Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak očko máme za sebou
Daník byl statečný!!! A uvidíme, zdálo se mi, že už k večeru nudlil a byl teplej, tak jsem dala pro jistitu Nurofen… Ale jinak ta reakce má být až 8-12 den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:say píše:Ahoj, tak mybojovali s ekzémem u Davídka asi do tří let, taky říkali že je to atopický ekzém, a ještě teda ted se mu někdy objevý, ale místo toho se mu rozjela alergie snad na všechno. Takže když nepšíká tak má ekzém ale ted v červnu jdeme na kontrolu a zase mu udělají testytak uvidíme
Jinak jsme byli na tom kožní dneska a kluk asi má atopický ekzém, říkala že to není na stopro, počkáme na podzim a uvidíme
no uvidíme, doktorka mi říkala že to u těch dětí pak může zmizet… tak snad zmizí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ráno ![]()
Kristy tak co malý potom očkování?
say a dali Vám na ten ekzem něco?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přeji pěkný den, Tak Daník v pohodě, ale vstával ve 4:21!!!!! Takže jsem úplně tuhá
Ale už mám uvařeno, uklizeno, napsané dva dopisy, to bude dneska dlouhý den ![]()
A co vy Veru,jak je prďolce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:
Přeji pěkný den, Tak Daník v pohodě, ale vstával ve 4:21!!!!! Takže jsem úplně tuhá![]()
Ale už mám uvařeno, uklizeno, napsané dva dopisy, to bude dneska dlouhý den
A co vy Veru,jak je prďolce?
tedy ty jsi aktivní,takhle po ránu ![]()
Nikolka je na tom pořád stejně.Ale řekla bych že ty čípky jí působí déle.Noc byla hrozná,usnula v 00,30 a vstávala už 5 ráno.
Zítra jdeme na tu krev,tak uvidím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No musela jsem se nějak nakopnout
Jinak bych tu asi umřela na gauči
nevím, co s tím spaním zase má, a to jsem usnula až o půlnoci, ach jooo
Tak snad jí bude brzo líp kočičce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:
Dobré ráno
přímo nám nic nedala, mám od dětského mast z lékárny ambiderman a nějaké kortikoidy a ty mu mám mazat když to bude mít horší, říkala když budu zkoušet nějakou novou potravinu tak čekat na reakci 10 dní… a ještě mi řekla at si koupím nějakej opalovací krém, byla jsem v lékárně a vysvětlovala mi že neobsahuje chemii ale jen minerální látky …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
say píše:VeronikaJanou píše:přímo nám nic nedala, mám od dětského mast z lékárny ambiderman a nějaké kortikoidy a ty mu mám mazat když to bude mít horší, říkala když budu zkoušet nějakou novou potravinu tak čekat na reakci 10 dní… a ještě mi řekla at si koupím nějakej opalovací krém, byla jsem v lékárně a vysvětlovala mi že neobsahuje chemii ale jen minerální látky …
Dobré ráno
Ambiderman používám i já, vždycky mi ho namíchají hodně a promazávám ještě i Davídka, potom jsem na něj dostala Locoid a mám za to že i Elidel jestli si to dobře pamatuju, ale časem mu ekzém ustoupil ale na úkor alergie, bud má jedno nebo druhé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my máme smetanovo sýrovou omáčku s kuřecím masíkem a těstovinama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no já dneska začala taky nudlit a mám bolavej krk,tak snad to není z toho očkování:-(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:say píše:Ambiderman používám i já, vždycky mi ho namíchají hodně a promazávám ještě i Davídka, potom jsem na něj dostala Locoid a mám za to že i Elidel jestli si to dobře pamatuju, ale časem mu ekzém ustoupil ale na úkor alergie, bud má jedno nebo druhéVeronikaJanou píše:přímo nám nic nedala, mám od dětského mast z lékárny ambiderman a nějaké kortikoidy a ty mu mám mazat když to bude mít horší, říkala když budu zkoušet nějakou novou potravinu tak čekat na reakci 10 dní… a ještě mi řekla at si koupím nějakej opalovací krém, byla jsem v lékárně a vysvětlovala mi že neobsahuje chemii ale jen minerální látky …
Dobré ráno
ten ambiderman je dobrej.. jé já mám aky Davídka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:lisacek píše:Ahoj, tak naše lucinka spinká dobře, večer usíná kolem 19:30 a dnes spala do 8:15,potom jsem jí dala do postýlky v půl desáty a to si chrupla hodinku a ted od dvou spí zase a to počítám se vzbudí kolem 15:30, takže s ní problémy nemám a zoubky nám taky rostou, ale starší syn byl nespavec úplnej opak Lucky, ten nemusel přes den spát vůbec a v noci taky ne
Ahoj všem, chtěla jsem se zeptat jen ze zvědavosti. Jak dlouho a jak často vám spinkají vaše ratolesti? Můje zlatíčko nechce poslední dobou vůbec spát přes den a když usne, tak jen na 20-30minut - vzbudí se s očima zarudlýma a protivný, tak nevímRostou nám teď zoubky - ty ale rostou průběžně pořád
![]()
![]()
Ahoj, tak to máte krásné spaní
. No já ještě přemýšlím, jestli to spaní nesouvisí s alergií - můj syn trpí od narození na ABKM = Alergii na Bílkovinu Kravského Mléka a trpí krom jiného na špatné trávení a pocity plnosti, plynatost a nadýmání - nemůže si pořádně odříhnout a pak ho to tlačí. Když mi usne bez odříhnutí, tak je do půl hodiny vzhůru a buďto se poblinká, nebo přijdu já a odříhne si na mém rameni
. Tak to máme od narození a asi se to jen tak nezlepší. Mělo by se to zlepšit do 2-3let, tak uvidíme. ![]()
Teď má asi díky akutnímu prořezávání zoubků horší průběh alergie a málo spí
. Ach jo, je mi ho líto, když na mě kouká těma jeho ospalýma a zarudlýma očičkama
Když měl lepší období, tak spal i 1,5hodiny v kuse, to bylo perfektní ![]()
Jinak taky jsme si prošli obdobím velkých ekzémů než se na to přišlo, a teď musíme taky opatrně s příkrmy, občas se osype a má trávicí potíže, nesmíme ani lepek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lisacek píše:sarynama píše:Ahoj, tak to máte krásné spanílisacek píše:Ahoj, tak naše lucinka spinká dobře, večer usíná kolem 19:30 a dnes spala do 8:15,potom jsem jí dala do postýlky v půl desáty a to si chrupla hodinku a ted od dvou spí zase a to počítám se vzbudí kolem 15:30, takže s ní problémy nemám a zoubky nám taky rostou, ale starší syn byl nespavec úplnej opak Lucky, ten nemusel přes den spát vůbec a v noci taky ne
Ahoj všem, chtěla jsem se zeptat jen ze zvědavosti. Jak dlouho a jak často vám spinkají vaše ratolesti? Můje zlatíčko nechce poslední dobou vůbec spát přes den a když usne, tak jen na 20-30minut - vzbudí se s očima zarudlýma a protivný, tak nevímRostou nám teď zoubky - ty ale rostou průběžně pořád
![]()
![]()
![]()
. No já ještě přemýšlím, jestli to spaní nesouvisí s alergií - můj syn trpí od narození na ABKM = Alergii na Bílkovinu Kravského Mléka a trpí krom jiného na špatné trávení a pocity plnosti, plynatost a nadýmání - nemůže si pořádně odříhnout a pak ho to tlačí. Když mi usne bez odříhnutí, tak je do půl hodiny vzhůru a buďto se poblinká, nebo přijdu já a odříhne si na mém rameni
. Tak to máme od narození a asi se to jen tak nezlepší. Mělo by se to zlepšit do 2-3let, tak uvidíme.
Teď má asi díky akutnímu prořezávání zoubků horší průběh alergie a málo spí. Ach jo, je mi ho líto, když na mě kouká těma jeho ospalýma a zarudlýma očičkama
Když měl lepší období, tak spal i 1,5hodiny v kuse, to bylo perfektní
Jinak taky jsme si prošli obdobím velkých ekzémů než se na to přišlo, a teď musíme taky opatrně s příkrmy, občas se osype a má trávicí potíže, nesmíme ani lepek
Ahoj Davídek taky nesměl kravské mléko, to mu zjistili na alergologii když mu braly krev a testovali ho, k tomu jestě nemohl vajíčko a měli jsme se vyvarovat potravinám obsahující lepek, no bylo to hrozné období
Ted už se mu to zlepšilo na posledním odběru už mi řekli, že se to srovnalo, akorát máme ještě omezit to vajíčko hlavně bílek.....Tenkrát jsem mu musela kupovat sójové mleko, myslím že se to jmenovalo Zajíc, zrovna ted v červnu musíme na testovaní kvůli vakcíně, minule mu vyběhlo snad všechno a doktorka na to koukala jako blázen, tak snad ted se to už zlepší a nasadí mu něco co zabere ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Proč dítě 2 roky nejí
- 12.5.26 21:02
- petulka23
- 4
Maturita- mám šanci?
- 12.5.26 21:24
- deniiina
- 20
Foto: Podivná vyrážka, pupínky – co by to...
- 12.5.26 20:23
- nozu
- 5
Rakovina děložního hrdla (čípku) IV....
- 12.5.26 20:43
- KKikina
- 25
Poporodní padání vlasů. Co vám pomohlo?
- 12.5.26 20:53
- LuckaZelucka
- 6
Krvácení mimo cyklus po druhém porodu. Co...
- 12.5.26 19:24
- suzka1
- 2
Foto ovulačního testu: Je pozitivní? 12DC...
- 12.5.26 19:47
- JancaS84
- 2
Doporučení na dětskou urologii (Praha)
- 12.5.26 16:02
- nebo
- 1
Zkušenosti s prasknutí skla v okně vlivem...
- 12.5.26 20:26
- SovaRozarka
- 15
Výplatní páska, poradna prosím?
- 12.5.26 21:05
- Sion
- 24
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 12.5.26 21:40
- zmrzlik
- 104434