Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.6.11 08:13
barah píše:
Ahoj holky, tak my se dneska chystáme na očkování a roční kontrolu a s Maruškou na očkování proti žloutence a už jsem z toho vyklepaná, já to tak nemám ráda, chodit k dr, protože tam bude určitě plno lidí, Kuba bude unavený, pak dostane hlad. :roll: No, ale naštěstí si to teď přetrpíme a pak až v 18 měsících. ALe i to očkování, to doufám, že nebudou horečky, ach jo, fakt to nesnáším. :cert:

Tak to držím palečky ať vše dobře dopadne a dej pak vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
16.6.11 09:06
barah píše:
Ahoj holky, tak my se dneska chystáme na očkování a roční kontrolu a s Maruškou na očkování proti žloutence a už jsem z toho vyklepaná, já to tak nemám ráda, chodit k dr, protože tam bude určitě plno lidí, Kuba bude unavený, pak dostane hlad. :roll: No, ale naštěstí si to teď přetrpíme a pak až v 18 měsících. ALe i to očkování, to doufám, že nebudou horečky, ach jo, fakt to nesnáším. :cert:

Určitě to zvládnete… a to jste objednaný na nějakou hodinu ne ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.11 10:40

Ahojky a přeji hezký den :-)
Kristý tak uvidíš jak to dopadne,moc bych ti to přála :hug:
barah tak at je to vše bez problémů a u doktora je co nejméně lidí. :wink:
Jinak Nikolka už přišla na to jak pít s toho hrnečku,už necumlá ty uška na držení :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
16.6.11 10:48

Veru tak to je Nikolka šikulka :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.11 11:03
sarynama píše:
Veru tak to je Nikolka šikulka :palec: :palec:

zatím jí to moc nejde ale snaží se.
A co vy,copak děláte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
16.6.11 12:07

Tak jsme to zvládli v pohodě, nikdo tam nebyl. :dance: Tak s vigatnolem to máme my tak, že ho bere jen do roka, takže už nedáváme, botičky na ven, doma buď bosky a nebo v botech, ale ne v bačkorách, ty nedávají takovou oporu a nožka se může špatně tvarovat. Jinak Kuba váří 9145g a měří 77,5cm. Zkusila mu přetahovat předkožku, tak jí má zůženout, ale zatím se to neřeší, tak snad mu jí nebudou řezat????
Takže v celku spokojená a ještě ho očkovala jen hexou, synflorix se očkuje až v roce a půl.
Maruška vyfasovala ovesné koupele, má totiž exém, snad jí to zmizí, svědí jí to. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
16.6.11 17:11

Tak jsem tu .-(pořád nic určitýho,takže těhotná budu ještě týden a uvidí se podle další krve, dr ten úterní test nedal kvantitativně,takže tam není přesná hodnota.. Dneska je hodnota 13747…Takže se revize zatím odkládá. Miminko - nebo něco - je pořád v děloze… krvácím pořád a na bolest mi napsala Magnesium....... :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
16.6.11 17:13

Kristý a brala jsi utrogestan? Já ho při Kubovi brala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.11 17:33

barah: qa z čeho má Maruška ten exém?tak že by to nemělo vadit když jsou děti doma na boso,podle vaší dr.
Kristý: to miminko si s tebou ale zahrává…
Já jsem právě odvedla Gábinku na hasiče,v srpnu s nimi jede poprvé na 5 denní tábor.Abych pravdu řekla tak se mi jí tam moc pouštět nechce,nikde tahle ještě nebyla.Ale když ona se tam tak těší :dance: .Stejně tomu dávám max 2 dny a volají nám aby jsme si pro ní přijeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
16.6.11 18:25

Exém nevím, z čeho má. Může to mát z jahod, i když měla ani ne jednu, tak prý ať jí jahody třeba s jogurtem, nebo mlékem, prostě aby tam byla mléčná bílkovina (jestli to nějak neutralizuje? :nevim: )
Ona na různé vyrážky a tak trpí už do mala. :-( Snad ty ovesné koupele pomůžou, jsem četla, že to je i protíi vráskám, tak budeme mít vyhlazené dětičky. :mrgreen:
S těma botkama ano, doma naboso, nebo v kotníkových botách, pokud jsou nožky zdravé. Když jsem se jí ptala, jestli může bačkory, tak na mě koukala jak na blbce, co to vůbec říkám, že bačkory jsou na prd, ale tak proč se jako vyrábí :?: :?: :?: Fakt některé věci nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.11 21:46

Ahojky holky,

Tak štrůdly upečené,dort s chlebíčky a zákusky v lednici a zítra už mě čekají jen jednohubky.

Ale hlavně bude zítra ta ZOO a na tu se fakt těším :dance: :dance: hlavně jak bude Markétka na všechna ta zvířátka reagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.11 21:47
Kristyna+Daník píše:
Tak jsem tu .-(pořád nic určitýho,takže těhotná budu ještě týden a uvidí se podle další krve, dr ten úterní test nedal kvantitativně,takže tam není přesná hodnota.. Dneska je hodnota 13747…Takže se revize zatím odkládá. Miminko - nebo něco - je pořád v děloze… krvácím pořád a na bolest mi napsala Magnesium....... :nevim: :nevim: :nevim:

Tak to ti nezávidím,musí to být pro tebe asi strašné.....ale neboj nakonec vše dobře dopadne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
16.6.11 21:49
Zlata Kindlova píše:
Ahojky holky,

Tak štrůdly upečené,dort s chlebíčky a zákusky v lednici a zítra už mě čekají jen jednohubky.

Ale hlavně bude zítra ta ZOO a na tu se fakt těším :dance: :dance: hlavně jak bude Markétka na všechna ta zvířátka reagovat.

Tak to si užijte, to se malé určitě bude líbit, zvířátka se líbí všem, já si zoo vždy užiju s dětmi taky. :mrgreen:
hlavně, ať neprší, jak pořád vyhrožují. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.11 21:51
barah píše:
Zlata Kindlova píše:
Ahojky holky,

Tak to si užijte, to se malé určitě bude líbit, zvířátka se líbí všem, já si zoo vždy užiju s dětmi taky. :mrgreen:
hlavně, ať neprší, jak pořád vyhrožují. :roll:

No tady déšť taky slibovali ale zatím nic,tak doufám že z toho nic nebude…Mě by vyhovovalo kdybylo pod mrakem aby nebyl takový pařák…
Získejte peníze!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
16.6.11 21:58

No, oni vyhrožují nějakými zase bouřkami a přívalovými dešti, výstraha je do zítra od 15hod. tady taky vůbec nepršelo, tak nevím, kde to vidí. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny