Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím ![]()
Maminky, co máte miminka jen na UM. Jak to děláte když jdete na delší procházku,popř. někam cestujete, s krmením ?
Díky ![]()
dám si vařící vodu do termosky, UM si odměřím do zásobníku a můžeme vyrazit…většinou mám možnost UM schladit, když ne, tak s sebou beru ještě studenou kojeneckou vodu a naředím…
Do termosky horkou, do nějaké flašky studenou převařenou, do odměřovače nebo přímo do láhve UM, v případě potřeby namíchat na požadovanou teplotu ![]()
jj, taky tak.Do termosky vařící vody, když byla zima,tak nebyl problém s ochlazením, když už je teď líp, tak když vím,že nebudu mít podmínky pro ochlazení,tak tu vodu do termosky dávám ne přímo vařicí z konvice ale nechám jí trochu vystydnout a mléko si odměřím do zásobníku.Vůbec žádný problém ![]()
Já je že jsme začali přikrmovat UM a když je tak krásně, tak chodíme na dlouhé procházky. Tak děkuju moc! ![]()
Do termosky dám teplou vodu o trošku teplejší, než pak použiju (časem teplotu vychytáš) + do lahve UM. Pak jen zalít, promíchat a krmit ![]()
my jsme koupili termoobal od Aventu, tam se šoupla flaška s horkou vodou (nebo dvě, líp se udržuje teplota) a pak se to jen smíchalo s mlíkem, teplé to vydrželo tak tři hodiny
JAk píšou holky, do termosky vodu (nedávám vařící, ale aby byla v požadovaný čas akorát a já nemusela tahat flašku se studenou vodou navíc). Co se mi teda nedaří, je dát prášek předem do flašky, musím dát zvlášť. Jak se nám ty flašky neustále točí, tak jsou pořád uvnitř nich kapky vody a když bych tam dala UM, akorát mi to zhrudkuje ![]()