Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1712
10.6.11 08:11
VeronikaJanou píše:
nemáte některá odzkoušený tento hrneček?
mě strašně zaujal,tím že pití z něj je jako z klasického hrnku.Jen s tím rozdílem že to nemůže rozlít. :dance:

Tak ten přesně máme. Maruška z něho pije stále a Kuba už taky, ale spíš z toho od Marušky, opice jedna. :lol:
Je super, jen když se s ním moc klepe, tak to vyklepe i trochu vody, jestli chápeš, jak to myslím, ale nám to nevadí, Kuba(ani Maruška dřív) třeba neumí pít z nekapajícího hrnku, takže jsem z nekapajících musela udělat kapající. Z tohoto to pochopil nějak sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
10.6.11 08:12

Ještě je výhoda snadného čištění, což si chválím moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.11 08:22

Dobré ráno :-)
hurá :dance: Nikolce klesla trochu teplota,doufám že už stoupat nebude :dance: :dance:
u nás to vypadá že zas bude horko
barah tak to jsem ráda že ho můžeš doporučit.Nechtěla jsem za něj zbytečně vyhazovat peníze aby byl pak k ničemu.A hlavně tady u nás v obchodě nikde není tak ho nemohu ani omrknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
10.6.11 08:24
VeronikaJanou píše:
Dobré ráno :-)
hurá :dance: Nikolce klesla trochu teplota,doufám že už stoupat nebude :dance: :dance:
u nás to vypadá že zas bude horko
barah tak to jsem ráda že ho můžeš doporučit.Nechtěla jsem za něj zbytečně vyhazovat peníze aby byl pak k ničemu.A hlavně tady u nás v obchodě nikde není tak ho nemohu ani omrknout.

Ahojda, tak to je fajn že už teplotka klesla, ak snad nahoru nepůjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
10.6.11 08:34

Krásné ráno, bude určitě pěkně tady krásně svítí sluníčko :dance: :dance:

VERU - to je supr že Nikolce teplota klesla, a co teda zoubky prořízly se jí ňáky, měla tu teplotu k tomu? Ten hrníček má moje známá a chváli si ho, já mám pro Lucinku ten s brčkem a pije supr, tak nekape sice jí to trvalo tak dva dny než na to pořádně přišla, ale ted aspon pije víc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.11 08:41
sarynama píše:
Krásné ráno, bude určitě pěkně tady krásně svítí sluníčko :dance: :dance:VERU - to je supr že Nikolce teplota klesla, a co teda zoubky prořízly se jí ňáky, měla tu teplotu k tomu? Ten hrníček má moje známá a chváli si ho, já mám pro Lucinku ten s brčkem a pije supr, tak nekape sice jí to trvalo tak dva dny než na to pořádně přišla, ale ted aspon pije víc :lol:

zoubek se jí zatím žádný neprořízl,ale dásničky má pěkně nateklý a jeden už je na dotek cítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
10.6.11 08:45
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
Krásné ráno, bude určitě pěkně tady krásně svítí sluníčko :dance: :dance:VERU - to je supr že Nikolce teplota klesla, a co teda zoubky prořízly se jí ňáky, měla tu teplotu k tomu? Ten hrníček má moje známá a chváli si ho, já mám pro Lucinku ten s brčkem a pije supr, tak nekape sice jí to trvalo tak dva dny než na to pořádně přišla, ale ted aspon pije víc :lol:
zoubek se jí zatím žádný neprořízl,ale dásničky má pěkně nateklý a jeden už je na dotek cítit.

Chudák malá, jestli bude každý zoubek prožívat s takovýma teplotama, to se máš na co těšit :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.11 08:49
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
zoubek se jí zatím žádný neprořízl,ale dásničky má pěkně nateklý a jeden už je na dotek cítit.
Chudák malá, jestli bude každý zoubek prožívat s takovýma teplotama, to se máš na co těšit :cry:

No,to doufám že ne,u prvních 6 zoubcích takové horečky neměla,to spíš průjem :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
10.6.11 08:58
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
Chudák malá, jestli bude každý zoubek prožívat s takovýma teplotama, to se máš na co těšit :cry:
No,to doufám že ne,u prvních 6 zoubcích takové horečky neměla,to spíš průjem :-?

Já to teda neznám ani u jednoho, Davídek ten zoubky snášel dobře ani jsme nevěděli že rostou akorát že byl nespavec a prostě nechtěl spát, mohl si jít ve dvě ráno hrát a to trvalo tak do tří let :oops: :oops: a Lucinka ta má teda taky jen průjem, ale zase má zatím jen dva zoubky takže to nechci zakřiknout :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
10.6.11 11:43

Veru, tak to je dobře, že už teplotka klesla. Ty zuby, to je fakt na palici. Tak hlavně, ať to tak zůstane, bez horeček a vše je už v pořádku.
Jinak všem přeji hezký den. Dnes je manžel doma, tak zase máme samé lítačky, ať vše stihneme zařídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
10.6.11 12:45

Ahojky
Paráda že klesla teplotka!!!!! :hug:
My měli šílenou noc :-( Ach jo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.11 17:01
Kristyna+Daník píše:
Ahojky
Paráda že klesla teplotka!!!!! :hug:
My měli šílenou noc :-( Ach jo :-(

Ahojky,copak že noc byla šílená,malého snad něco trápí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
10.6.11 20:25

Veru - nevím - asi pořád zuby a do toho to očkování, vstávala jsem k němu 5krát!!! Ale nestačil jen dudan nebo čaj,prostě plakal a plakal, nebyl k utišení,tak nevím, asi kombinace všeho .-( na štěstí ráno vstal manžel a já mohla do devíti ještě spinkat :-) Je to zlato naše :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.11 20:31
Kristyna+Daník píše:
Veru - nevím - asi pořád zuby a do toho to očkování, vstávala jsem k němu 5krát!!! Ale nestačil jen dudan nebo čaj,prostě plakal a plakal, nebyl k utišení,tak nevím, asi kombinace všeho .-( na štěstí ráno vstal manžel a já mohla do devíti ještě spinkat :-) Je to zlato naše :-)

tak to držím palce aby se spánek upravil a malému přestalo trápení at je jakekoliv :wink:
u nás je to celkem dobré.Nikolka už má teplotu jen zvýšenou :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.11 20:49

Ahojky holky.....
Tak jsem tu od středy nebyla a nestíhám číst.Okna máme hotová,jen ten bordelno šílený…
ve středu nám nasadily okna a parapety si zase odvesli protože byli všechny poškrábaný,takže ten jeden přijel ještě ve čtvrtek a dodělal nám ty parapety.
Ale konečně je to hotové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny