Zápach u čelíčka miminka

Anonymní
21.7.20 18:50

Miminka čelíčko zapacha

Ahoj, máte některá zkušenost, když u miminka z čela je občas cítit jakoby nějaká chemikálie, má tam i takovou načervenalou skvrnku, přijde mi že to je cítit z toho.. Nevím jestli je to vůbec možný ale i přítel to cítí.. :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2653
21.7.20 18:53

Cim mu to natirate? Pravdepodobne to jde citit nejakou masti ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.20 18:58
@kalie píše:
Cim mu to natirate? Pravdepodobne to jde citit nejakou masti ne?

Právě že ničím je měsíční zatím ho ničím nemažeme

• Citovat
  • Upravit
9148
21.7.20 19:08

Mimca maj specifickou vuni..stejne jako treba stenata…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.20 19:23
@Tarjei píše:
Mimca maj specifickou vuni..stejne jako treba stenata…

Možná to jde z vlásku nebo z hlavičky celkove :nevim: tak to bude myslíte :think: normální?

• Citovat
  • Upravit
2653
21.7.20 19:34

Tak co si myslite, ze by to melo byt? Narazite na nejakou nemoc? Pravdepodobne to bude v poradku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
21.7.20 19:36

Naší malé tak zapáchala hlavička také. U nás byla příčinou seborea (takové šupinky na kůži ve vlasech).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
21.7.20 19:56

U nás taky mohla za zápach seborea, měl to i na čelíčku, na uších a za ušima a může to začínat tím že pokožka je červená, objevila se nám okolo toho prvního měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.20 05:09
@Reny28 píše:
U nás taky mohla za zápach seborea, měl to i na čelíčku, na uších a za ušima a může to začínat tím že pokožka je červená, objevila se nám okolo toho prvního měsíce.

A co se s tím dá dělat, mám to něčím mazat? zítra jdem k doktorce ale v tomhle jsem trochu netrpeliva, tak proto se ptám ještě tady..

• Citovat
  • Upravit
1522
22.7.20 10:27
@Anonymní píše:
A co se s tím dá dělat, mám to něčím mazat? zítra jdem k doktorce ale v tomhle jsem trochu netrpeliva, tak proto se ptám ještě tady..

Já utratila hromadu peněz za hromadu krému a nejlepší z nich se mi zdá od La roche posey lipikar baume ap+, na žluté šupiny které měl na uších jsem dávala ještě Biodermu babysquam a do vody mu dávám olej od Dr. Konráda Cutoil, ten ho hezky promastí. Jinak jestli to je ta seborea, tak ta nezmizí ihned, miminko si tím prostě musí projít, my jsme to vyléčili z jednoho místa a objevilo se to zas jinde, ale musí se to mazat a mazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.20 12:13
@Reny28 píše:
Já utratila hromadu peněz za hromadu krému a nejlepší z nich se mi zdá od La roche posey lipikar baume ap+, na žluté šupiny které měl na uších jsem dávala ještě Biodermu babysquam a do vody mu dávám olej od Dr. Konráda Cutoil, ten ho hezky promastí. Jinak jestli to je ta seborea, tak ta nezmizí ihned, miminko si tím prostě musí projít, my jsme to vyléčili z jednoho místa a objevilo se to zas jinde, ale musí se to mazat a mazat.

Děkuji za rady, když to bude ono, určitě koupím co jste doporučila.. :palec: žádné šupinky teda zatím nemá, jen ten flíček na čele a to má od narození vlastně, jinak se mu kůžička loupě ale to je asi normální u miminek že? Právě mě zaráží spíš jen ten občasný pach z ty hlavicky :think:

• Citovat
  • Upravit
1522
22.7.20 12:28

Každé miminko se musí oloupat😂nám to začínalo okolo toho jednoho měsíce a plus i akné. Ta seborea je buď žlutá a nebo bílá, vypadá to jako suchá kůže nebo jako lupy, tak uvidíš co zítra řekne doktorka😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.20 15:45

Uvidím :) přesto děkuji za rady ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat