Den s měsíčním miminkem

133
21.7.20 17:45

Den s měsíčním miminkem

Ahoj, ráda bych věděla jak vypadá váš den s měsíčním miminkem.. Co s ním děláte když nechce spát? Jaké máte rytualy a podobně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37132
21.7.20 17:47

Touhle dobou sem pul dne kojila, nosila v satku a delala pritom domácí prace nebo mela dite položené na sobe a cetla, koukala na telku… ono toho moc nepotrebuje, plny bricho, prazdnou plenu a blizkost mamy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.7.20 17:56

@Michaelaa90 nejmenší jsou nejsladsi, nic nepotřebují.. Spala jsem, když spal on, domácnost stihala s ním.. Pohodička.. Teď se uvidí.. Pac mam do toho praci, dům, 3 děti a chlapa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
21.7.20 19:25

Malá mi v měsíci prakticky pořád spala, když byla vzhůru jedla/trápila jsem ji kojením/pokoukala po okolí a zase usnula. Pohoda klídek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
21.7.20 19:57

Dělala jsem to samý co ted se 4 měsíční- chodila dakrát denně ven, obcas na celodenní výlet někam do lesa, v mezičas eodma bud spala u mě nebo ležela na dece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
21.7.20 20:18

Male je 6 tydnu a prijde mi, ze doma toho moc nestiham :D rano dlouho spime, pak naopak nespi, tak krmime, nosime, chovame, nebo lezi, kouka, ale to vydrzi chvilku… prebalime a zas se krmi, pak usne a tak porad dokola, ted ji trapi brisko casto, takze to je docela sranda… sem tam zajdem ven, ale tam je to pro me komplikovanejsi, nemuzu sama, takze jedine az odpoledne s manzelem… sem tam taky vecer okoupem, pak zas spi… a to uz byvam mrtva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí