Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
say
1461
10.6.11 20:52

Holky zažili jste některá u děcka pátou nemoc ? kluk se mi osypal od kořene nosu pod oči, nevím z čeho, nic nového jsme nejedli, sluníčku se vyhýbáme, prášek na praní stejný, mazání na obličej žádný :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.11 20:54
Zlata Kindlova píše:
Ahojky holky.....
Tak jsem tu od středy nebyla a nestíhám číst.Okna máme hotová,jen ten bordelno šílený…
ve středu nám nasadily okna a parapety si zase odvesli protože byli všechny poškrábaný,takže ten jeden přijel ještě ve čtvrtek a dodělal nám ty parapety.
Ale konečně je to hotové

tak to je fajn že okna jsou hotová :palec: jak to hnedka vypadá jinak,vid?
jen ten úklid ti nezávidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.11 20:58
say píše:
Holky zažili jste některá u děcka pátou nemoc ? kluk se mi osypal od kořene nosu pod oči, nevím z čeho, nic nového jsme nejedli, sluníčku se vyhýbáme, prášek na praní stejný, mazání na obličej žádný :-(

ojoj,tak s tím ti neporadím,vůbec netuším jaký má pátá nemoc průběh. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
10.6.11 21:17

Pátá nemoc - to celkem vypadá, většinou se dělá vyrážka na tvářích a je ve tvaru jako by motýlých křídel,tak to celkem podle popisu odpovídá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
10.6.11 21:18

Ahojky holky.
Pátou nemoc neznám,ale když se Domča podobně opupínkoval,tak nám dr.řekla,ať mu dávám obklady z černého čaje :think: a ono to fakt pomohlo :palec:nebo zkus sudocream.ten mám taky pomohl.
Dnes byla poradna v 6 měs.a váží 10kg a 71cm,dásničky nateklé ale zatím žádný zoubek.Dneska se sám převalil z bříška na zádíčka :dance: opačně to už umí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
10.6.11 21:20

Cože?? 10kg v 6 měsících!!! Ty kráso!! Malej obřík s těma centimetrama:-) My měli 10 kg v roce a 80cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
10.6.11 21:24

je to fakt velikýýý miminko :pankac: i dr.říkala,že odpovídá 10-12měs.dětem.velikost oblečení máme 80 :think: snad se trochu zarazí :think: jinak se v roce nevejde do kočáru :roll: ale je zdravej a to je nejdůležitější :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
10.6.11 21:28
Kristyna+Daník píše:
Pátá nemoc - to celkem vypadá, většinou se dělá vyrážka na tvářích a je ve tvaru jako by motýlých křídel,tak to celkem podle popisu odpovídá

no snad to nebude, v pátek letíme na tu dovču tak to by jsme letěli víš kam :-) , ale hlavně ať je malej zdravej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.11 21:43
VeronikaJanou píše:
Zlata Kindlova píše:
Ahojky holky.....
Tak jsem tu od středy nebyla a nestíhám číst.Okna máme hotová,jen ten bordelno šílený…
ve středu nám nasadily okna a parapety si zase odvesli protože byli všechny poškrábaný,takže ten jeden přijel ještě ve čtvrtek a dodělal nám ty parapety.
Ale konečně je to hotové
tak to je fajn že okna jsou hotová :palec: jak to hnedka vypadá jinak,vid?
jen ten úklid ti nezávidím…

jo jo je to teď paráda…no já si ho taky nezávidím.
A co malá??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.11 21:45
Zuza78 píše:
Ahojky holky.
Pátou nemoc neznám,ale když se Domča podobně opupínkoval,tak nám dr.řekla,ať mu dávám obklady z černého čaje :think: a ono to fakt pomohlo :palec:nebo zkus sudocream.ten mám taky pomohl.
Dnes byla poradna v 6 měs.a váží 10kg a 71cm,dásničky nateklé ale zatím žádný zoubek.Dneska se sám převalil z bříška na zádíčka :dance: opačně to už umí.

Teda 10 kg a 71 cm,tak to je pořádný macek…hold je vidět že se má dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.11 05:51

Dobré ráno a krásný víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
11.6.11 08:50

Také se přidávám k přání pěkného víkenda, mi jsme vstávali v sedm, peru, pro prcka uvaříno a snažím se uklízet, taťuldu máme ve škole smyku tak už aby byl zase zpátky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
11.6.11 09:07

Ahoj, také přeji krásný sluníčkový den :lol: :lol:

Davíddek je na fotbale, mají dneska poslední turnaj, a je to u nás na hřišti, tak až se malá vyspinká tak se půjdeme na něj podívat, akorát to mají asi do dvou a potom je ukončení, tak nevím jestli tam vydržíme.....Ted vařím, koupila jsem pěkný květák, tak ho obalím a k tomu brambory a okurkový salát......peru a uklízím je to pořád dokola :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
11.6.11 09:10
Zuza78 píše:
Ahojky holky.
Dnes byla poradna v 6 měs.a váží 10kg a 71cm,dásničky nateklé ale zatím žádný zoubek.Dneska se sám převalil z bříška na zádíčka :dance: opačně to už umí.

Ty jo to je pořádnej chlapák :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: naše Lucka měla v roce 8,5kg a 74cm, a Davídek měl v roce 11kg a všechno vyběhal a hrozně vytáhnul aspon je vidět že se má dobře a nic mu nechybí.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.11 10:20

Ahojky a přeji krásný sluníčkový den :-)
Zuza78,to je pořádný kus chlapa ale hlavně že je zdravoučký :wink:kam mi se za vámi hrabeme :mrgreen:
Jinak já už od 8 peru,uklízím ale zatím to není nikde vidět.Ted jsem se pustila do palačinek :-D
Ještě mám v plánu posekat trávník a udělat záhony mám to tam samý plevel. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny