masem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
1.6.11 09:34
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
jo,jo jde,Od ledna chodí do před školičky a strašně jí to baví.Dokonce dostávají i domácí úkoly :-) .Jen nevím jak to všechno od září skloubím s tou školou má docela dost zájmových kroužků a nechce se ani jednoho vzdát. :think:

Už máte koupenou tašku do školy??? My ještě ne a vůbec zatím nevím ani jakou koupit :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
1.6.11 09:36

Tak u nás se tedy už taky trochu zatáhlo. :-x To tedy nevím, co budeme s dětma dělat, jestli bude pršet. :-(
My budeme mít jahodové knedlíky s tvarohem, už se těším. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.11 09:38
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
jo,jo jde,Od ledna chodí do před školičky a strašně jí to baví.Dokonce dostávají i domácí úkoly :-) .Jen nevím jak to všechno od září skloubím s tou školou má docela dost zájmových kroužků a nechce se ani jednoho vzdát. :think:
Už máte koupenou tašku do školy??? My ještě ne a vůbec zatím nevím ani jakou koupit :roll: :roll:

jo už máme,koupila jsem s anatomicky tvarovanými zády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.11 09:38
barah píše:
Tak u nás se tedy už taky trochu zatáhlo. :-x To tedy nevím, co budeme s dětma dělat, jestli bude pršet. :-(
My budeme mít jahodové knedlíky s tvarohem, už se těším. :-P

ty budu dělat ve čtvrtek,taky se na ně těším…dneska asi taky špagety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
1.6.11 09:42
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
Už máte koupenou tašku do školy??? My ještě ne a vůbec zatím nevím ani jakou koupit :roll: :roll:
jo už máme,koupila jsem s anatomicky tvarovanými zády.

A kupovala si jí přes net nebo normálně v obchpdě? Kamarádka jí objednala přes net ale to mám docela strach raději bych byla aby si jí malej vyzkoušel, a jakou máte značku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny