Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky. Já se taky přidávám, termín máme 1.10.
Už aby to bylo ![]()
@petuta069 píše:
Ahojky. Já se taky přidávám, termín máme 1.10.Už aby to bylo
Posílám ti pozvánku do naší skupiny:-)
Ahojky holky, prodám 240ks oranžových Pampersek (3balíky po 68ks + 36ks rozbalené)
celkem i s poštou za 770Kč. 1ks tedy za 3,2kč. Měl byste někdo zájem?
![]()
Ahojky
též se přidávám, oficiální termín mám v listopadu, ale miminko se plánovaně musí narodit už v říjnu ![]()
Holky tady jsou levné a kvalitní věci, všechny jako nové za pár korun, tak se přidejte ![]()
Ahojky
ráda bych se přidala, mohla byste mi některá poslat pozvánku do té uzavřené diskuze? děkuji ![]()
Ahoj, chci se jen zeptat, jestli s odstupem času máte nějaké zkušenosti s kočárkem Jané MUUM Formula Rebel Pro Micro 2012. Koupili jste ho nakonec?
@reniis píše:
Ahoj, chci se jen zeptat, jestli s odstupem času máte nějaké zkušenosti s kočárkem Jané MUUM Formula Rebel Pro Micro 2012. Koupili jste ho nakonec?
já jsem si ho koupila, je lehoučký, krásný a perfektně ovladatelný, ovšem zatím jen po bytě, snad naplním co nejdřív.
Děkuji za info
mi se taky neuvěřitelně líbí, ale neviděla jsem ho naživo, nikdo v okolí Ostravy jsem ho zatím nenašla. Ty kolečka nejsou nafukovací, že? Můžeš mi ještě pisnout co se týče odpružení? Je mi jasné, že se to ukáže až v terénu, ale alespoň takto. Někde jsem četla, že to nevyjede ani ne úplně rovný chodník a tak…to je jediné, co mně brzdí. Ale jinak tiše závidím a přeju ať krásně poslouží!!!
@reniis píše:
Děkuji za infomi se taky neuvěřitelně líbí, ale neviděla jsem ho naživo, nikdo v okolí Ostravy jsem ho zatím nenašla. Ty kolečka nejsou nafukovací, že? Můžeš mi ještě pisnout co se týče odpružení? Je mi jasné, že se to ukáže až v terénu, ale alespoň takto. Někde jsem četla, že to nevyjede ani ne úplně rovný chodník a tak…to je jediné, co mně brzdí. Ale jinak tiše závidím a přeju ať krásně poslouží!!!
U nás v diskuzi už ho má jedna vyzkoušený i venku a psala mi, že s ním problém nemá, odpružení to nevím, ale jsou tam takové pásky a těmi se dá korba buď připevnit k té konstrukci aby se nehoupala, nebo to může být odeplé a ta korba se houpe, myslím hluboká. Jinak kolečka nafukovací nejsou, jsou z gumy, ale já s ním do lesa jezdit nebudu, jsem z města a prý mírný terén je ok.
Holky, nemáte některá zájem o tuto kombinézu? Nakoupila jsem toho nějak hodně a malá nestihne vše unosit, je úplně nová http://www.mimibazar.cz/foto.php?…, na ceně se domluvíme ![]()
Ahoj holky, jsem na emiminu poprvé a ráda bych patřila do skupiny říjen 2012.Poradíte mi jak se k vám dostat a nechat si třeba i od Vás poradit? Děkuji Petra ![]()
@APetra ahojky napis @Janina1982, ona je moderatorka nasi uzavrene skupiny ![]()
@teturka ahoj, sem už asi nikdo moc nechodí máme uzavřenou skupinu, tak jestli se chceš přidat napiš @Janina1982 ona ti pošle pozvánky tam diskuze frčí víc