Miminka září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3287
21.3.11 20:17

se mnou tam taky byl.. neřekli, protože jsme tam byly v 11+6 a to prý ještě není vidět, že jsme měli přijít později,ale když jsem tam volala na objednání tak sestřička říkala, že je to akorát, no tak si pak vyber :lol: a ještě jsme o 2 dny menší, ale to prý nevadí, záleží to na tom, jak jsi měla dlouhé cykly a tak.. a já je měla dlouho 36dní.. prý tam může být rozdíl až týden, jinak máme vše co máme mít už vyvinuté, akorát to pohlaví ne..a Vy jste si nechali říct co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
21.3.11 20:53

jj my tam byly 12+6 a předběžně nám řekly že to bude holčička a pak jsem byla 15+3 a to mi doktorka potvrdila.Já bych to nevydržela nevět co to je :-)

• Citovat
  • Upravit
3287
21.3.11 21:06

no to je ono, já taky nechápu, proč nás obj. tak brzo, takhle vím prd a přitom chci vědět co to bude.. ikdyž je mi to vcelku jedno :lol: tak grauluju k holčičce :) a kolik Ti je let? koukám, že jsi z Brna.. znáám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
21.3.11 21:33

Já koukám že jsi z Prahy :lol: je mi 25 a tobě??

• Citovat
  • Upravit
3287
22.3.11 08:52

Dobré ránko Sabrine, koukám, že si tu píšeme jen my dvě :-) :-) já jsem včera úplně usnula.. mám pocit, že jsem plynule přešla ze zimního spánku v jarní únavu :-D jinak mě je 23…jj z Prahy… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
22.3.11 18:59

Taky koukám bubu že to tady vázne já jsem ješte v jedné diskuzi „termín porodu-září 2011“ tak se přidej tam jsou tam holky i z Prahy

• Citovat
  • Upravit
Sabrine
25.3.11 20:04

Tady to je mrtvý :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení