Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.6.11 10:13
VeronikaJanou píše:
Zlata Kindlova píše:
VeronikaJanou píše:
Zlata Kindlova píše:
VeronikaJanou píše:
Dobré ránko,u nás taky zataženo,taky doufám že nebude pršet jsem bez auta,tak musím pro Gábinku do školky pěšky.Je to docela dálka.
Já včera sháněla pro Nikolku boty a nic jsem nesehnala.Nejmenší číslo co mají s pevnou podrážkou je 18 a ta jí je velká,menší mají jen takový ty capáčky co jí pevnou nemají.Ono u nás těch obchodů s kvalitní obuví moc není :-? Asi budu muset vyrazit někam jinam :roll:
Tak si aspoň uděláte hezký výlet do města.....a s něčím to spojíte…
Tak to budu muset do Prahy a já tam tak nerada jezdím.Aspon kdybych věděla kam tam zajít.Tady na Kladně je to samý trhovec.
jo tak v tom ti já moc neporadím,bydlím v Praze krátce…
:mrgreen: asi bude chodit bosa :mrgreen:

to ji přeci nemůžeš udělat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.11 10:29
Zlata Kindlova píše:
VeronikaJanou píše:
Zlata Kindlova píše:
VeronikaJanou píše:
Zlata Kindlova píše:
VeronikaJanou píše:
Dobré ránko,u nás taky zataženo,taky doufám že nebude pršet jsem bez auta,tak musím pro Gábinku do školky pěšky.Je to docela dálka.
Já včera sháněla pro Nikolku boty a nic jsem nesehnala.Nejmenší číslo co mají s pevnou podrážkou je 18 a ta jí je velká,menší mají jen takový ty capáčky co jí pevnou nemají.Ono u nás těch obchodů s kvalitní obuví moc není :-? Asi budu muset vyrazit někam jinam :roll:
Tak si aspoň uděláte hezký výlet do města.....a s něčím to spojíte…
Tak to budu muset do Prahy a já tam tak nerada jezdím.Aspon kdybych věděla kam tam zajít.Tady na Kladně je to samý trhovec.
jo tak v tom ti já moc neporadím,bydlím v Praze krátce…
:mrgreen: asi bude chodit bosa :mrgreen:
to ji přeci nemůžeš udělat :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.11 10:37

chtěla jsem se zeptat co používáte na opruzeniny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.11 10:41
VeronikaJanou píše:

já mám bepanthen,ale malá měla opruzeninku jen jako malinká,teď už dlouho neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.11 10:49
Zlata Kindlova píše:
VeronikaJanou píše:
já mám bepanthen,ale malá měla opruzeninku jen jako malinká,teď už dlouho neměla

právě že Nikolka je jako malá vůbec neměla až ted.Hlavně jak jí rostou zoubky tak má průjem.Mažu jí to bepanthen a přestala jsem používat vlhčené ubrousky.Včera jsem koupila Niveu okamžitá pomoc při opruzeninách ale že by to bylo nějaký zázračný to se říct nedá. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.11 10:53
VeronikaJanou píše:
Zlata Kindlova píše:
VeronikaJanou píše:
já mám bepanthen,ale malá měla opruzeninku jen jako malinká,teď už dlouho neměla
právě že Nikolka je jako malá vůbec neměla až ted.Hlavně jak jí rostou zoubky tak má průjem.Mažu jí to bepanthen a přestala jsem používat vlhčené ubrousky.Včera jsem koupila Niveu okamžitá pomoc při opruzeninách ale že by to bylo nějaký zázračný to se říct nedá. :-?

no k té nivee,já bych ji malé asi nedala ona prý hodně vysušuje kůži.já bych ji ai vždy když bude kakat tak bych ji pak umyla zadeček v umyvadle a opatrně osušila a pak namazala bepanthenem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.11 11:01
Zlata Kindlova píše:
VeronikaJanou píše:
Zlata Kindlova píše:
VeronikaJanou píše:
právě že Nikolka je jako malá vůbec neměla až ted.Hlavně jak jí rostou zoubky tak má průjem.Mažu jí to bepanthen a přestala jsem používat vlhčené ubrousky.Včera jsem koupila Niveu okamžitá pomoc při opruzeninách ale že by to bylo nějaký zázračný to se říct nedá. :-?
no k té nivee,já bych ji malé asi nedala ona prý hodně vysušuje kůži.já bych ji ai vždy když bude kakat tak bych ji pak umyla zadeček v umyvadle a opatrně osušila a pak namazala bepanthenem.

to právě dělám miju ji jen vodou máznu bepanthen ale zatím to moc nepomáhá :cry: .Prý je dobrý den sudokrem,nezkoušel jste někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
3.6.11 11:03

Na opruzeniny je dobrej sudocream

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.11 11:03

Tak ten já vůbec neznám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.11 11:08
say píše:
Na opruzeniny je dobrej sudocream

ten se dá koupit jen v lékárně,že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
3.6.11 11:19

Jo jo, ale větší tuba stojí 140 a vydrží strašně dlouho, fakt je výbornej, doporučuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.11 11:25
say píše:
Jo jo, ale větší tuba stojí 140 a vydrží strašně dlouho, fakt je výbornej, doporučuji..

Díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
3.6.11 11:37

Verči: tak občas používám sudocrem, je super. a koupíš jen v lékárně. S botama je to těžké, malá taky začínala 17, ale to nemusela mít ještě boty, lítala jen doma, ale i s 18 byl trochu problém :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
3.6.11 11:45

Přeju krásný den dámy..... A přeju dvojčátkům hodně štěstíčka a zdravíčka :-)
My používáme Rybilku a jsme teda spokojení.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
3.6.11 12:29

Ahojky všem!
My taky používáme sudocrem a je fakt super, Kuba měl jako maličký zadeček hrozně opruzený, když bylo teplo, tak jsem ho nechala ležet nahatého, ale jak jsem ho zabalila, tak byl opruzený zase a to jediné nám pomohlo. Tedy, nejdřív jsme to zklidnili fialkou.

Tak mám už zubařa za sebou a půl roku mě tam nikdo neuvidí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny