Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kristyna+Daník píše:
A jo, vy máte tu teplotu, tak to se nedivím, chudinka malá
ted večer měla 39
,doktorka mi řekla že když bude mít 39 a více tak ji mám dát čtvrtinku diazepanu.Raději jsem jí ho nedala,nevím ale moc se mi jí ho nechce dávat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:Kristyna+Daník píše:ted večer měla 39
A jo, vy máte tu teplotu, tak to se nedivím, chudinka malá,doktorka mi řekla že když bude mít 39 a více tak ji mám dát čtvrtinku diazepanu.Raději jsem jí ho nedala,nevím ale moc se mi jí ho nechce dávat.
Tak to se Ti nedivím
a střídáš?doporučuje se střídat Panadol a Nurofen, čípky a sirup
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:VeronikaJanou píše:Tak to se Ti nedivímKristyna+Daník píše:ted večer měla 39
A jo, vy máte tu teplotu, tak to se nedivím, chudinka malá,doktorka mi řekla že když bude mít 39 a více tak ji mám dát čtvrtinku diazepanu.Raději jsem jí ho nedala,nevím ale moc se mi jí ho nechce dávat.
dnes jsem střídala paralen sirup s panadolem,ale na dlouho jí ta teplota neklesla
.Zítra zkusím čípky.Ta za celý den,nic nesnědla jen 120ml mléka a čaj.Já už to vidím že zase půjde z váhou dolů a mě s toho picne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:Kristyna+Daník píše:dnes jsem střídala paralen sirup s panadolem,ale na dlouho jí ta teplota nekleslaVeronikaJanou píše:Tak to se Ti nedivímKristyna+Daník píše:ted večer měla 39
.Zítra zkusím čípky.Ta za celý den,nic nesnědla jen 120ml mléka a čaj.Já už to vidím že zase půjde z váhou dolů a mě s toho picne.
Ahojky tak jak je na tom malá dneska???snad už je to lepší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krásné ráno
![]()
VERU tak jak je na tom Nikolka? Co v noci spinkala a hlavně klesly jí ty teploty???
My spali celou noc, až na to horko a v noci byla u nás děsná bouřka, Lucinka ještě spinká
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
Krásné ráno![]()
![]()
VERU tak jak je na tom Nikolka? Co v noci spinkala a hlavně klesly jí ty teploty???
My spali celou noc, až na to horko a v noci byla u nás děsná bouřka, Lucinka ještě spinká![]()
![]()
Tady byla přes noc taky děsná bouřka musela jsem zavřít všechny okna.A Markétka se mi v noci vzbudila jen 2 krát
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
přeji pěkný den- my měli budíčka v noci ve dvynáct a řev a řev, lezou ty špičáky, tak je to teda mňamka a nepomohlo nic ![]()
Veru - tak jak jste na tom vy???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:
přeji pěkný den- my měli budíčka v noci ve dvynáct a řev a řev, lezou ty špičáky, tak je to teda mňamka a nepomohlo nic
Nám zoubky zatím ještě nerostou,ale asi taky už brzy začnou.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:sarynama píše:Tady byla přes noc taky děsná bouřka musela jsem zavřít všechny okna.A Markétka se mi v noci vzbudila jen 2 krát
Krásné ráno![]()
![]()
My spali celou noc, až na to horko a v noci byla u nás děsná bouřka, Lucinka ještě spinká![]()
![]()
![]()
![]()
Tak to už je paráda vid, že spinká tak dobře, to je šikulka. Naše Lucinka je spáč
včera usnula v půl osmý, akorát kolem desáty trochu zakňourala a spí ještě teď
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:
přeji pěkný den- my měli budíčka v noci ve dvynáct a řev a řev, lezou ty špičáky, tak je to teda mňamka a nepomohlo nic
Kristý jak Rostly Daníkovi zoubky? Lucinka má teda zatím jen dva dole, ale zrovna včera jsem koukala, že má nahoře uplně nateklé dásničky, ale vypadá to na špičáky a jedničky nic, to je asi divné vid, myslím že nejdřív rostou jedničky ne
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:Zlata Kindlova píše:Tak to už je paráda vid, že spinká tak dobře, to je šikulka. Naše Lucinka je spáčsarynama píše:Tady byla přes noc taky děsná bouřka musela jsem zavřít všechny okna.A Markétka se mi v noci vzbudila jen 2 krát
Krásné ráno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
včera usnula v půl osmý, akorát kolem desáty trochu zakňourala a spí ještě teď
![]()
je tak to máš teda pořádného spavce…no doufám že ji to už vydrží,že to nebyla jen náhoda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ránko ![]()
Tak Nikolka má teploty stále
,v noci se několikrát vzbudila.Dneska ještě nic nesnědla,jen ten čaj si dá.Vyzkouším ty čípky třeba zaberou. ![]()
Kristy tak to at se zoubky co nejdříve proříznou.
U nás byla v noci taky děsná bouřka,a pěkně pršelo čekala jsem že snad přeteče bazen,ale nejlepší na tom je že Gabče s toho bazénu ulítl nafukovací krokodýl
.Budu muset oběhnout sousedy jestli ho nemají na zahradě nebo ta až to zjistí tak bude vyvádět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky všem! ![]()
Tak u nás noc opět hrozná, pořád se budil, papat nechtěl, vodu nechtěl, dudana nechtěl, ale jakmile jsem si ho vzala k sobě, dal ruce nahoru a usnul, i bez dudana. Tak já nevím, jestli v postýlce má nějaké negativní patogení zony, či co.
Nám na vysoké horečky pomáhalo střídat nurofen a panadol, ale všechno sirup, čípky nám pomáhali jen když byly děti mimina. Dávali jsem to po 4hod, dr nám to doporučila, v nemocnici nám totiž zase poradili, ať dáváme vyšší dávky, že je to poddimenzované a to tedy pomohlo zaručeně, ale když jsem to říkala dr, tak mě pěkně vystrašila, že jí můžu předávkovat.
Tak hlavně, ať se Nikolka brzy uzdraví. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barah píše:
Ahojky všem!
Tak u nás noc opět hrozná, pořád se budil, papat nechtěl, vodu nechtěl, dudana nechtěl, ale jakmile jsem si ho vzala k sobě, dal ruce nahoru a usnul, i bez dudana. Tak já nevím, jestli v postýlce má nějaké negativní patogení zony, či co.
Nám na vysoké horečky pomáhalo střídat nurofen a panadol, ale všechno sirup, čípky nám pomáhali jen když byly děti mimina. Dávali jsem to po 4hod, dr nám to doporučila, v nemocnici nám totiž zase poradili, ať dáváme vyšší dávky, že je to poddimenzované a to tedy pomohlo zaručeně, ale když jsem to říkala dr, tak mě pěkně vystrašila, že jí můžu předávkovat.![]()
Tak hlavně, ať se Nikolka brzy uzdraví.
toho já se právě bojím že bych jí větší dávkou mohla předávkovat
a sirupy jí zaberou na chvíli a pak jen můžu čekat až utečou 4hod než jí budu moct dát další.Otírám jí studenou žínkou ale to se jí moc nelíbí ![]()
To s tím spaním v posteli mi Nikča taky jeden čas dělala,nechtěla jsem jí tam nechávat spát aby si na to nezvykla.A taky se k nám v noci někdy stěhuje Gábinka a ta je jak uragán.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Psychické týrání či něco jiného?
- 13.5.26 02:23
- Anonymní
- 1
Doplatek rodičovského příspěvku 2026
- 12.5.26 23:57
- Kristyn83
- 1
V mš vyhrocují situace
- 13.5.26 01:14
- Dahlia0409
- 7
Babička odmítá vnuka
- 13.5.26 00:20
- Michelle_M
- 3
Dcera 11,5 roku má špatné myšlenky
- 12.5.26 22:57
- lucynka25
- 2
Měření teploměrem v zadečku u 4 letého
- 13.5.26 02:35
- klkakla
- 10
Proč dítě 2 roky nejí
- 12.5.26 22:08
- TRG
- 9
Maturita- mám šanci?
- Afrikana
- 21
Foto: Podivná vyrážka, pupínky – co by to...
- 12.5.26 22:51
- Slavka112
- 6
Rakovina děložního hrdla (čípku) IV....
- 12.5.26 22:44
- lucynka25
- 34
Nové příspěvky
Máte nějaké zkušenosti jako mystery shopper?
- 13.5.26 02:45
- klkakla
- 2
Měření teploměrem v zadečku u 4 letého
- 13.5.26 02:35
- klkakla
- 10
Psychické týrání či něco jiného?
- 13.5.26 02:23
- Anonymní
- 1
Snažení 2026
- 13.5.26 01:23
- AnonymniBaba
- 1070
V mš vyhrocují situace
- 13.5.26 01:14
- Dahlia0409
- 7
Milenky sem nová diskuze
- 13.5.26 01:09
- Anonymní
- 104474
Superdávka a dokládání dokumentů
- 13.5.26 01:02
- Učeň_Krabat
- 72
Zkušenosti s prasknutí skla v okně vlivem...
- 13.5.26 01:00
- e008
- 18
Mounjaro injekce - kdo také hubne?
- 13.5.26 00:22
- Markéta80
- 4989
Maturita- mám šanci?
- Afrikana
- 21