Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11513
13.6.11 14:50

Samozřejmě na sebe člověk kouká s šetří se!!! Ale sám dr mi řekl - na co je tělo zvyknuté před otěhotněním,toho se nevzdávejte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.11 14:56
Kristyna+Daník píše:
Samozřejmě na sebe člověk kouká s šetří se!!! Ale sám dr mi řekl - na co je tělo zvyknuté před otěhotněním,toho se nevzdávejte

jj souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
13.6.11 16:45

Taky souhlasím se vším co tady padlo.Těhotěnství není nemoc a i ten malinkej prďoláček v tobě potřebuje tvůj pohyb :hug: Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
13.6.11 17:16

Kristý tak to je mi moc líto :cry: :cry: ale drž se už kvůli Daníkovi a určitě ještě mimi mít budete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
13.6.11 17:40

Kristý, nedělej si hlavu z jednoho názoru jakés skoro anonymky. Já vím, jaké těhu je když se musíš starat o děcko a to prostě nejde odpočívat tak, že budeš ležet a nic nedělat, prostě to nejde, i kdyby člověk chtěl.
Tak kolotoče proběhly a supeeer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
13.6.11 19:24

Holky moc vám děkuju za podporu :hug: :hug: :hug: :hug: , už jsem se bála, že se přikloníte k takovému názoru, co tu padl.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.11 19:27
Kristyna+Daník píše:
Holky moc vám děkuju za podporu :hug: :hug: :hug: :hug: , už jsem se bála, že se přikloníte k takovému názoru, co tu padl.....

jak už jsem jednou psala,bůh ví kdo to byl…když je anonimní tak to bude bůh ví kdo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.11 19:34

přeji hezký večer
Kristý :hug: :hug:
holky už spinkají nějak brzy odpadli. :-)
Nikolka se naučila říkat nové slůvko tote (překlad:co je to)tak ted neslyším celý den nic jiného.Na všechno ukazuje a tote. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.11 19:35
VeronikaJanou píše:
přeji hezký večer
Nikolka se naučila říkat nové slůvko tote (překlad:co je to)tak ted neslyším celý den nic jiného.Na všechno ukazuje a tote. :mrgreen:

Tak to je to holka šikovná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
13.6.11 19:42
VeronikaJanou píše:
přeji hezký večer
Nikolka se naučila říkat nové slůvko tote (překlad:co je to)tak ted neslyším celý den nic jiného.Na všechno ukazuje a tote. :mrgreen:

Tak to je hezké. :palec: Už se taky těším, až Kuba bude říkat více než mama, tata a pak jeho tajnou řeč. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.11 19:54
barah píše:
VeronikaJanou píše:
přeji hezký večer
Tak to je hezké. :palec: Už se taky těším, až Kuba bude říkat více než mama, tata a pak jeho tajnou řeč. :mrgreen:

ona toho moc nenamluví,spíš jen hučí,co se naučila říkat táta tak máma neřekne vůbec.
Občas řekne ham,haf a místo Gábi říká ggggr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
13.6.11 20:02

Veru - to je Nikolka fakt šikovná .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
13.6.11 20:05
VeronikaJanou píše:
barah píše:
VeronikaJanou píše:
přeji hezký večer
Tak to je hezké. :palec: Už se taky těším, až Kuba bude říkat více než mama, tata a pak jeho tajnou řeč. :mrgreen:
ona toho moc nenamluví,spíš jen hučí,co se naučila říkat táta tak máma neřekne vůbec.
Občas řekne ham,haf a místo Gábi říká ggggr :mrgreen:

Kuba říká máma jen když má nějaké trápení, takže když to říká aspoň vím, že se něco děje. :mrgreen:
Teď mi manžel jel pro vajíčka, dělám buchtu a poslední vejce jsem uvařila pro Kubíčka na oběd. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.11 20:13
barah píše:
VeronikaJanou píše:
barah píše:
VeronikaJanou píše:
přeji hezký večer
Kuba říká máma jen když má nějaké trápení, takže když to říká aspoň vím, že se něco děje. :mrgreen:
Teď mi manžel jel pro vajíčka, dělám buchtu a poslední vejce jsem uvařila pro Kubíčka na oběd. :roll:

tak to já jsem chtěla taky něco upéct,mám hromadu višní jen že už nevím co z nich udělat,bublaninu už jsme měli a o koláč moc nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
13.6.11 20:17
VeronikaJanou píše:
barah píše:
VeronikaJanou píše:
barah píše:
VeronikaJanou píše:
přeji hezký večer
Teď mi manžel jel pro vajíčka, dělám buchtu a poslední vejce jsem uvařila pro Kubíčka na oběd. :roll:
tak to já jsem chtěla taky něco upéct,mám hromadu višní jen že už nevím co z nich udělat,bublaninu už jsme měli a o koláč moc nestojí.

Jé, vidíš, teď jsi mi připoměla, že máme v lednici třešně, tak ty tak frknu taky.
Co udělat, meúpradím, leda tak marmeládu nebo zavařit. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny