Miminka srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
20.9.11 12:09

souhlasim taky zavidim, Vasik ma budim v sobe a dyl jak 3 hodiny nevydrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
30.9.11 14:26

Ahoj holky, kde jste kdo? U nás spousta novinek. Vojtíšek se začal usmívat, brouká si (pravidelně ve 2h v noci) a na bříšku se snaží držet krásně hlavičku. Sice je vidět, jakou mu to dá práci, ale nakonec se to většinou podaří, šikulka moje :hug:
Jinak jsme ale taky dostali široký balení, tak bojujeme s plínama navíc :cry: A jak u vás? Co vaši broučci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
30.9.11 18:05

Tak my pořád bojujeme s blinkáním po krmení. Neumí si odříhnout nebo se mu to podaří, ale stejně si pak ublinkne a klidně i víc než hodinu po krmení..
Jinak je to brouček, ale občas mi přijde že pořád pláče a nemá k tomu důvod.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.10.11 18:49

Ahoj, tak se k vám přidávám, Anetka se narodila 10.8. v 21:13, porodní míry : 3,1kg a 50 cm. Už se hezky smějeme a dovádíme v lehátku s hrazdičkou:) Jsme bohužel na UM. Také máme prdíky, ale vceku to zatím zvládáme. Zatím tedy nemáme problém s usínáním, vykoupem, nakrmíne, pokládám do postýlky a odcházím a spíme od 8. Pak kolem 1-2 krmíme, pak kolem 4-5. A tak kolem té 8 vstáváme. Přes den jíme po cca 3 hodinách. Také jste některá s miminkem na UM? Mě to velice zpočátku trápilo, kojila jsem částěčně tak 2 týdny:(,,jen". Teď jsem se s tim už smířila a hledám v tom pozitiva. Jsme na Nutrilonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
2.10.11 22:10

Miri, zrovna před asi 20 minutama jsem viděla reklamu na Nutrilon. Takže to pozitivum je, že je to jednička mezi lékaři i mezi maminkama.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
3.10.11 10:16

Ahoj, tak my teda kojíme, ale myslím ,že dneska už jsou ta UM tak vychytaná, že určitě dáváš miminku to nejlepší, neboj.
Jinak si právě procházíme růstovým spurtem, i když už je Vojtíškovi 7 týdnů. Je to docela záhul. Ve dne nevydrží ani ty 2 hodiny bez jídla. Večer se u krmení vzteká, řve u toho jako tur a odstrkuje mě, pak ale zas hledá a přisaje se, dvakrát potáhne, a zas křik a tak furt dokola, dokud neusne. V noci naopak skoro vůbec nepapká.Dřív jsme krmili v 12,3,6 h, pak ve 2,5,7 h a předevčírem jsem ho musela vzbudit aspoŇ na to kojení v půl pátý, protože by jinak vůbec nejedl.A od tý doby papá jen jednou za noc kolem 3 hodiny. Myslím, že to bude tím spurtem a pak se to vrátí zpátky :nevim: HOlky, nemáte někdo něco podobnýho? A myslíte, že mi mlíko vydrží, když třeba nebudeme celou noc krmit? Se mi zdá, že je na to ještě dost brzo,aby spal celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
3.10.11 10:47

Barfi,
tak nad tím zrovna taky uvažuju. Mně se sice malý budí dvakrát za noc, ale vůbec by mi nevadilo, kdyby se budil pouze jednou :lol:
Právě si říkám, kdy se to tak začne ustalovat s tím krmením a zda i kdyby se nebudil v noci vůbec, zda by mi mlíko vydrželo.. :nevim: Mám dojem, že minulý týden tu nějaká diskuze o tom byla. Že se mlíko jen tak neztratí - ale pak taky někdo psal, že se laktace ustaluje až ve třech měsících, tak do té doby je možná vhodné aspoň jednou za noc krmit.., ale nevím.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
3.10.11 10:56

No když já si myslím, že když ho budu zbytečně budit, když nebude mít hlad, tak se stejně kloudně nenapije. Bude jen dudlat, pak se mi při mý smůle probudí a já ho budu další hodinu zase uspávat. tak teda fakt nevím. asi zatím na to jedno kojení ho budu budit a uvidíme, jestli se to zase nevrátí do normálu samo. Dcera začala spát celou noc až ve 4 měsících, a to ještě jen od 22 do 5 h. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
3.10.11 11:01

TO já nemůžu nic srovnávat, když je to můj první potomek :lol:
Ale mám dotaz, když se ti dcerka vzbudila v těch pět, to jsi ji nakrmila a zase pak ještě usnula nebo pak už byl budíček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
3.10.11 11:06

Ne, to se jen vzbudila na jídlo a pak jsme ještě ležely. Někdy ještě usnula, jindy jsme se jen tak válely. Ale to už byla veliká, v těch 4 měsících už se s ní dalo dělat blbostí i v posteli :palec: a člověk si ještě trošku odpočinul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.11 10:15

Kombinézka

Ahojte děvčata promiňte že vám vstupuji do diskuze prodávám kombinézku modrou medvídek pů-vel 0-3 měsíce za 200 kč kdyby jste měla některá zájem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí