Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
320
17.6.11 09:57

Takhle jsem začínal řádit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
17.6.11 09:59

a ještě jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
17.6.11 10:02

a už mám i židličku,ale musím ještě chvilku počkat než se naučím sedět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
17.6.11 11:08

Tak se hlásím…ledňátko nebude…Včera jsem měla strašný bolesti a strašně jsem krvácela, tak jsme byli na pohotovosti…a potratila jsem přímo tam na vyšetřovacím lůžku, během 20ti minut jsem byla na sále.. Byla jsem přes noc a ráno mě pustili domů…bylo to peklo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
17.6.11 11:13
Kristyna+Daník píše:
Tak se hlásím…ledňátko nebude…Včera jsem měla strašný bolesti a strašně jsem krvácela, tak jsme byli na pohotovosti…a potratila jsem přímo tam na vyšetřovacím lůžku, během 20ti minut jsem byla na sále.. Byla jsem přes noc a ráno mě pustili domů…bylo to peklo!!!

Kristý tak to je mi moc líto :cry: ale drž se, určitě ještě miminko mít budete, přeji ti hodně sil, hlavně na to moc nemysli,máš tu Daníka který tě moc potřebuje.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.11 11:20
Kristyna+Daník píše:

tak to mě moc mrzí,hlavu vzhůru.A šetři se at máš spět sílu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
17.6.11 11:42

Kristy-to je mi moc líto :cry: určitě to příště vyjde.Drž se a hlavně se šetři a jsi brzo tase fit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.11 12:43

tedy shánět kvalitní sandálky s plnou patou v č.29 je nadlidský úkol :roll: bud jsou u nás ty krámy zaostalý nebo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
17.6.11 13:02

Kristý, tak se hlavně drž a buď ráda, že máte krásného zdravého synka. :hug: :hug: :hug:

Sandálky jsme řešili minulý týden, nakonec jsme sehnali, my sháněli vel. 27 a kotníčkové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.11 13:16
barah píše:
Kristý, tak se hlavně drž a buď ráda, že máte krásného zdravého synka. :hug: :hug: :hug:Sandálky jsme řešili minulý týden, nakonec jsme sehnali, my sháněli vel. 27 a kotníčkové.

je to šílený,pro Gábinku potřebuji kotníčkové s plnou patou kuli těm ortopedickým vložkám.Ale tady nic nemají největší max do té 27.
ještě jsem se chtěla zeptat používáte ještě kojeneckou vodu,nebo do kdy by se měla používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
17.6.11 13:19

Já jí nepoužívala nikdy, jen převařovala a od 10.měsíce nemusím. je to hlavně kvůli dusičnanům a to jsem si pozjišťovala, ža tu jich máme pod děským limitem, takže v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.11 13:27
barah píše:
Já jí nepoužívala nikdy, jen převařovala a od 10.měsíce nemusím. je to hlavně kvůli dusičnanům a to jsem si pozjišťovala, ža tu jich máme pod děským limitem, takže v pohodě.

já jí tedy ještě používám.A ani se mi jí nechce moc dávat tu naší vodu z kohoutku.Kolik je v ní dusičnanů to nevím ale když jí převařím tak je taková bělavá. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
17.6.11 13:48

aha, tak to my máme vodu dobrou,chutná i mě a to je co říct.
Zkus dávat Dobrou vodu neperlivou, tu doporučuí i doktoři, ty dětské vody nedopadly v testu dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.11 14:03
barah píše:
aha, tak to my máme vodu dobrou,chutná i mě a to je co říct.
Zkus dávat Dobrou vodu neperlivou, tu doporučuí i doktoři, ty dětské vody nedopadly v testu dobře.

jo,jo tu většinou kupuji protože u nás v jednotě ani kojeneckou vodu nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1661
17.6.11 14:44

Ahoj holky, včera mi nešel internet :cert:

Také přeji všechno nejlepší Markétce k 1.narozeninám a posílám hodně sluníčka :kytka: :mavam:

Kristy je mi to moc líto, určitě se ještě podaří mít další miminko. Zkus myslet hlavně na Daníka, ten tě moc potřebuje - jsi skvělá máma :hug:

Já dneska musela zavolat naší doktorce a radila se s ní ohledně nespaní našeho Mirečka - přes den nenaspí ani hodinu :nevim: a v noci má trávicí potíže a bolí zoubky - takže už je to na hraně, protože taky spí nespí a začal mít kruhy pod očima :cert: a stále protivný a unavený, zarudlá očička, ale neusne a neusne. Doktorka mi poradila homeopatika na zoubky že by se mělo zlepšit i spaní - Chamomilla Vulgaris CH15 - prý to buď zabere a když to nezabere, tak to určitě neublíží :nevim:
Máte s tím nějaké zkušenosti :?:
Je mi ho už líto drobka :think: :roll:

Taky začal stát a chce pořád stát nebo pomaličku chodit kolem nábytku, je vyčerpaný, zpocený, ale neusne a neusne :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny