Miminko 10. týdnů mrká jen jedním okem

Anonymní
17.4.16 16:40

Miminko 10. týdnů mrká jedn

Chci se zeptat, moje mimčo v posledních pěti dnech tu a tam mrkne jen jedním okem (pravým).
Navíc i to pravé očičko má větší, ale to mi přijde normální?

Není to opakovaně, prostě jak normálně mrká, tak tu a tam se zavře jen to pravé.

Dala jsem to vzhledavače ze zvědavosti, jestli to je nějaká součást vývoje, a místo toho na mě vyběhly samé hrozné nemoci, takže mě to rozhodilo.

Prosím, nepište mi tu „rady,“ jak si nemám nic hledat, to mi v ničem nepomůže.

Pokud občas vaše mimi tohoto věku plus mínus mrkne-mklo jedním očičkem, napište mi a případně, zda a jak jste to řešily. Děkuji mnohokrát.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3662
17.4.16 17:09
@Anonymní píše:
Chci se zeptat, moje mimčo v posledních pěti dnech tu a tam mrkne jen jedním okem (pravým).

Není to opakovaně, prostě jak normálně mrká, tak tu a tam se zavře jen to pravé.

Dala jsem to vzhledavače ze zvědavosti, jestli to je nějaká součást vývoje, a místo toho na mě vyběhly samé hrozné nemoci, takže mě to rozhodilo.

Pokud občas vaše mimi tohoto věku plus mínus mrkne-mklo jedním očičkem, napište mi a případně, zda a jak jste to řešily. Děkuji mnohokrát.

Já bych se teda zmínila doktorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
17.4.16 18:00

Ahoj, hlavně klid :D Pokud je malá jinak o. k., snaž se nenervovat, možná tolik nepozorovat. Až budeš v poradně, zmiň se o tom doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
29.6.21 19:12
@Anonymní píše:

Dobrý den, Řeším to samé. Můžu se zeptat, jaký byl nakonec závěr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.11.21 17:32

@agapem dobry den, muzu se zeptat, jak se to nakonrc vyresilo? A zda to je normalni? Resim to same

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
7.2.23 13:41

@Telik dobrý den, můžu se zeptat jak jestli jste řešili také občasné mrknutí pouze jedním okem (ne vždy stejným)? Pokud ano co na to lékař? Náš malý taky občas mrkne jen jedním okem. K doktorce se chystáme na prevenci, tak se ji na to zeptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
7.2.23 13:43

@agapem případně u vás jak to dopadlo? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.2.23 13:49

Dobrý den, neřešila jsem to a samo se to srovnalo 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.2.23 14:08

@Jitka86 četla jsem někde, že to je tím, jak děti ještě nemají pořádně vyvinutou nervovou soustavu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.2.23 15:42

Vyřešilo se to samo, dcerka je naprosto zdravé dítě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
7.2.23 16:47

Děkuji moc za odpovědi, jste hodné. Ať se vám i dětem daří! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie