Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.6.11 13:48
Kristyna+Daník píše:
neštovičky,aspoń budeš mít od nich brzo pokoj .-)já je měla jako 19ti letá a byla jsem s tím 3 měsíce doma a měla 40tky horečky - nic moc jako :-(

pane jo,tak to se má ten můj chlap na co těšit až je jednou bude mít 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.11 13:49
Kristyna+Daník píše:
Zaleží na průběhu, ale většinou tak týden a děti jsou v pohodě, vyloupané a je po pupínkách .-) Když jsem dělala ještě ve školce,měli jsme tam zázračný případ vietnamce,který byl ve školce během 5 dnů a plně vyloupaný!!!! 8-o 8-o To jsem nevěřila vlastním očím .-) Většinou tak po 10 dnech se děti vracely do školky.. A ten průběh u kojenců je slabší - nebo se to aspoň říká

Tak to jsem ráda.....myslela jsem abych s ní nebyla doma třeba měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
3.6.11 13:55
VeronikaJanou píše:
Kristyna+Daník píše:
neštovičky,aspoń budeš mít od nich brzo pokoj .-)já je měla jako 19ti letá a byla jsem s tím 3 měsíce doma a měla 40tky horečky - nic moc jako :-(
pane jo,tak to se má ten můj chlap na co těšit až je jednou bude mít 8-o

mám kolegyni ve školce,která nikdy neštovice neměla a je s nima ve styku skoro každý rok a ještě je nikdy nedostala a je jí pře pětačtyřicet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
3.6.11 13:55
Zlata Kindlova píše:
Kristyna+Daník píše:
Zaleží na průběhu, ale většinou tak týden a děti jsou v pohodě, vyloupané a je po pupínkách .-) Když jsem dělala ještě ve školce,měli jsme tam zázračný případ vietnamce,který byl ve školce během 5 dnů a plně vyloupaný!!!! 8-o 8-o To jsem nevěřila vlastním očím .-) Většinou tak po 10 dnech se děti vracely do školky.. A ten průběh u kojenců je slabší - nebo se to aspoň říká
Tak to jsem ráda.....myslela jsem abych s ní nebyla doma třeba měsíc…

To snad ne… uvidíš no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
3.6.11 15:43

Zlato: tak snad budete brzy OK.
Veru: existuje očkování proti neštovicím, tak ať si to manžel zkusí zjistit. Lékaři dokonce doporučují se očkovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
3.6.11 19:06
VercaN píše:
Zlato: tak snad budete brzy OK.
Veru: existuje očkování proti neštovicím, tak ať si to manžel zkusí zjistit. Lékaři dokonce doporučují se očkovat

Jo, o tom očkovaní jsem četla, že je pro dospělé lepší, protože opravdu ty děti to zvládnou lépe než dospělí, ti mívají horší průběh.
Já je měla v 5ti letech, doteď mám na nose jizvičku, to jsem si udělala, když přijel taťka z práce a já se na něho radostí vrhla a jeden pupen jsem si strhla, to bylo řevu. :mrgreen:
Tak ať se malá brzy uzdraví a má hladký průběh. Může to mít i v krku, tak ti třeba nebude moc jíst, tak se nelekej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
3.6.11 21:21
VeronikaJanou píše:
say píše:
Jo jo, ale větší tuba stojí 140 a vydrží strašně dlouho, fakt je výbornej, doporučuji..
Díky :wink:

Já používám Rybilku a jsme moc spokojený, hlavně tak malý rostou zuby tak má stolici řidčí a i 4× za den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
4.6.11 07:51

Krásný sobotní ráno :-D :-D

Tak já už jsem hodinu vzhůzu a děti i manžel ješt :-D ě spí......Dneska máme dětský den, tak si Davídek pořádně zasoutěží......A potom budeme na zahradě grilovat, už se těším :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.11 08:00

také přeji krásný sobotní den.

dopoledne mi přijedou rodiče a odpokledne budeme také grilovat Pétík bude slavit 3 roky,to je syn přítelovi tety.

Tak si užijte krásný slunný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
4.6.11 08:25

A co Markétka, ja zvládá neštovice? Davídek je me když mu byli tři a byli jsme doma necelý dva týdny docela to zvládl dobře a neškrábal se, tak at to máte brzy pryč..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
4.6.11 09:19

Taky přeji krásný den, taky už krásně svítí sluníčko a je nádherně, tak snad to vydrží. 8-) Manžel vlaz Marušku na hřiště, Kubíček spinká a já jdu poklidit kuchyň, včera nám praskl odpad u dřezu, tak máme vyskládané nádobí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.11 09:43
sarynama píše:
A co Markétka, ja zvládá neštovice? Davídek je me když mu byli tři a byli jsme doma necelý dva týdny docela to zvládl dobře a neškrábal se, tak at to máte brzy pryč..........

no teď si nejsem jistá jestli to jsou neštovice,má celkem jen 4 pupínky tak uvidím jaký bude výkend a v pondělí kdyžtak sjedem k doktorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.11 09:44

Jinak tady je venku už 25 stupňů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.11 10:03

Ahojky,hlásím že u nás je taky krásně :-)
Jinak já jsem doma sama s Nikolkou,Gábčule je u dědy a manžel v práci.V plánu je na dnešek úklid a praní.
sarynama tak si ten dětský den užijte :-)
Gábinka si chudinka včera pěkně natloukla.Zakopla a obličejem přímo na beton.Má ret rozseklý,celou tvář včetně nosu odřenou. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
4.6.11 10:15
VeronikaJanou píše:
Ahojky,hlásím že u nás je taky krásně :-)
Jinak já jsem doma sama s Nikolkou,Gábčule je u dědy a manžel v práci.V plánu je na dnešek úklid a praní.
sarynama tak si ten dětský den užijte :-)
Gábinka si chudinka včera pěkně natloukla.Zakopla a obličejem přímo na beton.Má ret rozseklý,celou tvář včetně nosu odřenou. :cry:

Jé chudinka malá, to musela plakat vid, ale ono to bez tech držkopádu nejde :roll: Davídek ten byl věčně odřenej a když mu byli 4 tak si ve školce zlomil nohu, zrovna první den velkech prázdnin, a měl jí 6 týdnů, to bylo děsný :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny