Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
VercaN píše:
A poslední ať tu netapetuju. Odpočinek na lavečce zámeckého parku
krásné fotečky a dětičky jsou úžasný
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
Ahoj holky, tak už jsem s Lucinkou doma, dnes jí brali ty vzorky z očíček, a všechno bylo v pohodě, jen jí to vzali na vatový tamponek vytřeli jí očíčka a ted už budeme čekat jen výsledky…musela jsem jí v 6:30 vzbudit a chudinka nevěděla co se děje![]()
a už od 8 spinká, musí to dospat to ranní vstávání
![]()
![]()
no tak to je skvělí že to bylo bezbolestně.A budu držet palce at výsledky dopadnou dobře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:sarynama píše:no tak to je skvělí že to bylo bezbolestně.A budu držet palce at výsledky dopadnou dobře
Ahoj holky, tak už jsem s Lucinkou doma, dnes jí brali ty vzorky z očíček, a všechno bylo v pohodě, jen jí to vzali na vatový tamponek vytřeli jí očíčka a ted už budeme čekat jen výsledky…musela jsem jí v 6:30 vzbudit a chudinka nevěděla co se děje![]()
![]()
![]()
Veru děkuji......zrovna má očíčka teď v pořádku, kdyby jí to dělali minulý týden, tak to měla takový hnisavý výtok, tak doufám že se ukáže jestli tam náký bacil není aby jí to nemuseli opakovat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:sarynama píše:no tak to je skvělí že to bylo bezbolestně.A budu držet palce at výsledky dopadnou dobře
![]()
![]()
Ahojky tk to je dobře že to bylo bestbolestné.jen ta dlouhá doba čekání na výsledky je na prd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:VeronikaJanou píše:Ahojky tk to je dobře že to bylo bestbolestné.jen ta dlouhá doba čekání na výsledky je na prd.sarynama píše:no tak to je skvělí že to bylo bezbolestně.A budu držet palce at výsledky dopadnou dobře
![]()
![]()
No právě to čekání je hrozné........a ode dneška jí mám kapat náky kapičky prý je to preventivní léčba dokud nebudou výsledky řekla doktorka
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:VeronikaJanou píše:Veru děkuji......zrovna má očíčka teď v pořádku, kdyby jí to dělali minulý týden, tak to měla takový hnisavý výtok, tak doufám že se ukáže jestli tam náký bacil není aby jí to nemuseli opakovatsarynama píše:no tak to je skvělí že to bylo bezbolestně.A budu držet palce at výsledky dopadnou dobře
![]()
![]()
![]()
![]()
jestli je tam nějaký bacil tak to určitě zjistí.
Ale jak si psala onehdy,buh ví jestli to není alergie když jí máte vy.A dali Vám zatím na to něco?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:Zlata Kindlova píše:No právě to čekání je hrozné........a ode dneška jí mám kapat náky kapičky prý je to preventivní léčba dokud nebudou výsledky řekla doktorkaVeronikaJanou píše:Ahojky tk to je dobře že to bylo bestbolestné.jen ta dlouhá doba čekání na výsledky je na prd.sarynama píše:no tak to je skvělí že to bylo bezbolestně.A budu držet palce at výsledky dopadnou dobře
![]()
![]()
![]()
![]()
Aha tak to jo,no hlavně aby to nebylo nic vážného
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:sarynama píše:jestli je tam nějaký bacil tak to určitě zjistí.VeronikaJanou píše:Veru děkuji......zrovna má očíčka teď v pořádku, kdyby jí to dělali minulý týden, tak to měla takový hnisavý výtok, tak doufám že se ukáže jestli tam náký bacil není aby jí to nemuseli opakovatsarynama píše:no tak to je skvělí že to bylo bezbolestně.A budu držet palce at výsledky dopadnou dobře
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale jak si psala onehdy,buh ví jestli to není alergie když jí máte vy.A dali Vám zatím na to něco?
Já se v těch názvech nevyznám ale jmenujou se ty kapičky OCUflash a mám kapat 3 x deně 1 papku tak uvidíme…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ted jsem četla že působí protizánětlivě, tak je to asi na to, říkala dr. že má náký zánět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:VeronikaJanou píše:Já se v těch názvech nevyznám ale jmenujou se ty kapičky OCUflash a mám kapat 3 x deně 1 papku tak uvidíme…sarynama píše:jestli je tam nějaký bacil tak to určitě zjistí.VeronikaJanou píše:Veru děkuji......zrovna má očíčka teď v pořádku, kdyby jí to dělali minulý týden, tak to měla takový hnisavý výtok, tak doufám že se ukáže jestli tam náký bacil není aby jí to nemuseli opakovatsarynama píše:no tak to je skvělí že to bylo bezbolestně.A budu držet palce at výsledky dopadnou dobře
![]()
![]()
![]()
![]()
jsou bílé a etiketa oranžová s modrým lemem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:sarynama píše:jsou bílé a etiketa oranžová s modrým lemem.VeronikaJanou píše:Já se v těch názvech nevyznám ale jmenujou se ty kapičky OCUflash a mám kapat 3 x deně 1 papku tak uvidíme…sarynama píše:jestli je tam nějaký bacil tak to určitě zjistí.VeronikaJanou píše:Veru děkuji......zrovna má očíčka teď v pořádku, kdyby jí to dělali minulý týden, tak to měla takový hnisavý výtok, tak doufám že se ukáže jestli tam náký bacil není aby jí to nemuseli opakovatsarynama píše:no tak to je skvělí že to bylo bezbolestně.A budu držet palce at výsledky dopadnou dobře
![]()
![]()
![]()
![]()
jo jo přesně takové, a jsou v krabičce dvě lahvičky po 10ml, máš s nimi zkušenost??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:VeronikaJanou píše:jo jo přesně takové, a jsou v krabičce dvě lahvičky po 10ml, máš s nimi zkušenost??sarynama píše:jsou bílé a etiketa oranžová s modrým lemem.VeronikaJanou píše:Já se v těch názvech nevyznám ale jmenujou se ty kapičky OCUflash a mám kapat 3 x deně 1 papku tak uvidíme…sarynama píše:jestli je tam nějaký bacil tak to určitě zjistí.VeronikaJanou píše:Veru děkuji......zrovna má očíčka teď v pořádku, kdyby jí to dělali minulý týden, tak to měla takový hnisavý výtok, tak doufám že se ukáže jestli tam náký bacil není aby jí to nemuseli opakovatsarynama píše:no tak to je skvělí že to bylo bezbolestně.A budu držet palce at výsledky dopadnou dobře
![]()
![]()
![]()
![]()
ty mám,zrovna na ně koukám.Jsou to něco jako umělé slzy.Jsou dobré na proplachování,při podráždění a celkově to mu oku uleví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ted jsem si četla leták tak jsou takový i jako preventivní, tak snad jí bude líp, a dokonce jsem si ted kápla i já, poslední dobou mě pálí oči, mám je takové unavené tak snad mi to neuškodí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak Lucinka už se probudila
spinkala od tech osmi co jsme se vrátili od doktora, dám jí nabaštit a jdeme ven, doufám že nezmokneme, před chvílí tu byl slejvák že nebylo na dva metry vidět a byla i bouřka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
Ted jsem si četla leták tak jsou takový i jako preventivní, tak snad jí bude líp, a dokonce jsem si ted kápla i já, poslední dobou mě pálí oči, mám je takové unavené tak snad mi to neuškodí
uškodit by to nemělo.
Tak se Gábince k té horečce přidal ještě průjem.Chudinka si prdla a pustila to do kalhotek. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Vztah, mám pocit že jsem unavená ze života
- 14.5.26 02:23
- Pavel_Insight
- 14
3 testy a duch?
- 13.5.26 21:14
- Neboj
- 6
Homeopatika v těhotenství - zkušenosti
- 13.5.26 21:16
- nozu
- 2
Ovosicare fertility, máte někdo zkušenost?
- 13.5.26 20:05
- Anonymní
- 11
Přímá adopce 2026/27
- 13.5.26 17:35
- Mimčo93
- 1
Neštovice: Chytili je i sourozenci? A po...
- 13.5.26 22:07
- Aries6
- 23
HCG 12DPO 55,01/14DPO 111,98 – dostačují?
- 13.5.26 22:00
- Nimie
- 6
Natahování a zvracení u příkrmů v 8 měsících
- 13.5.26 20:21
- Verun777
- 9
Kočárek s otočnými kolečky, který lehce...
- 13.5.26 20:43
- Semtex
- 5
Podpora z ÚP
- 13.5.26 15:29
- mamule42
- 2
Nové příspěvky
Vztah, mám pocit že jsem unavená ze života
- 14.5.26 02:23
- Pavel_Insight
- 14
Studuje někdo DH v Ústí nad Labem ?
- 14.5.26 01:34
- Naty 6
- 3
Psychické týrání či něco jiného?
- 14.5.26 01:20
- Anonymní
- 60
Milenky sem nová diskuze
- 14.5.26 01:07
- Luxusnixicht
- 104823
Nový fotbálek, psí plemena podle abecedy
- 14.5.26 01:00
- Štěpínek1
- 3033
Rostliny podle abecedy
- 14.5.26 00:59
- Štěpínek1
- 9144
Filmy a seriály podle abecedy
- 14.5.26 00:58
- Štěpínek1
- 22067
Křestní jména podle abecedy
- 14.5.26 00:57
- Štěpínek1
- 4793
Slovnífotbálek - pohádkové postavy podle...
- 14.5.26 00:54
- Štěpínek1
- 6255
Hra - jídlo podle abecedy
- 14.5.26 00:54
- Štěpínek1
- 58312