Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
VeronikaJanou píše:
nemáte některá odzkoušený tento hrneček?
mě strašně zaujal,tím že pití z něj je jako z klasického hrnku.Jen s tím rozdílem že to nemůže rozlít.
Tak ten přesně máme. Maruška z něho pije stále a Kuba už taky, ale spíš z toho od Marušky, opice jedna. ![]()
Je super, jen když se s ním moc klepe, tak to vyklepe i trochu vody, jestli chápeš, jak to myslím, ale nám to nevadí, Kuba(ani Maruška dřív) třeba neumí pít z nekapajícího hrnku, takže jsem z nekapajících musela udělat kapající. Z tohoto to pochopil nějak sám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ráno ![]()
hurá
Nikolce klesla trochu teplota,doufám že už stoupat nebude
![]()
u nás to vypadá že zas bude horko
barah tak to jsem ráda že ho můžeš doporučit.Nechtěla jsem za něj zbytečně vyhazovat peníze aby byl pak k ničemu.A hlavně tady u nás v obchodě nikde není tak ho nemohu ani omrknout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:
Dobré ráno
huráNikolce klesla trochu teplota,doufám že už stoupat nebude
![]()
u nás to vypadá že zas bude horko
barah tak to jsem ráda že ho můžeš doporučit.Nechtěla jsem za něj zbytečně vyhazovat peníze aby byl pak k ničemu.A hlavně tady u nás v obchodě nikde není tak ho nemohu ani omrknout.
Ahojda, tak to je fajn že už teplotka klesla, ak snad nahoru nepůjde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krásné ráno, bude určitě pěkně tady krásně svítí sluníčko
![]()
VERU - to je supr že Nikolce teplota klesla, a co teda zoubky prořízly se jí ňáky, měla tu teplotu k tomu? Ten hrníček má moje známá a chváli si ho, já mám pro Lucinku ten s brčkem a pije supr, tak nekape sice jí to trvalo tak dva dny než na to pořádně přišla, ale ted aspon pije víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
Krásné ráno, bude určitě pěkně tady krásně svítí sluníčko![]()
VERU - to je supr že Nikolce teplota klesla, a co teda zoubky prořízly se jí ňáky, měla tu teplotu k tomu? Ten hrníček má moje známá a chváli si ho, já mám pro Lucinku ten s brčkem a pije supr, tak nekape sice jí to trvalo tak dva dny než na to pořádně přišla, ale ted aspon pije víc
zoubek se jí zatím žádný neprořízl,ale dásničky má pěkně nateklý a jeden už je na dotek cítit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:sarynama píše:zoubek se jí zatím žádný neprořízl,ale dásničky má pěkně nateklý a jeden už je na dotek cítit.
VERU - to je supr že Nikolce teplota klesla, a co teda zoubky prořízly se jí ňáky, měla tu teplotu k tomu? Ten hrníček má moje známá a chváli si ho, já mám pro Lucinku ten s brčkem a pije supr, tak nekape sice jí to trvalo tak dva dny než na to pořádně přišla, ale ted aspon pije víc
Chudák malá, jestli bude každý zoubek prožívat s takovýma teplotama, to se máš na co těšit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:VeronikaJanou píše:Chudák malá, jestli bude každý zoubek prožívat s takovýma teplotama, to se máš na co těšitsarynama píše:zoubek se jí zatím žádný neprořízl,ale dásničky má pěkně nateklý a jeden už je na dotek cítit.
No,to doufám že ne,u prvních 6 zoubcích takové horečky neměla,to spíš průjem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:sarynama píše:No,to doufám že ne,u prvních 6 zoubcích takové horečky neměla,to spíš průjemVeronikaJanou píše:Chudák malá, jestli bude každý zoubek prožívat s takovýma teplotama, to se máš na co těšitsarynama píše:zoubek se jí zatím žádný neprořízl,ale dásničky má pěkně nateklý a jeden už je na dotek cítit.
Já to teda neznám ani u jednoho, Davídek ten zoubky snášel dobře ani jsme nevěděli že rostou akorát že byl nespavec a prostě nechtěl spát, mohl si jít ve dvě ráno hrát a to trvalo tak do tří let
a Lucinka ta má teda taky jen průjem, ale zase má zatím jen dva zoubky takže to nechci zakřiknout
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru, tak to je dobře, že už teplotka klesla. Ty zuby, to je fakt na palici. Tak hlavně, ať to tak zůstane, bez horeček a vše je už v pořádku.
Jinak všem přeji hezký den. Dnes je manžel doma, tak zase máme samé lítačky, ať vše stihneme zařídit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky
Paráda že klesla teplotka!!!!! ![]()
My měli šílenou noc
Ach jo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:
Ahojky
Paráda že klesla teplotka!!!!!
My měli šílenou nocAch jo
Ahojky,copak že noc byla šílená,malého snad něco trápí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru - nevím - asi pořád zuby a do toho to očkování, vstávala jsem k němu 5krát!!! Ale nestačil jen dudan nebo čaj,prostě plakal a plakal, nebyl k utišení,tak nevím, asi kombinace všeho .-( na štěstí ráno vstal manžel a já mohla do devíti ještě spinkat
Je to zlato naše ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:
Veru - nevím - asi pořád zuby a do toho to očkování, vstávala jsem k němu 5krát!!! Ale nestačil jen dudan nebo čaj,prostě plakal a plakal, nebyl k utišení,tak nevím, asi kombinace všeho .-( na štěstí ráno vstal manžel a já mohla do devíti ještě spinkatJe to zlato naše
tak to držím palce aby se spánek upravil a malému přestalo trápení at je jakekoliv ![]()
u nás je to celkem dobré.Nikolka už má teplotu jen zvýšenou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky.....
Tak jsem tu od středy nebyla a nestíhám číst.Okna máme hotová,jen ten bordelno šílený…
ve středu nám nasadily okna a parapety si zase odvesli protože byli všechny poškrábaný,takže ten jeden přijel ještě ve čtvrtek a dodělal nám ty parapety.
Ale konečně je to hotové
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Neštovice - chytili je sourozenci?
- 13.5.26 16:40
- Yasmina21
- 3
HCG 12DPO 55,01/14DPO 111,98
- 13.5.26 16:05
- Vandand
- 1
Natahování a zvracení u příkrmů v 8 měsících
- 13.5.26 15:56
- Lola909
- 1
Kočárek s otočnými kolečky, který lehce...
- 13.5.26 14:40
- asimpa
- 1
Podpora z ÚP
- 13.5.26 15:29
- mamule42
- 2
KET 5denní hatchující blastocysta – test
- 13.5.26 15:37
- Anonymní
- 5
Tabák peal - výplatní páska
- 13.5.26 12:58
- hospodki
- 7
Superdávka a vyplacení
- 13.5.26 16:33
- Anonymní
- 3
Kakání jen do plenek nebo kalhotek -...
- 13.5.26 14:13
- Magda124
- 12
Psychické týrání či něco jiného?
- 13.5.26 15:56
- Anonymní
- 46
Nové příspěvky
Mounjaro injekce - kdo také hubne?
- 13.5.26 16:48
- Kopretinka 99
- 5002
Lze najít pořádného chlapa, který se umí...
- 13.5.26 16:47
- Nimie
- 333
Přijímačky na osmiletá gymnázia 2026
- 13.5.26 16:46
- zuzu224
- 1511
Milenky sem nová diskuze
- 13.5.26 16:46
- jege
- 104564
IVF - ET/KET 2026