Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
say
1461
9.6.11 13:18

Zdravím holky, u nás je tak akorát ale trochu fouká,

veru: tak ať jste brzy zdravé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.11 13:26

proč ty teploty má to zatím netuší,pokud se neukáže nic na krvi.Taky už jí napadlo že to všechno může být od zoubků,rostou jí 3 na jednou.Říkala mi že už se párkrát setkala s dítětem co tak špatně snášelo růst zoubků.Ale že by jí to takhle dlouho trápilo :nevim: :nevim: Pokud je bude mít i přes víkend tak jdeme v pondělí na ORL. :cry: i když si myslí že by to bylo zbytečné:cert:
Kristy hlavně že se za dařilo :dance:
Jaký používáte učící hrnečky?jako jestli jsou lepší s měkkou nebo z tvrdou savičkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
9.6.11 13:28
VeronikaJanou píše:
proč ty teploty má to zatím netuší,pokud se neukáže nic na krvi.Taky už jí napadlo že to všechno může být od zoubků,rostou jí 3 na jednou.Říkala mi že už se párkrát setkala s dítětem co tak špatně snášelo růst zoubků.Ale že by jí to takhle dlouho trápilo :nevim: :nevim: Pokud je bude mít i přes víkend tak jdeme v pondělí na ORL. :cry: i když si myslí že by to bylo zbytečné:cert:
Jaký používáte učící hrnečky?jako jestli jsou lepší s měkkou nebo z tvrdou savičkou?

Máme tu měkou savičku, ale jak jsme přešli na UM tak bojuju abych do něj nějakou tekutinu dostala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.11 13:40
say píše:
VeronikaJanou píše:
Máme tu měkou savičku, ale jak jsme přešli na UM tak bojuju abych do něj nějakou tekutinu dostala :zed:

no,já jsem tehdá koupila Nikolce hrneček s takovou atypickou savičkou není ani měkká ani tvrdá,zajímaví tvar.Jen že už jí má celou ožvejkanou.A náhradní jak si neprodávají.Mám sice jeden hrneček s tvrdou ale ten se jím nezamlouvá.Myslela jsem jí koupit s tím brčkem jestli na to není brzy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
9.6.11 14:16
VeronikaJanou píše:
say píše:
VeronikaJanou píše:
Máme tu měkou savičku, ale jak jsme přešli na UM tak bojuju abych do něj nějakou tekutinu dostala :zed:
no,já jsem tehdá koupila Nikolce hrneček s takovou atypickou savičkou není ani měkká ani tvrdá,zajímaví tvar.Jen že už jí má celou ožvejkanou.A náhradní jak si neprodávají.Mám sice jeden hrneček s tvrdou ale ten se jím nezamlouvá.Myslela jsem jí koupit s tím brčkem jestli na to není brzy :roll:

S brčkem mám doma taky, ale u nás je brzo, napil se z toho a měl z toho záchvat smíchu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1661
9.6.11 14:16
Kristyna+Daník píše:
lisacek - u nás je to komplikovaný..Na Daníka jsme čekali dva a půl roku než jsem otěhotněla a nechtěla jsem to zase riskovat. je mi 31 let a nemládneme…A další věc je, že manžel jde teď v červnu na operaci - po které mže být neplodný… Takže asi tak… Bylo to bu´d a nebo.. povede se nepovede… jsem ráda, protože jsem dvě děti chtěla!Veru - a nemůže to být nějaká ta šestá nebo pátá nemoc?

Kristy tak to naprosto chápu, hlavně aby bylo všechno v pořádku a dávej na sebe pozor a šetři se, hodně odpočívej v rámci možností :wink: Já taky nejsem nejmladší a chtěla bych druhé mimčo, ale někdy, když jsem hodně vyčerpaná a malý je celý den hodně „náročný“ :cert: tak si říkám, jestli to vůbec zvládnu, není mi už 20 a bojím se, aby to druhé mimčo nějak nestrádalo :oops: Asi někdy hodně přemýšlím :?: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1661
9.6.11 14:20
VeronikaJanou píše:

Veru my měli taky teploty, asi týden, jeden den zvýšená, druhý den horší, pak lepší, jak na houpačce, plakal, střídala se nálada - po 3 týdnech zoubek vylezl a byl na pár dní klid. Teď je to zase ale bez teplot. Tak si říkám, že by to mohlo být těmi zoubky. Mažete něco na zoubky? Já mu dávám chladivý gel od Citrovitalu a na noc nebo při velké bolesti Calgel - obsahuje lidokain a na noc při velkých bolestech Nurofen-sirup - aby se mohl alespoň nějak vyspat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
9.6.11 14:53

Ahoj holky, tak zase zdravím :mavam: Nějak nestíhám :mavam:
Veru: tak doufám, že budete brzy v pořádku. Malá taky na ty zuby trpí, má 3 -5 dní teplotu, pak 2 dny nic, a pak zub vyleze a to slintá jak bernardýn :roll:
Vendulka pije ze všeho, i z flašky od Kubíka, pak mám Nuk - 2 typy tvrdé savičky, Avent - ten nesnáším - teče :zed: Začínala na tom měkkém z DM, ale nešlo jí to, tak jsem měla doma Nuk flašku, tak jsem dokoupila tu měkkou savičku a šlo jí to. Teď pije ze všeho, co doma potká :pocitac: Umí pít i z normálního kelímku, ale trochu se vždy pocintá. Jenže ona musí vše, co brácha :cert:
Kristýnko: Dávej na sebe pozor :hug: Já taky Vojtíka tahala, ale já měla bezproblémové těhu.
Lisácku: teda alergie fakt nezávidím. Já mám na většinu pylů a mám atopák - teď je v klidu :jazyk: Takže potraviny taky hlídám i dětem, ale v malém množstí oproti tobě. Ale některé diety jsou fakt na zbláznění a je to hrozné hlídat. Jsem učitelka ve škole a na školách v přírodě - jedna žačka na mléko, druhé bezlepkovou a třetí různé jiné potravinové, jsem nedělala nic jiného, než kontrolovala složení :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
9.6.11 18:25

Lisacek - někdy se přemýšlet nevyplatí :-) tak za Daníka jsem nejšťastnější na světě a byli jsme smířeni, že budeme mít jen jeho, ale tohle je takový bonus navíc :-) :hug:
Veru - díky moc :-)

A hrneček - my máme ten od Nuku, jak se te´d provalilo, že je závadný, ale prostě nám do teĎ vyhovoval nejvíc- se silikonovou savičkou. te´d mi začal pít z klasické petky s náhubkou a pijeme te´d s hrnečku s brčkem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.11 19:34

to si taky někdy říkám že je to od zoubků,ale jistota je jistota raději sto krát k doktorce zbytečně než jednou pozdě.Mě to rve srdce když jí takhle vidím :cry: ,dnes byla teplota jen něco málo přes 38.Tak snad jí to už nevyleze.
VercaN jo to je u nás taky,co malá vidí u Gábinky to chce taky,jakou koliv láhev vidí na stole hnedka s by s toho pila i když jí to moc nejde ale jak jí dam její tak tu zahodí :mrgreen: .To už jsem jí i jednu dala tu od jupíka. :-)
Nikolka ta vůbec neslintá na rozdíl od toho jak slintošila Gabčulka ta musela mít pořád bryndák jinak jsem jí mohla furt převlékat.
lisacek na zoubky používám calgel,citrovital už jsem zkusila taky ale že by jí to nějako zázračně pomáhalo to se říct nedá.Nurofen dám jen když jí to opravdu hodně bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
9.6.11 20:38

veru - a zkusila jsi homeopatika?? Na zoubky?? nám fakt zabrali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.11 21:32
Kristyna+Daník píše:
veru - a zkusila jsi homeopatika?? Na zoubky?? nám fakt zabrali

to jsem nezkoušela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
9.6.11 22:06

Tak je to Chamomilla Vulgaris CH 9 - nám stačí, ale prý je lepší 15CH, teď dobíráme a koupím tu silnější.....Stojí to asi 80Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.11 22:31
Kristyna+Daník píše:
Tak je to Chamomilla Vulgaris CH 9 - nám stačí, ale prý je lepší 15CH, teď dobíráme a koupím tu silnější.....Stojí to asi 80Kč

děkuji moc,vyzkouším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.11 22:38

nemáte některá odzkoušený tento hrneček?
mě strašně zaujal,tím že pití z něj je jako z klasického hrnku.Jen s tím rozdílem že to nemůže rozlít. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny