Miminka říjen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5321
2.7.12 10:50
@Janina1982 píše:
My už máme přebalovák pár dní doma, je to moje srdcová záležitost, kdykoliv otevřu dveře do ložnice, tak jsem na měkko :mrgreen:

Moc pěknej, já teda tím, že to bude třetí mám téměř vše. Oblečky jsem si po malým užívala, protože jsem mohla nakupovat růžový, takže toho mám tak na dvě tři holčičky :mrgreen:
Jinak velký věci jako přebalovák, vanička, to jen oprášíme a jede dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5428
2.7.12 10:54
@MartickaNela píše:
@Janina1982 Moje srdcovka by byla ta houpačka spíše, máme vybranou podobnou, jen ještě nevim jakou barvu. Vím, že miminkách sluší růžová, ale já ji nějak nemusím. Tak furt nevim co az barvy kupovat.

Marti, nám teda neustále doktoři tvrdí už vlastně od 13tt že je to jasný kluk, ale do modra mám jen pár oblečků a teda ten kočárek, člověk nikdy neví, dokud se to nenarodí :) takže jinak ostatní mám barvy takřka neustrální.. I tu houpačku, je fakt, že já růžovou taky moc nemusím, ale mám dvě neteřinky a ty když byly malinkaté, tak byly snad jen v růžovým a strašně jim to slušelo :-)
Marti a jaká je značka toho vašeho kočárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17978
2.7.12 10:56
@mari1912 píše:
Já to chtěla mít brzo, kvůli financím jsem nakupovala dokud byly dva platy ;)
A co já vím, jestli se miminku nebude chtít ven dřív a nechat to na chlapovi? :lol: To ne, kdoví co by vybral ;)

To chapu. To je pravda, taky by chlapecek mohl jezdit v ruzovem kocarku a holcicka v modrem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
2.7.12 10:57

@Janina1982 No já byla na plodové vodě, tak nějak počítám, že holčička je už 100% ;) Hummer značka.

• Citovat
  • Upravit
5428
2.7.12 10:59
@Monika777 píše:
To chapu. To je pravda, taky by chlapecek mohl jezdit v ruzovem kocarku a holcicka v modrem :lol:

To mi připomíná situaci s mým chlapem, podotýkám, že je to inteligentní člověk :mrgreen: ale je to prostě „CHLAP“, takže když mi ségra dávala věci po holčičkách, tak můj muž prohlásil, že doma může být náš Tomášek i v růřžové, nebo i v kočárku, stejně bude přikrytý, ne? :mrgreen: Jako to fakt teda NE!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5428
2.7.12 10:59
@MartickaNela píše:
@Janina1982 No já byla na plodové vodě, tak nějak počítám, že holčička je už 100% ;) Hummer značka.

Tak z plodovky máš 100% jistotu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
2.7.12 11:03

@Janina1982

Moje ségra taky neměla ráda růžovou, tak prvního měla kluka, že? A teď se jí narodila holčička a ona má snad všechno růžové. Se směje sama sobě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5428
2.7.12 11:04
@mari1912 píše:
@Janina1982Moje ségra taky neměla ráda růžovou, tak prvního měla kluka, že? A teď se jí narodila holčička a ona má snad všechno růžové. Se směje sama sobě :lol:

No, pokud budeme mít někdy holčičku, tak věřím, že ji budu mít taky v růžové :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
2.7.12 11:05

@Janina1982 Prvně jsem chtěla postýlku do růžova, ale pak jsem přehodnotila, že NE. Doma toho moc růžového nehci, ale olečení ji koupím. Jenže z neutrálních barev se mi líbí žlutá. Ale vím, že kamarádka kupovala vše do žluta, když čekala malýho, protože si nebyla jista. A malej jak se narodil a uměl rozpoznávat barvy, tak nechěl nic žlutýho :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31744

Mě taky už cca ve 14tt řekli, že to bude kluk a ve 21tt mě to jen potvrdili.
První mám holku, takže to bude jiný a já mám zase problém, že nemusím modrou a zelenou barvu :mrgreen:
Ale je fakt, že holka v modrém je v pohodě, ale kluk v růžovém, to je prostě divný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17978
@Janina1982 píše:
To mi připomíná situaci s mým chlapem, podotýkám, že je to inteligentní člověk :mrgreen: ale je to prostě „CHLAP“, takže když mi ségra dávala věci po holčičkách, tak můj muž prohlásil, že doma může být náš Tomášek i v růřžové, nebo i v kočárku, stejně bude přikrytý, ne? :mrgreen: Jako to fakt teda NE!! :mrgreen:
:D tak ja jsem ten pripad co ruzovou muze porad, takze jak nam rekl doktor ze to je holcicka tak zacala ruzova nakupni horecka, jen by to bylo zajimave kdyby to bylo jinak :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
2.7.12 11:06

Já jsem u Terezky růžovou moc nemusela, cca do půl roku měla hodně oranžovou, žlutou, hnědou, pak se mi růžová začala líbit a teď jsem si ty nákupy růžový užívala :-) Ale spíš jen oblečení, né ostatní věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5428
2.7.12 11:07

Marti, kočárek je moc hezký :-)
Hned jsem si musela srovnat rozměry s tím naším, jsem hrozná :mrgreen:
Ten náš se mi strašně líbí, má všechno co jsem chtěla, ALE přijde mi „menší“ a třebas od vašeho kočárku je korba kratší o 3cm, ale furt si říkám, že mám mimčo na zimu, takže tam se vleze a příští zimu už bude stejně ve sporťáku :think:
No už abychom ho koupili a já furt nesrovnávala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5428
2.7.12 11:09

Vidím, že ty barvy řešíme snad všechny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
2.7.12 11:10

@Janina1982
Proto já chtěla velkou korbu, kvůli tomu, aby se do korbičky vlezlo miminko i ve fusaku ;)
Já nevím, proč dneska dělají tak malé ty korbičky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital