Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20.6.11 17:26

200 v městě 300 z místa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2636
20.6.11 21:59

Pěkný večer,jak se tu holky máte.Počasí nic moc ale aspoň není tak děsný teplo.Jinak dneska je malému 8měs.a měl kontrolu u pediatra,važíme 9,10kg a 72cm koukala jsem jak puk,když jsem viděla tu váhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.11 07:09

teda 9 kg tak to se to musí malej nosit,mě stačí těch 8 kg Markétky.....
Ale je to kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.11 07:10

Všem přejem krásné ráno a krásný první letní den..tady svítí sluníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.11 08:41

Tak už tady prší,a slyšela jsem že má být takovéhle počasí až do půlky července :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
21.6.11 09:14
Zlata Kindlova píše:
Tak už tady prší,a slyšela jsem že má být takovéhle počasí až do půlky července :-(

Pěkné ráno i když deštivé :-(

Taky jsem dnes slyšela že to počasí má vydržet do 10.července :oops: :oops: no hrůza už aby bylo teploučko a hlavně nepršelo........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.11 09:23
sarynama píše:
Zlata Kindlova píše:
Tak už tady prší,a slyšela jsem že má být takovéhle počasí až do půlky července :-(

Pěkné ráno i když deštivé :-(

Taky jsem dnes slyšela že to počasí má vydržet do 10.července :oops: :oops: no hrůza už aby bylo teploučko a hlavně nepršelo........

jj přesně tak už se těším až Markétce nafoukneme a naplníme bazének co dostala k narozeninám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
21.6.11 09:38

Lucinka se koupala zatím jednou, ale podle té jejich předpovědi se obávám aby ještě bylo kdy, snad bude pěkný srpen aby jsme si užili léta, Davídek v září jde do školy, tak už mu nastanou povinosti, takle když bylo pěkně jsme vyrazili kam jsme chtěli a mohli jsme kdykoli přes týden..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.11 09:57

to Markétka se zatím ještě nekoupala.....
Ale doufám že to počasí brzo přetane a bude zase hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
21.6.11 10:03

Taky doufám :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.11 10:10

Ahojky,tak u nás zase prší,chytlo mě to když jsem šla ze školky.To taky doufám že se to počasí přes prázdniny umoudří.
Jaký dáváte prckům sýry?a dáváte už nějaké salámy?já jsem dala Nikolce jen tu dětskou šunku,na ostatní mi přijde že je ještě brzy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
21.6.11 10:33
VeronikaJanou píše:
Ahojky,tak u nás zase prší,chytlo mě to když jsem šla ze školky.To taky doufám že se to počasí přes prázdniny umoudří.
Jaký dáváte prckům sýry?a dáváte už nějaké salámy?já jsem dala Nikolce jen tu dětskou šunku,na ostatní mi přijde že je ještě brzy…

Ahoj, já zkusila dát Lucince plátkový sýr pro děti ale moc ho nechtěla, ale šunku a jiný salámi jsem zatím nezkoušela :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
21.6.11 12:08

Ahoj holky,
tak ve čtvrtek jsme odjeli na svatbu do Hradce Králové a v pátek si mi teda oženil bráška. Byla jsem mu za svědka a měla proslov na hostině :roll: Ještěže to byl rodinný oběd, takže ostuda nebyla :palec: Pak přišli jejich kamarádi, takže to bylo dobré. Jen Vojtík byl celý rozhozený, takže nic nejedl a málo spal :zed: Vendulka oslnila jako vždycky. Najdu nějaké fotky, tak je sem mrsknu. My nestihli fotit nic, jsem byla ráda, že v zámeckém parku se Vojtík neztratil, jak se bál střílení od mušketýrů a nechtěl se fotit a Vendulka se v jezírku nekoupala s rybama :pocitac: Fakt děti na odstřel :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.11 12:17
VercaN píše:
Ahoj holky,
tak ve čtvrtek jsme odjeli na svatbu do Hradce Králové a v pátek si mi teda oženil bráška. Byla jsem mu za svědka a měla proslov na hostině :roll: Ještěže to byl rodinný oběd, takže ostuda nebyla :palec: Pak přišli jejich kamarádi, takže to bylo dobré. Jen Vojtík byl celý rozhozený, takže nic nejedl a málo spal :zed: Vendulka oslnila jako vždycky. Najdu nějaké fotky, tak je sem mrsknu. My nestihli fotit nic, jsem byla ráda, že v zámeckém parku se Vojtík neztratil, jak se bál střílení od mušketýrů a nechtěl se fotit a Vendulka se v jezírku nekoupala s rybama :pocitac: Fakt děti na odstřel :twisted:

Tak to se těším na fotky.....hlavně na dětičky jak jim to moc slušelo.¨
A ty sis to taky musela pěkně užít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
21.6.11 12:22

Taťka je doma, juchu!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek