Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1175
14.6.11 09:05
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Tady je Lucinka na narozeninách mýho dědy, hlavně se svým oblíbeným piškotem, ted bez něj nedá ani ránu :lol: :lol: :lol:
ju ta je kouzelná........A Markétka tyhle piškoty taky miluje.
Jinak zatím nechodí,ale už si stoupá.
Zato leze jk torpédo.Někdy si říkám že je tak trošku vyčůraná,že si říká "proč byh chodila když mě všude maminka donese " :lol: :lol:

:palec: :palec: :palec: Tak to holky myslí stejně, ale nadruhou stranu, nic jim neuteče, ještě se nachodí až až :lol: :lol: Davídek ten roku utekl, ale pořád padal, tak si holky počkají a budou chodit potom dobře, aspon nebudou mít tak odřená kolena :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
14.6.11 09:34

Krásné úterý :-D My máme taky zataženo,ale je celkem teplo-20stupnů :pankac: Já vrhla na okna :roll: už je mám hotový :dance: jen pověsit záclony.Dáme sváču a pofrčíme do krámu.Včera jsem dělala lečo a já ho dojím k obědu(přítel je v práci,Ondra má oběd ve škole.Vrčeře bude dneska studená :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
14.6.11 09:38

Tak já ted našla na fb recept na řízky naložené v jogurtu a šťouchaný brambory tak to asi udělám vypadalo to moc dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.11 10:50

Tak tady už svítí sluníčko a je už 27 stupňů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1661
14.6.11 11:17

Přeji krásný den, u nás se začíná klubat ven sluníčko a je tu kolem 25 stupňů, tak snad nebude pršet :palec:

Musím se pochlubit :oops: , Mireček si začíná od včerejška stoupat, sice ještě nemá takovou výdrž,ale když se mu to podaří (a on to tedy nevzdává :mrgreen: ) tak je strašně šťastný :kytka:

Leze už hodně rychle a teď, když se začal i zvedat, nemám klid :roll: :mrgreen:

Včera, když jsem luxovala v dětském pokoji, tak jsem malého nechala v cestovní postýlce - najednou slyším strašný křik :-o tak tam letím 8-o a malý stojí v postýlce, drží se zuby nehty okraje postýlky, nohy se mu rozjíždí do stran a on se bojí spadnout, tak křičí, abych ho zachránila :mrgreen: No krásný :jazyk: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.11 11:21
lisacek píše:
Přeji krásný den, u nás se začíná klubat ven sluníčko a je tu kolem 25 stupňů, tak snad nebude pršet :palec:

Musím se pochlubit :oops: , Mireček si začíná od včerejška stoupat, sice ještě nemá takovou výdrž,ale když se mu to podaří (a on to tedy nevzdává :mrgreen: ) tak je strašně šťastný :kytka:

Včera, když jsem luxovala v dětském pokoji, tak jsem malého nechala v cestovní postýlce - najednou slyším strašný křik :-o tak tam letím 8-o a malý stojí v postýlce, drží se zuby nehty okraje postýlky, nohy se mu rozjíždí do stran a on se bojí spadnout, tak křičí, abych ho zachránila :mrgreen: No krásný :jazyk: :-P

Ahojky tak to gratuluji k dalšímu pokroku.......je to šikula.
To MArkétka se luxování strašně bojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1661
14.6.11 11:23
Zlata Kindlova píše:
lisacek píše:

Včera, když jsem luxovala v dětském pokoji, tak jsem malého nechala v cestovní postýlce - najednou slyším strašný křik :-o tak tam letím 8-o a malý stojí v postýlce, drží se zuby nehty okraje postýlky, nohy se mu rozjíždí do stran a on se bojí spadnout, tak křičí, abych ho zachránila :mrgreen: No krásný :jazyk: :-P
Ahojky tak to gratuluji k dalšímu pokroku.......je to šikula.
To MArkétka se luxování strašně bojí

Ahoj Zlatko, tak to náš Mireček naopak, musí všechno vidět a zkoumat a nejraději by luxoval za mě :mrgreen:
Je to prostě chlap - pomalu mu začínáme říkat „šroubek“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.11 11:24

Jo holky představte si že jsem tady u nás v prodejně hraček měla zamluveného takovéého toho pejska co když se mu zmáčne ouško nebo něco jiného tak on řekne to co se mu zmáčklo nebo barvu jakou ta část těla má.Před týdnem jsem tam byla s tím že si ho dneska vyzvednu.Ještě tam byl vyděla jsem ho.
Dneska tam jdu a ona mi ta prodavačka řekne že mi ho prodali…no ve mě to fakt hrklo........ 8-o chci ho dát Markétce k narozeninám.
Takže teď budeme muset s přítelem někam zajet autem a sehnat ho jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
14.6.11 12:13

Ahojky holky, tady je taky pod mrakem, ale jeslti nebude pršet, tak je příjemně.
S tím stáním jsem to měli stejné, Kubá stál, držel se, ale nevěděl, jak dolů a nožičky se mu už třásly, tak jsem mu musela vždy pomoct, až jsem si říkala, jestli se to naučí a naučil. :lol: Teď je zase vychytralý v tom, že přileze a chytne nás na ruce, vstane a chce chodit, ale jen za ty ruce a to, když ví, že má takovou jistotu, tak nejde, ale on se rozběhne, tělo první, nohy za ním, no a to já nechci, aby si takhle zvvykal, ale manžel mu vyhoví. :roll: :zed:
Ajaj, tady už hřmí, tak snad to nedojde k nám, ne nadarmo se tomu tady říká moravská brána, taky je dolina, kolem kopce a o ně se to zastaví, tak uvidíme. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
14.6.11 12:19

Mareček je šikulka :potlesk:
Jak ho můžou prodat,když jsi ho měla zamluvenej!? :cert: To ho raději prodaj aby měli kšeft :evil: A byla z jejich strany nějaká omluva???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.11 12:22
Zuza78 píše:
Jak ho můžou prodat,když jsi ho měla zamluvenej!? :cert: To ho raději prodaj aby měli kšeft :evil: A byla z jejich strany nějaká omluva???
Žádná omluva vůbec nic,taky jsem se tam pěkně rozčílila a tu babu jsem seřvala :lol: :lol: Ta úplně skoprněla a jen mi řekla,máte smůlu je prodaný.Taky už tam Markétce nikdy nic nekoupím.....radši sednu na bus a někam dojedu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.11 12:24

a když jste u toho stoupání dětí,tak Markétka se postaví,ztuhne chvilku tak vydrží pak začne ufňukávat a když vidí že ji nepomohu tak se sama zase posadí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
14.6.11 12:24
Zlata Kindlova píše:
Zuza78 píše:
Žádná omluva vůbec nic,taky jsem se tam pěkně rozčílila a tu babu jsem seřvala :lol: :lol: Ta úplně skoprněla a jen mi řekla,máte smůlu je prodaný.Taky už tam Markétce nikdy nic nekoupím.....radši sednu na bus a někam dojedu

A co z netu objednat? Někdy to objednáš a druhý den to dovezou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
14.6.11 12:34

Ahojky, zdravím vás tu..dneska jsem byla na krvi a zítra odpo budou výsledky :-(

Holky z prahy neměla by jste některá zájem o voucher na Sushi pro dvě osoby v ceně 900Kč za 350kč?? koupila jsem to, že tam půjdeme s maminou,ale jestli bude ta revize, tak to nestihnu je platný do 26.6, je to na Lužinách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
14.6.11 12:45

Zlato, asi vím, kde jsi našla ten recept na říkzy, teď jsem na něj taky narazila na FB. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny