Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1175
22.6.11 11:34
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
Ted jsem si četla leták tak jsou takový i jako preventivní, tak snad jí bude líp, a dokonce jsem si ted kápla i já, poslední dobou mě pálí oči, mám je takové unavené tak snad mi to neuškodí :-D
uškodit by to nemělo.
Tak se Gábince k té horečce přidal ještě průjem.Chudinka si prdla a pustila to do kalhotek. :-?

jejda chudinka malá :cry: tak at je jí brzy líp.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
22.6.11 12:43

Ahojky holky,
tak my to měli podobné, Maruška měla teploty, bolelo jí bříško, pak se několikrát pos… a to už jí od té doby bříško nebolí, teploty včera už neměla, takže je měla jen 2dny, ale zase už v 15hod byla unavená a v 17hod šla spinkat a s přestávkama spala až do 6.30, což u nás není normální, ona je tajfun, jak ráno otevře oči, tak řřádí a usne tak až o půl osmé. takže jsme šli k dr, ale ta tam neí :roll: a zástup má jen do 10hod, takže tam jdeme až zítra, tedy, uvidíme, jak to bude s únavou dnes. Ona totiž odmítá odpočívat i po obědě, prostě jí v klidu neudržím. :-(
Ale myslím, že to je i z toho počasí, samozřejmě nějaký bacil to být může, ale to počasí je na palici. :zed:

Jinak krásné fotky ze svatby! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
22.6.11 12:58

Ahojky
marodů je mi moc líto......
Veru - fotečky krásný!
my lítáme okolo ta´tky, sotva se belhá :-( Ale je fajn, že je doma..... a pomalu trénujeme krátký procházky
Jo a jdu se pochlubit!!! DANÍK CHODÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!! Včera na hřišti udělal 36 kroků a dokonce i zatočil :-) Postavila jsem ho, pustila a on šel :-) A už vyleze na gauč:-) naše prvotina:-)
Včera jsme měli s taťkou 11 výročí seznámení,tak jsem měli takový den plný radosti :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
22.6.11 13:02
Kristyna+Daník píše:
Ahojky
Veru - fotečky krásný!
my lítáme okolo ta´tky, sotva se belhá :-( Ale je fajn, že je doma..... a pomalu trénujeme krátký procházky
Jo a jdu se pochlubit!!! DANÍK CHODÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!! Včera na hřišti udělal 36 kroků a dokonce i zatočil :-) Postavila jsem ho, pustila a on šel :-) A už vyleze na gauč:-) naše prvotina:-)
Včera jsme měli s taťkou 11 výročí seznámení,tak jsem měli takový den plný radosti :-) :-)
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
No, vidíš, jaký je Daník šikulka a (už se opakuju) je
i moc krásný. Mně se prostě moc líbí. :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
22.6.11 13:05

baru moc děkujeme :-) Dělá nám radost :-) Však Ty máš taky krásné raubíře:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.11 13:06

Kristý to je super :palec:
Takový šikula,posílám ohromnou pochvalu :mrgreen:
Já nemám co dělat,obě holky spí,uklizeno a uvařeno mám taky.Tak snad pujdu něco upéct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
22.6.11 13:20
Kristyna+Daník píše:

Kristý, děkuju. Nevím, já takový ten typ „ťuťu ňuňu“ nejsem, ale Daník je pusinka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
22.6.11 17:43
barah píše:
Kristyna+Daník píše:
Kristý, děkuju. Nevím, já takový ten typ „ťuťu ňuňu“ nejsem, ale Daník je pusinka. :lol:
:-P :-P ,3 :kytka: :kytka: :kytka: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
22.6.11 17:47

Holky, tam Maruška je dnes už ok, ale zase dostal horečky Kuba. :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
22.6.11 18:52

Baru- to je mi líto… To je pořád dokola…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
22.6.11 19:44

Baru: to je mi líto :-( TAk snad se z toho Kubík brzy dostane. To je hrozné, jak to má jedno, hned i druhé. Posílám hodně sil na zdolání nemocí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
22.6.11 22:14

Ahoj holky.Dlouho jsem tu nebyla a nestíhám ani číst co se tu všechno stalo :-)
Všem marodům přeji brzké uzdravení :hug:
Prvním krůčkům také moc gratuluji :kytka:
Svatební fotečky moooc pěkné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.11 07:00
Kristyna+Daník píše:
Ahojky
Veru - fotečky krásný!
Včera jsme měli s taťkou 11 výročí seznámení,tak jsem měli takový den plný radosti :-) :-)

Tak to je šikulka…moc gratulujem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.11 07:01
barah píše:
Holky, tam Maruška je dnes už ok, ale zase dostal horečky Kuba. :cry: :cry: :cry:

Tak to moc gratuluji…už je to velkej kluk :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.11 07:03

Holky jinak přeji všem krásné ráno…tady byla včera večír strašná bouřka.....

Jinak k těm vašim marodům,je mi to líto,jsem když to tady všechno čtu jak jsem ráda že mi Markétka za celý ten rok nemarodila,neměla ani horečku,rýmu prostě nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny